Limbažu Lidlaukā notiks elpu aizraujošs avio šovs

Ar vērienīgu aviācijas šovu 2020. gada 22. augustā, plkst. 10:00 Limbažu lidlaukā tiks atklāts "Fly in Limbaži" – vairāk nekā 33 lidaparāti, 19 izpletņlēcēji, 7 paraplānisti un Latvijas Valsts robežsardzes aviācijas pārvaldes helikopteru lidojumu paraugdemonstrējumi.

Būs iespējams redzēt arī Latvijā būvētās pasaulē ātrākās, ultravieglās Tarragon lidmašīnas, kā arī uzzināt, kur iegūt labāko izglītību aviācijas nozarē. Pasākuma ievērojamākais aerobātikas pilots būs no Lietuvas – Jurģis Kairis, kurš ir arī aeronautikas inženieris un vairāku aviācijas triku autors.

Laikā no 13:10 līdz 14:45 gaisa kuģu perons atvērts apmeklētājiem – iespēja apskatīt un izpētīt visus lidaparātus, savukārt no plkst. 17:30 paredzēti Panorāmas lidojumi jeb iespēja ikvienam pacelties debesīs ar kādu no dalībniekiem un visu aplūkot no putna lidojuma. Visas dienas garumā izklaidējoša programma gan pieaugušajiem, gan bērniem, par brīvdienu atmosfēru rūpēsies aktieris Lauris Dzelzītis.

Ingemārs Butkevičs, avio šova "FLY IN LIMBAŽI" galvenais organizators: "Sākotnēji bija grūti paredzēt, vai šogad izdosies realizēt šo ideju par aviācijas šovu, bet esmu gandarīts, ka ļoti īsā laika periodā, strādājot komandā un sadarbojoties arī ar Limbažu novada domi, būsim sasnieguši mērķi. Pasākumā būs redzami labākie aviācijas pārstāvji no Baltijas valstīm, ievērosim visus valstī paredzētos drošības pasākumus."

airBaltic operatīvās vadības direktors Pauls Cālītis norāda: "Esam gandarīti, ka airBaltic Pilotu akadēmija šogad turpina aktīvi piedalīties dažādos ar aviāciju saistītos pasākumos. Tādā veidā varam izglītot un aicināt pievienoties airBaltic Pilotu akadēmijai jaunos aviācijas entuziastus, kuri, iespējams, tuvākajā nākotnē īstenos savus sapņus un kļūs par pilotiem." Limbažu lidlaukā notiks dažādi konkursi, kuros būs iespēja laimēt vienas stundas lidojumu airBaltic Training Boeing 737 simulatorā. Interesentiem būs iespēja no airBaltic Pilotu akadēmijas pašreizējiem studentiem un instruktoriem uzzināt vairāk par pilota profesiju."

Būs iespēja redzēt gan klasiskā AN-2 lidojumus, gan Latvijā būvētās PITTS-12 Monster lidmašīnas paraugdemonstrējumus, pašmāju pilotu formācijas lidojumus ar Piper Cherokee un RV8 gaisa kuģiem. Paraugdemonstrējumi ar Robinson 44 helikopteru, žiroplānu un paraplānu lidojumi un Jurģa Kaira akrobātiskā programma ar SU-31 lidmašīnu.

Ieejas biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuserviss.lv. Pirmās grupas invalīdiem un bērniem invalīdiem līdz 18 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Pie lidlauka būs pieejama bezmaksas stāvvieta.

Vairāk informācijas: http://facebook.com/FlyInLimbazi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 VIKTORS LAPČENOKS | Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
23.martā pulksten 17:00 esi gaidīts Šlokenbekas muižas krodziņā, kur brīnišķīgu koncertu sniegs latviešu estrādes leģendārais dziedātājs | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48992419sec.