Vērienīgais festivāls «Apvedceļš un draugi svin» - Limbažos un Balvos

17.jūlijā Limbažu estrādē un 31.jūlijā Balvu estrādē norisināsies vērienīgais festivāls «Apvedceļš un draugi svin». Abos festivālos populārā šlāgermūzikas grupa «Apvedceļš», kas pērn svinēja 20 gadu jubileju, nolēmusi sapulcināt savus un draugus un skatuves kolēģus, lai klausītājiem sarūpētu īstu zaļumballes atmosfēru.

Limbažos jubilāriem uz skatuves pievienosies grupas «Kantoris 04», «Muiža», «Dakota», «Otra puse», savukārt Balvos skatītājus priecēs «Dakota» un «Apvedceļš», kam pievienosies klausītāju iemīļotās grupas «Baltie lāči», «Klaidonis» un «Transleiteri». Abus vakarus vadītāja lomā iejutīsies Elvis Jansons.

«Tā būs īsta draugu ballīte, jo dzīve ir jāsvin! Ilgi gaidītie mūzikas festivālu vienkopus pulcēs klausītāju iemīļotākās grupas, kas neļaus deju grīdai atdzist labākajās latviešu mūzikas tradīcijās. Tāpēc tiekamies!» aicina festivālu rīkotāji.
Skatītājiem tiek atgādināts, ka abos pasākumos jāievēro valstī noteiktie epidemioloģiskie ierobežojumi – proti, ieeja festivālā atļauta tikai, uzrādot sertifikātu par vakcinēšanos pret «C-19», vai pārslimošanu, kā arī personu apliecinošu dokumentu. Šo iemeslu dēļ biļešu skaits uz pasākumu ir ierobežots.

No plkst.16 līdz plkst.20, uzrādot biļeti, būs iespēja veikt «Covid-19» testu. Ja tas būs pozitīvs, nauda par biļeti tiks atdota.

Biļetes uz Limbažu festivālu var iegādāties «Biļešu Paradīzē» un Limbažu Kultūras namā. Savukārt uz Balvu festivālu biļetes var iegādāties «Biļešu Paradīzē».

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16831708sec.