Mākslas darbnīca "Antīks" , amatnieku darbnīcas

Mākslas darbnīcā "Antīks", kura izveidota 2001.gadā, darbojas divi mākslinieki - mēbeļu restaurators Leons Čivlis un gleznotāja Ingemāra Treija - Čivle.

Leons Čivlis - restaurācijas darbu aizsācis kā ādas apstrādes mākslinieks. Vēlāk zināšanas paildinātas rotu izgatavošanā un metāla dizaina priekšmetu restaurācijā. No 2000.gada mākslinieks aizsācis aktīvu izstāžu darbību. Tiek izstādīti ādas un metāla dizaina priekšmeti, kā arī restaurētas mēbeles. Šobrīd darbnīcā var apskatīt mākslinieka darbus un pasūtīt restaurāciju mēbelēm, kas gatavotas pirms 1950.gada, mēbeļu apgleznošanu un jaunu mēbeļu izgatavošanu ar antīkām detaļām.

Ingemāra Treija-Čivle ir gleznotāja un pedagoģe. Piedalās izstādēs Latvijā, sarīkojusi vairākas personālizstādes. Glezno žanra darbus, ainavas, ziedus, klusās dabas, portretus - eļļas tehnikā. Ir arī sienu un koka priekšmetu virsmas apgleznojumi. Veido interjerus un noformējumus svētkiem, veic brandmūru un iekštelpu apgleznojumus.


Apmeklējot darbnīcas, iepējams tikties ar māksliniekiem, apskatīt viņu radītos darbus un uzzināt daudz jauna par restaurāciju un glezniecību.


Darba laiks: P. - S. 12:00 - 17:00; Ieeja par ziedojumiem

Mākslas darbnīca "Antīks", amatnieku darbnīcas

Mājas lapa: www.antiks.viss.lv
Tālrunis: +371 631243497, +371 29540516
E-pasts: ingemara.treija @inbox.lv
Avots:
Jūsu atsauksme var būt pirmā!

Lūdzam norādīt Jūsu kontaktus, tie netiks publicēti!

Kontaktinformācija ir nepieciešama, lai atsauksme nebūtu anonīma un nepieciešamības gadījumā mēs varētu ar Jums sazināties, lai precizētu detaļas. Reģistrējies ar savu Facebook kontu un dati nebūs jaievada.

Paldies!

Kontaktinformācija: