Āzijas virtuve.

Apskatām 1 - 40 no 108 vārdam 'Āzijas virtuve'

Pārlidojumu pauze Dubaijā: ko paspēt izdarīt un apskatīt

Laikā, kad Latvijā valda ziema, arvien vairāk vilina iepazīt tālas un eksotiskas valstis, kas lutina ar saules siltumu. Tomēr, lai līdz šiem galamērķiem nokļūtu...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Ieplāno kulinārijas piedzīvojumu «GARDĒŽA LOKS» Cēsu novadā

2024. gada 15.-31. martā Cēsu novads aicina ikvienu doties vēl nebijušā kulinārijas piedzīvojumā “GARDĒŽA LOKS”! Akcijas ietvaros 16 Cēsu novada restorāni un kafejnīcas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Havaju salu pokijam labi arī Latvijas virtuvēs

Paplašinoties Latvijā pieejamo produktu klāstam, pokijs ir atrodams ne tikai dažādu sabiedrisko ēdināšanas iestāžu ēdienkartēs, bet arī viegli pagatavojams mājās...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

Ar vērienīgu pasākumu t/c «Galerija Centrs» atklāta garšu un notikumu telpa «BURZMA»

Ar vērienīgu atklāšanas pasākumu apmeklētājiem durvis vērusi BURZMA – garšu un notikumu telpa, kas atrodas t/c “Galerija Centrs” 4. stāvā...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

NOVATOURS iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Taizemi

Sulīgu kokosriekstu palmām ieskautas žilbinoši baltas pludmales, pikantu garšu caurvīta ēdienu māksla, smaidīgi vietējie iedzīvotāji, tropiskas savvaļas dabas valdzinājums, ņirboša pilsētu dzīve un bagāts kultūras mantojums ir tikai neliela daļa no

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Attālinātais darbs: Kurp doties, ja kārojas uz laiku nomainīt ierasto darba vietu

Viens no ieradumiem, kas paver visplašākos iespēju apvāršņus, ir attālinātais darbs - kad neesam piesaistīti konkrētai darba vietai, mums tiek dota iespēja...

«Wolt restorānu balvas 2021» līderpozīcijās izvirzās veģetārā un vegānā virtuve

Lai izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un kafejnīcām deviņās dažādās kategorijās, tehnoloģiju uzņēmums Wolt aicina iedzīvotājus visu decembri balsot konkursā “Wolt restorānu balvu 2021”...

Decembrī ar plašu programmu tiks atzīmētas Latvijas dienas Japānā

Par godu Latvijas un Japānas diplomātisko attiecību simtgadei laika periodā no 1. līdz 19. decembrim Japānas galvaspilsētā Tokijā notiks virkne pasākumu...

Lieliskas vietas ēdiena līdzņemšanai Daugavpilī

Atbalstot vietējos uzņēmējus, Tūrisma informācijas centrs apkopojis Daugavpils ēdināšanas uzņēmēju piedāvājumus, kuri piedāvā iespēju sagatavotas maltītes piegādāt vai paņemt līdzi...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

BB veikparkā uzstāsies čella virtuozs Ēriks Kiršfelds un DJ Ģirts Šolis

Nākamo sestdien, 3. jūlijā no pulksten 13 “BB wakepark” (Liepāja, Beberliņi) “Pasaules sajūtu” sērijas otrajā epizodē jau atkal varēs...

«ATTA CENTRE» izveido virtuālo restorānu tīklu

ATTA piedāvā divus restorānus: “Osaka by ATTA” (Āzijas virtuve) un “Parma by ATTA” (Itālijas virtuve)...

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem...

Interesanti fakti, ko varbūt nezināji par Taizemi

Katru gadu Taizemi apmeklē ap 700 000 tūristu no Ziemeļvalstīm un 50 000 Baltijas valstīm. Jūs esat daudz lasījuši par Smaidu Zemi...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

Rīgā notiks pilsētas svētki «Masļeņica – lielais pankūku cepiens»

Pasākums būs īpašs ar to, ka tajā piedalīsies ne tikai populāri Rīgas šefpavāri, bet ar īpaši sagatavotu...

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Iepazīsti, kā rodas Āzijas garšas!

Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Finnair» ģenerālmenedžera Baltijas valstīs un Austrumeiropā Arunas Skuja

Arunas Skuja lidsabiedrībā Finnair strādā jau 12 gadus un uzkrājis vērā ņemamu pieredzi, lai būtu...

Investējot vairāk nekā 2 miljonus eiro, atvērts jauns LIDO restorāns «Alfā»

5. septembrī tirdzniecības parkā “Alfa”, jaunā korpusa 3. stāvā, atklāts LIDO restorāns, kura izveidē investēti vairāk nekā...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā «Hotel Bergs» aicina uz jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir izsmalcinātas atrašanās vietas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās...

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Taizemes lielākajā salā Puketā

Taizeme ir viens no ceļotāju pēdējo gadu iecienītākajiem galamērķiem, bet valsts galvaspilsēta Bangkoka...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Iedvesmojies ceļojumam – Šrilanka (video)

Šrilanka, oficiāli Šrilankas Demokrātiskā Sociālistiskā Republika, atrodas apmēram 31 km attālumā no...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora un ceļojumu aģentūras «365 brīvdienas» direktores Lienes Pelšes

Liene Pelše uzkrājusi pieredzi vairākos tūrisma uzņēmumos, un pirms 14 gadiem viņa izveidoja savu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: piedzīvojumu meklētāju Anetes un Aivara pusgads Āzijā

Ceļošana ļauj izkāpt no savas komforta zonas, paskatīties uz visu no malas un gūt neatsveramu pieredzi. Lai arī cik tāls vai tuvs būtu galamērķis – tas vienmēr ir lieliski! Bet ceļot pa Āziju sešus mēnešus ar...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55692101sec.