ērces.

Apskatām 1 - 40 no 219 vārdam 'ērces'

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Limbaži: Ziemassvētku tirdziņš Burtnieku kvartālā

Aicinām 2024. gada 13. decembrī uz Burtnieku kvartālu Limbažos! Vakars būs piepildīts ar svētku burvību – plašs tirgotāju klāsts no tuvākām un tālākām malām sagaidīs apmeklētājus ar gardumiem...

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

«Paulig» Igaunijā sāk ražot jaunumu – «Tex Mex» salsu

Pēc 10 miljonu eiro ieguldījuma Paulig turpina stiprināt savu pozīciju kā Tex Mex tirgus līderis Eiropā, uzsākot salsas un mērču ražošanu uzņēmuma...

«Paulig Pro» sadarbība ar Korejas vēstniecība atklāj jauno Korejas konceptu Latvijā

2024.gada 26. septembrī VEF kvartālā notika Korejas koncepta atklāšanas pasākums sabiedriskās ēdināšanas sektora profesionāļiem, ko organizēja Paulig PRO sadarbībā...

Mežaparkā notiks «Rudens kārumu festivāls»

Šosestdien, 2024. gada 14.septembrī, Mežaparkā, Atpūtas alejā (pie Rīgas ZOO), notiks “Rudens kārumu festivāls”. Tajā piedalīsies...

28. augusts vēsturē: Tiek atvērts pasaulē pirmais «Subway» restorāns

Ir diva veida ceļotāji - vieni, kas ceļojot vēlas izmēģināt pēc iespējas vairāk jaunas garšas un ēdienus...

No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem

Uzkodas ir neatņemama sastāvdaļa, baudot siltas vasaras dienas ģimenes un draugu lokā mājās, zaļumos vai dodoties pārgājienā...

Atklāj dažādu valstu garšas izstādē «Riga Food» Ķīpsalā

2024. gada 5.–7. septembrī aizraujošā garšu ceļojumā sauc Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2024”, kas iepazīstinās...

Limbažu novadā notiks Tomātu ballīte

2024. gada 17.augustā no plkst. 16.00 līdz plkst. 19.00 z/s "Kronīši", Limbažu novadā, notiks "Tomātu ballīte", kas veltīta "Tomātu mērcei pēc Mārtiņa Sirmā"...

Zaubē pulcēsies savvaļas kulinārajā festivālā

2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau astoto reizi pulcēs apmeklētājus Zaubes muižas parkā...

Kas ir svarīgākais, ko ņemt līdzi festivāla vai ceļojuma aptieciņā

Vasara ir gada aktīvākais periods, īpaši festivālu apmeklēšanai un ceļojumiem. Taču pirms vairāku dienu izbraucieniem ārpus mājām ir jāatceras...

Recepte: Kristens Krīgers krāj spēkus olimpiskajām spēlēm ar pastu saldskābajā vistas mērcē

Vasaras olimpiskās spēles Parīzē sāksies jau pēc pāris dienām. Mūsu olimpieši, par kuriem cieši turam īkšķus, turpina gatavoties saviem vissvarīgākajiem startiem...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

Grieķijas valdzinošā sala Roda - ceļvedis neaizmirstamam ceļojumam

Roda ir trešā lielākā Grieķijas sala, kas ik gadu pulcē krietnu pulku ceļotāju no visas pasaules. Kāds turp ceļo, lai izzinātu vēstures līkloču atstāto mantojumu...

Rīgas centrā atvērta līdz šim nebijusi koncepta kebabnīca - «Kebab Factory Food Court»

Rīgā atklāts jaunais un inovatīvais “Kebab Factory Food Court”. Tērbatas ielā 40, aizņemot 660 kvadrātmetrus trīs stāvos...

Briesmas zālē un limonādē: kā izvairīties no kukaiņu kodumiem?

Vairums cilvēku vasaru nevar pat iedomāties bez dabas tuvuma, staigāšanas basām kājām un līksmiem piknikiem, reizēm piemirstot, ka šajā gadalaikā pasaule jādala...

Ērces, odi, dunduri: Kā izvēlēties piemērotāko aizsardzības līdzekli?

Siltie vasaras vakari ir lieliska iespēja vairāk laika pavadīt dabā – pastaigāties pa mežu, atpūsties piemājas pagalmā vai pie kādas ūdenstilpes...

Kas jāzina par Jāņu zālēm un aktuālajiem ārstniecības augiem?

Jāņu tuvošanās laiks ir pateicīgs ne vien Jāņu zāļu vākšanai rotāšanās nolūkos, bet arī dažādu ārstniecības augu ievākšanai. Kādi ārstniecības augi ir aktuāli...

Uzzini, kādas spējas piemīt populārākajām Jāņu zālēm

Jau pavisam drīz tiks svinēti skaistie Jāņu svētki, kuros tradicionāli pinam vainagus un rotājam mājas un svinību galdu ar dažādām Jāņu zālēm...

Ekspertu ieteikumi: lai kukaiņu kodumi nesabojā svētkus!

Līgo svētki un brīvdienas strauji tuvojas, bet jau šobrīd ir aktivizējušies ne vien odi un mušas, bet arī bites, dunduri, lapsenes, irši un citi kukaiņi...

7 padomi, lai Jāņos un pēc tiem justos labi

Jāņu svinības ir īpašs laiks – ar tradīcijām, maģiskiem nostāstiem un visdažādākajām aktivitātēm, tai skaitā svētku galda gatavošanu un Jāņu zāļu vākšanu...

Jāņubērnu likstu tops: bites pudelēs, ērces jāņuzālēs un ādas dīvāns pie ugunskura

Pērn jūnijā apdrošināšanas sabiedrība BALTA (PZU grupa) izmaksājusi vairāk nekā 900 atlīdzību par dažāda rakstura negadījumiem...

Rīgas Zoo ieviesušās ērces - brīvdabas operas varones - Foto

15 bildes. Rīgas Zoo ieviesušās ērces - brīvdabas operas varones...

Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā norisinājusies brīvdabas opera «Ērces»

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīga ZOO pulcējās ne tikai ierastā publika – dzīvniekmīļi un Mežaparka miera baudītāji, bet arī kultūras un mūzikas...

Lielais Brīvdabas muzeja Gadatirgus būs 1. un 2. jūnijā

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 2024.gada 1. un 2. jūnijā notiks tradicionālais lielais Tautas lietišķās mākslas izstrādājumu Gadatirgus...

Kā pasargāt sevi no ērcēm pavasarī? Iesaka farmaceits

Sākoties pavasarim, kad sniegs nokūst un temperatūras stabiņš pārsniedz 3 līdz 5 C grādus, ērces sāk kļūt aktīvākas...

Kā uzsākt pikniku sezonu droši un veselīgi? Iesaka farmaceiti

Pikniki pie dabas ir viena no iecienītākajām laika pavadīšanas aktivitātēm siltajās un saulainajās dienās, taču, lai pie dabas pavadītais laiks...

Vai cīruļputenis pavasarī mazinās ērču skaitu vasarā?

Ērces Latvijā ir pielāgojušās mūsu gadalaikiem – tās aktivizējas, kad gaisa temperatūra ir vismaz +5 grādi, un īslaicīgs sniegs vai sals...

Atvērta jauna diennakts «Pica Lulū» picērija

Ceturtdien, 2024. gada 18. aprīlī, Aristida Briāna ielā 9a, durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" diennakts picērija...

Padomi senioriem veselīgam pavasarim – iesaka klīniskā farmaceite

Pavasaris ar tā spožajiem saules stariem un plaukstošajām lapām spēj iepriecināt cilvēkus visus vecumos...

16. aprīlis vēsturē: Benedikta olas cienītāju diena

Bagātīga, krēmīga Holandes siera mērce, sāļš un garšīgs šķiņķis, nevainojami izcepta...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Āfrikas slēptais dārgakmens Tunisija

Nelielā Ziemeļāfrikas valsts Tunisija ir kā labi slēpts dārgakmens. No vienas puses to apskalo Vidusjūra, no otras puses to ieskauj Sahāras tuksnesīgiem plašumi...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Kipra - atrodas Eiropas, Āzijas un Āfrikas krustcelēs, ir ideāls brīvdienu galamērķis

Ja pēc aukstākajām janvāra dienām jau domājat par siltākiem brīvdienu galamērķiem, tagad ir īstais laiks doties uz Kipru...

Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, Biķernieku ielā 143, ar jestru ballīti durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.13047218sec.