Gastro.

Apskatām 1 - 40 no 528 vārdam 'Gastro'

Le Dome,

T/c «Origo» koši atklāta jaunā ēdināšanas zona «POSTe»

Tirdzniecības centrā “Origo” svinīgi atklāts jaunais ēdināšanas koncepts “POSTe” – mūsdienīga, dinamiska gastronomijas un satikšanās vieta...

Travelnews.lv Jūrmalā: Vienas dienas ceļojumā apmeklējam pazīstamus un nepazīstamus tūrisma objektus

Jūrmala izceļas ar unikālu kūrortpilsētas statusu, kas apvieno jūras tuvumu ar ārstnieciskām tradīcijām un kultūras dzīvi. Atšķirībā no citām Latvijas piejūras pilsētām...

Tukumniece izcīna otro vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon» cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Elga Melgaile ieguvusi otro vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 17. līdz. 21. oktobrim norisinājās Zagrebā, Horvātijā...

Garšas ceļojums pāri robežai: Lietuva aicina baudīt un uzkavēties gastronomijas nedēļā

Aizmirstiet steigu. Nospiediet pauzi pasaulei. Jūsu rudens atpūtai nav vajadzīga lidmašīnas biļete – pietiks ar īsu, nesteidzīgu braucienu uz dienvidiem...

Ierastas sastāvdaļas, negaidītas garšas: Baltijas klasika jaunā interpretācijā Gastronomijas nedēļā Viļņā

No kartupeļiem līdz priežu čiekuriem – Viļņas šefpavāri Gastronomijas nedēļā 2025 piešķir Baltijas sastāvdaļām modernu un radošu pieskārienu, kamēr arvien vairāk latviešu izvēlas ceļot...

Zināmi konkursa «Eksporta un inovācijas balvas» tūrisma kategorijas pretendenti

Turpinot tradīciju godināt Latvijas uzņēmumus un organizācijas, kas veicina valsts atpazīstamību un konkurētspēju, šogad konkurss “Eksporta un inovācijas balva”...

Pasaules līmeņa vīna un gastronomijas svētki: izsludināta «Riga Wine & Champagne» festivāla rudens programma

Ikgadējais Riga Wine & Champagne festivāls, kurš tradicionāli gardēžus Rīgā lutina pavasarī un rudenī, izziņojis rudens sesijas notikumu programmu, kas norisināsies no 20. līdz 23. novembrim...

Rīgā taps augstākais publiskais laukums

Šā gada septembrī East Capital Real Estate saņēmis būvatļauju Galleria Riga jumta pārbūvei, un uzsākta tehniskā projekta izstrāde. 3 200 m² plašā jumta terase kļūs par augstāko publisko laukumu Rīgā...

Līdz 8. septembrim aicina restorānus pieteikties rudens Rīgas restorānu nedēļai

No 2025. gada 27. oktobra līdz 9. novembrim Rīgā norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kas jau vairāk nekā desmit gadus ir viens no nozīmīgākajiem notikumiem pilsētas gastronomijas dzīvē...

Kā alus ietekmē zarnu mikrofloru un kaulu veselību?

Vasarā biežāk pavadām laiku ballītēs, atpūšamies pie dabas, grilējam dažādus ēdienus, tiekamies ar draugiem un vairāk baudām arī alu...

Dubaija 2025. gada pirmajā pusē uzņēmusi 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju, kas ir par 6% vairāk nekā iepriekšējā gadā

Saskaņā ar Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta datiem, Apvienoto Arābu Emirāts Dubaija laikā no 2025. gada janvāra līdz jūnijam uzņēma 9,88 miljonus starptautisko apmeklētāju...

Alikante – Spānijas gastronomijas zvaigzne 2025. gadā

Inovācijas, tradīcijas un kvalitāte padara to par Spānijas gastronomijas galvaspilsētu...

Viļņā notikušajā Rozā zupas festivālā izlietoti vairāk nekā 2000 litru kefīra

Maija izskaņā Viļņā jau trešo reizi norisinājās Rozā zupas festivāls, kas šogad pulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu – dažādās aktivitātēs visā pilsētā piedalījās...

Rīgas centrā atklāta jauna telpa maltīšu un mākslas baudīšanai

2025. gada 5.jūnijā Rīgas kartē / Brīvības iela 37/ parādījās jauna telpa -  bārs brasserie VIVIEN un mākslas galerija METRO. Gastronomiskās koncepcijas un ēdienkartes autors...

Gastronomiska provokācijas Mākslas mērcē - Foto

20 bildes. Gastronomiska provokācjas Mākslas mērcē...

Laiks uz šķīvja: Rīgas Mākslas nedēļā piedzīvo gastronomisko provokāciju

Laiks uz šķīvja: Rīgas Mākslas nedēļā piedzīvota gastronomiska provokācija, kas paplašina skatījumu uz ēdiena, mākslas un realitātes saplūšanu...

24. maijs vēsturē: Cēsu restorāns «Kest» svin dzimšanas dienu

Restorāns Kest ir izsmalcināts gastronomiskais galamērķis Cēsīs, kas piedāvā unikālu ēdienu pieredzi...

Spānijas gastronomija spīd: 291 «Michelin» zvaigžņu restorāns 2025. gadā

Spānijas gastronomija, viena no atzītākajām pasaulē, ir nostiprinājusi savu starptautisko slavu ar nesen publicēto Michelin ceļveža 2025. gada izdevumu, kas apbalvo 291 restorānu visā valstī...

Maijā Lietuva nokļūst gastronomijas notikumu epicentrā

2025. gada 28. maijā gaidāmi divi lieli notikumi, kas parādīsies gastronomijas ziņu galvgalī. Proti, šajā datumā tiks paziņoti...

Pavasaris Viļņā: 13 piedzīvojumi, kurus nevajadzētu palaist garām

Unikāla kultūras pieredze, gardi ēdieni, aizraujošas sacensības, festivāli un dabas takas, un tas viss tikai dažu stundu braucienā no Rīgas ar automašīnu, vilcienu vai autobusu...

«Coral Travel Latvia»: «Nirvana Hotels» – tas nav tikai nosaukums

“Nirvana” grupas viesnīcas jau ir izpelnījušas ievērību, un ne tikai no Latvijas ceļotāju puses. Tās ir greznas, var lepoties ar loti augstas kvalitātes ēdienu, un...

Marts – Latgales garšu mēnesis. Daugavpils piedāvājums

Pavasaris tuvojas, un Daugavpils sāk mosties jaunām garšām! Ar katru dienu saule sildīs vairāk, ielas piepildīsies ar dzīvību, un arī mēs būsim gatavi jaunām emocijām...

Dubaija 2024. gadā uzņem 18,72 miljonus starptautisku apmeklētāju, kas ir par 9% vairāk nekā iepriekšējā gadā

Saskaņā ar Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta datiem Dubaija no 2024. gada janvāra līdz decembrim uzņēma 18,72 miljonus starptautisku apmeklētāju (ar nakšņošanu), kas ir...

Vidzemes piekrastē pirmo reizi norisinās Restorāna nedēļa

No 2025. gada 10. līdz 16. februārim Vidzemes piekraste aicina gardēžus uz pirmo Restorāna nedēļu – jaunu gastronomijas notikumu, kurā piedalīsies 14 restorāni un kafejnīcas...

Jau septīto reizi Siguldā norisinās gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sigulda aicina apmeklēt festivālu “Ziemas garšu svinēšana”, kas norisināsies jau šo sestdien, 25. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī...

Gastronomijas festivāls Siguldā šogad šķīvī guldīs aveni

Jau 7. reizi Siguldas gardēžu festivāls “Ziemas garšu svinēšana” norisināsies sestdien, 25. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī...

Rīgā tikai mēnesi darbosies inovatīvs svētku projekts «Ziemassvētku Rezidence – Laboratorija»

Radošā apvienība “Skudras Metropole” kopā ar dizaina risinājumu uzņēmumu “Don’t Panic”, kas jau ieguvuši atzinību ar savu oriģinālo pieeju pasākumu un...

Liepājnieki steidz baudīt ziemas garšu

Gastronomiskā piecu kārtu vakariņu pieredze “Ziemas garšu simfonija” Liepājā ir piedzīvojusi savu pirmizrādi, izpelnoties siltas un atzinīgas atsauksmes...

TŪRISMA NOTIKUMU 2024.gada kalendārs

Travelnews.lv piedāvā Latvijas tūrisma notikumu kalendāru 2024.gadam...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Taču vēl pirms šiem nozīmīgajiem notikumiem novembra otrā nedēļas nogale piedāvā virkni jauku un interesantu pasākumu...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Pavārs no Latvijas triumfē starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon»

Latvijas pavārs Māris Ēriksons ieguva pirmo vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 15. līdz. 20. oktobrim norisinājās Zagrebā...

Gastronomijas nedēļā Lietuvā: izbaudi garšas, ko iedvesmojusi daba

No 2024. gada 4. līdz 10. novembrim ienirsti Lietuvas kulinārajā mantojumā un piedzīvo tā mūsdienīgo atdzimšanu ikgadējā Gastronomijas nedēļā...

«Euronews» iesaka Igauniju kā lielisku gastronomisko galamērķi

“Euronews” kā lielisku galamērķi gardēžiem ieteicis divas Igaunijas pilsētas – Tallinu un Tartu, norādot, ka tur ir lieliski “Michelin” novērtēti restorāni...

Cik maksā labākā pica Eiropā ārpus Itālijas

Par 2024. gada labāko picēriju ārpus Itālijas atzīta “Napoli at the Road” Londonā, kas gastronomiskajos ceļvežos paviesojusies ne reizi vien...

Tūrisms Rīgā stabili atjaunojas; Rietumvalstu tūristi aizstāj krievus

Tūrisms Rīgā atjaunojas ar stabilu tendenci, gada pirmajos septiņos mēnešos sasniedzot 14 % pieaugumu salīdzinot ar pērno gadu...

Izbaudi garšu svētkus Dienvidkurzemē mājas kafejnīcu dienās Aizputes apkārtnē «Dienvidkurzemes Ziemeļi»

Dienvidkurzemes tūrisma centrs aicina uz aizraujošu gastronomisko piedzīvojumu Dienvidkurzemē, kur mājas kafejnīcu dienas sola ne vien...

Slavenais Spānijas galamērķu trio - Barselona, Malaga, Palma - kuru izvēlēties

Spānija ir valdzinoša valsts, kas vilina ceļotājus ar pasakainām pludmalēm, krāšņu vēstures mantojumu, dinamiskām pilsētām...

«Michelin Guide Dubai 2024» - emirāts ir izcils galamērķis gurmāniem

“MICHELIN” trešajā ikgadējā izdevumā “MICHELIN Guide Dubai” iekļāvis 106 Dubaijas restorānus, kas ir par 53,6% vairāk nekā 2022. gadā...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95781302sec.