Gemoss.

Apskatām 1 - 40 no 73 vārdam 'Gemoss'

Tūrisma konferencē eksperti pasniegs meistarklases pedagogiem

Tūrisma konferencē “Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?” 2024. gada 25. septembrī nozares eksperti pasniegs pedagogiem meistarklases...

Tūrisma konferencē spriedīs, kā tūrismu Latvijā padarīt «garšīgu»

Atzīmējot Pasaules Tūrisma dienu un uzsverot tūrisma nozares nozīmi Latvijā un pasaulē, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība...

No kūku konkursa līdz nopietnām diskusijām par pārtikas izšķērdēšanu – apmeklē «Riga Food 2024» pasākumus

5.–7. septembrī pārtikas industrijas izstāde “Riga Food” piedāvā vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan profesionāļiem, gan gardēžiem...

Gardēži, sarosieties – ceturtdien atklās pārtikas izstādi «Riga Food 2024»

Ceturtdien, 2024. gada 5. septembrī, sāksies un līdz 7. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā...

Atklāj dažādu valstu garšas izstādē «Riga Food» Ķīpsalā

2024. gada 5.–7. septembrī aizraujošā garšu ceļojumā sauc Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2024”, kas iepazīstinās...

9. jūlijs vēsturē: Vadošais HoReCa sektora piegādātājs «Gemoss» svin dzimšanas dienu

GEMOSS darbības pamatvirziens ir preces un pakalpojumi bāriem un restorāniem. Pie mums profesionāļi atrod visu nepieciešamo viesmīlības uzņēmējdarbībai...

Gada garākā diena un īsākā nakts ir klāt ar GEMOSS Saulgriežu tirdziņu Valmierā

2024. gada 22. jūnijā plkst. 10.00-14.00 GEMOSS pagalmā, Valmierā norisināsies Saulgriežu tirdziņš. Tirdziņā būs iespēja sagatavoties...

Ziemassvētku un Jaunā gada pasākumu kalendārs (papildināts 24.12.2023)

Tūdaļ jau klāt Ziemassvētki un gadu mija. Svētki visos Latvijas novados un pilsētās. Kurp svinēt svētkus dosieties Jūs? Travelnews.lv piedāvā...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

«MONIN CUP LATVIJA» notiks «Riga Food» ietvaros

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIJA kā tradīcija notiks 2023. gada 7. septembrī Riga Food 2023 ietvaros, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala...

Rīgā noskaidro viesmīlības un pavārmākslas zvaigznes

“SIA “Gemoss” 30. jubilejas gada ietvaros notika divi konkursi ar jaudīgām balvām 1. vietu ieguvējiem - katram 5000 EUR, lai aizbrauktu...

Limonāde – dzēriens no mīlestības un ledus

Vasara ienes košas krāsas, smaržas un garšas ne tikai dārzos un puķu dobēs, bet arī dzērienos: klāt ledus kafiju, ledus tēju un limonāžu laiks...

LVRA Biedru kopsapulcē ievēl jaunu valdi. LVRA prezidenta maiņa

2023. gada 3. martā, notika Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) ikgadējā Biedru kopsapulce, kuras ietvaros tika sniegts pārskats par paveikto 2022. gadā un prezentēti...

Maizes konkurss «Ēdiens kā zāles» pārtikas izstādē «Riga Food 2022»

Pēc trīs gadu pārtraukuma Latvijas Maiznieku biedrība (LMB) izstādē «Riga Food 2022» rīko Maizes konkursu.

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību konkursā MONIN CUP LATVIA 2022

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIA kā tradīcija notiks 2022. gada 17. augustā GEMOSS teritorijā, Rīgā, Mūkusalas ielā 73. MONIN komanda aicina Latvijas bārmeņus vecumā no 18 līdz 27 gadiem...

Dobeles Ceriņu festivāls Dobelē

Jau vairāk nekā desmit gadus Dobeles novadā ir iedibināta tradīcija svinēt svētkus pavasarī, priecājoties par krāšņo ceriņu ziedēšanu...

«Grand Hotel Kempinski Riga» vakariņās tika savākti vairāk nekā 6000 eiro Ukrainas iedzīvotāju atbalstam

Trešdien, 27.aprīlī, viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga notika labdarības vakariņas ar balvu izlozi par ziedojumiem. Savāktie līdzekļi — 6570 eiro — tiks ziedoti karadarbības skartajiem ukraiņiem...

«Grand Hotel Kempinski Riga» organizē labdarības vakariņas - izsoli Ukrainas bēgļiem

Ceturtdien, 7.aprīlī, Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā notiks labdarības vakariņas-izsole. Visi savāktie līdzekļi tiks ziedoti karadarbības skartajiem ukraiņiem...

«Gemoss» pēc rekonstrukcijas vēris veikala durvis

No 2021. gada 3. novembra “Gemoss” gaida ciemos skaistākās un gaišākās telpās veikalā Ropažu ielā 63, Rīgā...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Pirmo reizi notiks Latvijas pārtikas nozares attīstībai veltīts sarunu forums “Kastrolis”

Pirmo reizi notiks vērienīgs pārtikas nozares attīstībai veltīts forums “Kastrolis”. Foruma mērķis ir piedāvāt atbalstošu diskusiju platformu Latvijas...

Pirmo reizi notiks Latvijas pārtikas nozarei veltīts sarunu forums «Kastrolis»

Pirmo reizi notiks vērienīgs pārtikas nozares attīstībai veltīts forums “Kastrolis”...

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

«GEMOSS» granta konkursa uzvarētāju apbalvošana

Trešdien, 19. maijā plkst. 11.00 GEMOSS pagalmā, Mūkusalas ielā 73, Rīgā oficiālā noslēguma ceremonijā tiks apbalvoti GEMOSS granta konkursa finālisti...

SIA «Gemoss» izsludina bāru, kafejnīcu un restorānu inventāra andeli

Turpinot pirms gada aizsākto tradīciju, “Gemoss” jau otro gadu gatavojas rīkot virtuves inventāra, trauku un citu nepārtikas preču andeli nozares uzņēmējiem...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Noskaidrots «GEMOSS» grantu konkursa inovatīvu produktu ideju TOP 10

SIA “GEMOSS” izsludinātā grantu konkursa 2. kārtas dalībniekiem prezentējot savu ideju inovatīva un veselīga pārtikas produkta izstrādei un ražošanai, ir noskaidroti 10 izcilāko ideju autori no visas Latvijas...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

«GEMOSS» atver veikalu Valmierā

Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, saglabājot ēkas īpašo auru, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem ar vēsturi...

«Gemoss» izsludina grantu konkursu ar kopējo finansējumu – 10 000 eiro

Domājot par motivējošu atbalstu viesmīlības nozarei, vadošais izejvielu piegādātājs un vairumtirgotājs Gemoss izsludina grantu konkursu...

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem...

Dinārs Zvidriņš gatavojas dalībai pasaules pavāru konkursā «Bocuse d’Or»

Dinārs Zvidriņš gatavojas dalībai pasaules pavāru konkursā “Bocuse d’Or”...

Gemoss pētījums: 65% cilvēku kafijai līdzņemšanai pievieno sīrupu

Gemoss pētījums: 65% cilvēku kafijai līdzņemšanai pievieno sīrupu...

Rīgā norisinās bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019» - Foto

40 bildes.  Gemoss un sīrupu ražotājs Monin sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu Federāciju un Valsts SIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums" organizē jau ceturto bezalkoholisko kokteiļu konkursu Monin Junior Cup 2019...

Rīgā norisināsies bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019»

Konkurss norisināsies "classic" kategorijā, un tajā aicināti piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu...

Rīgā norisināsies grandiozs «Burgeru Festivāls»

Turpinot pagājušo gadu aizsākto tradīciju, burgeru kultūras popularizēšanu Latvijā, šoreiz apmeklētājus...

Travelnews.lv apmeklē igauņu šefpavāra Vladislava Djačuka garšīgo prezentāciju - Foto

45 bildes. Travelnews.lv apmeklē igauņu šefpavāra Vladislava Djačuka garšīgo prezentāciju...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Labākais kokteiļmeistars Latvijā mācās Ogres tehnikumā

"Monin Junior Cup 2018" bezalkoholisko kokteiļu konkursa finālā uzvarējis Ogres tehnikuma Viesnīcu un restorānu pakalpojumu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.65422893sec.