Pavārs.

Apskatām 1 - 40 no 241 vārdam 'Pavārs'

Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» jauns šefpavārs - Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas

Ar prieku paziņojam, ka Liepājas restorāna «Pavillon de Roze» komandai ir pievienojies jauns šefpavārs — Aleksandrs Bainduršvili! Talantīgais šefpavārs no Gruzijas ieviesīs ēdienkartē vairākus jaunumus...

Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» ir jauns šefpavārs Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas - Foto

15 bildes. Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» ir jauns šefpavārs Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas...

3. novembris vēsturē: ASV atzīmē sendviču dienu

Sendviča jeb ar sieru un gaļu pildīta maizes izgudrošana tiek piedēvēta Sendvičas grāfam Džonam Montagu...

Pavārs no Latvijas triumfē starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon»

Latvijas pavārs Māris Ēriksons ieguva pirmo vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 15. līdz. 20. oktobrim norisinājās Zagrebā...

Gardēžu ceļvedis caur Lietuvas un Zviedrijas virtuvēm un apskates vietām

Šefpavārs un satura veidotājs Gatis Lauva (@gatis.lauva) devās neaizmirstamā ceļojumā uz Zviedriju, pa ceļam uz prāmja ostu apciemojot arī Lietuvu...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

«Pavāru klubs» atzīmē 20.gadu jubileju un svinīgi sveic Latvijas Gada pavārs un pavārzellis - Foto

45 bildes. «Pavāru klubs» atzīmē 20.gadu jubileju un svinīgi sveic Latvijas Gada pavārs un pavārzellis...

Jubilejas gads: Pavāru Klubs apbalvo Latvijas Gada Pavāru un Pavārzelli

2024. gadā aprit divdesmit gadi, kopš tika izveidota biedrība Pavāru klubs. Kopš pavāru organizācijas izveides pirmsākumiem, fokuss ir bijis uz pavāru mākslas attīstīšanu Latvijā...

Laiks sagatvoties Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam

Jau šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 savus viesus gaidīs Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ar plašu un daudzveidīgu programmu...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina uz meistarklasēm

2024. gada 7. septembrī Zaubē norisināsies astotais Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir "Sēņu laiks"...

Hoijeres pagalmā aizvadīta grila meistarklase kopā ar Renāru Purmali

Liepājas 17.–19. gadsimta interjera muzeja pagalmā Kungu ielā 24 norisinājās “Vasaras grila uzkodu meistarklase”, kuru vadīja šefpavārs, zīmola un grāmatas...

Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās pieredzē Liepājā, Hoijeres namā - Foto

15 bildes. Šefpavārs Mārtiņš Sirmais dalās pieredzē Liepājā, Hoijeres namā...

Ventilācijas eksperts: bieži pēc ugunsgrēka restorāni vairs netiek atvērti

Virtuve ir restorāna sirds, kur šefpavārs unikālas garšas apvieno ēdienos, piešķirot vietai savu īpašo noskaņu. Vienlaikus biznesam virtuve var radīt arī vislielāko risku...

Skati 5 pretendentu ēdienus titulam «Latvijas gada pavārs 2023» un «Latvijas gada pavārzellis 2023» - Foto

25 bildes. Skati 5 pretendentu ēdienus titulam «Latvijas gada pavārs 2023» un «Latvijas gada pavārzellis 2023»...

Pavāru klubs rīko konkursu - «Latvijas gada pavārs 2023» un «Latvijas gada pavārzellis 2023» - Foto

45 bildes. Pavāru klubs rīko konkursu - «Latvijas gada pavārs 2023» un «Latvijas gada pavārzellis 2023»...

Konkursā “Latvijas Gada pavārs” uzvar restorāna «Ferma» šefpavāre Valērija Čudova

Konkursā “Latvijas Gada pavārs” uzvar restorāna “Ferma” šefpavāre Valērija Čudova...

30% proteīna, 40% dārzeņu un 30% ogļhidrātu – veselīgas maltītes formula bērniem

No augusta ir samazināts gaļas un piena produktu daudzums pirmsskolas ēdienkartēs. Normatīvais regulējums ietekmē ne tikai patērēto produktu apjomu, bet arī...

Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra

Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» apskata ekskluzīvas ģimenes viesnīcas un uzzina, kur mitinās futbola klubu prezidenti

27. aprīlis izvērtās gana darbīgs mums – tūroperatora “Coral Travel” organizētajai infotūres dalībniekiem. Jau no paša rīta izrakstījāmies no fantastiskās “Ela Excellence” viesnīcas...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Vecrīgas restorāns «Seasons» un ševpavārs Timofejs Monahhovs prezentē Latvijā unikālu ēdienkarti - Foto

40 bildes. Vecrīgas restorāns «Seasons» un ševpavārs Timofejs Monahhovs prezentē Latvijā unikālu ēdienkarti...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns - Foto

35 bildes. Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem - Foto

30 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» viesojas «Michelin» restorāna šefpavārs

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas...

Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu - Foto

30 bildes. Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu...

Daži fotomirkļi no pavāru konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» aizkulisēm - Foto

45 bildes. Daži fotomirkļi no pavāru konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» aizkulisēm...

Iepazīsti «Pavāru kluba» organizēto konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» dalībnieku darbus - Foto

25 bildes. Iepazīsti Pavāru kluba organizēto konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» dalībnieku darbus...

«Latvijas gada pavārs 2022» ir Nils Ģēvele un «Latvijas pavārzellis 2022» ir Agate Batraga - Foto

25 bildes. «Latvijas gada pavārs 2022» ir Nils Ģēvele un «Latvijas pavārzellis 2022» ir Agate Batraga...

Vecrīgas restorāns «Seasons» un šefpavārs Andrejs Botikovs iepazīstina ar jauno vasaras ēdienkarti - Foto

45 bildes. Vecrīgas restorāns «Seasons» un šefpavārs Andrejs Botikovs iepazīstina ar jauno vasaras ēdienkarti...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs Kaspars Reveliņš prezentē atjaunoto ēdienkarti - Foto

40 bildes. Restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs Kaspars Reveliņš prezentē atjaunoto ēdienkarti...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Aptaujā atklāj, cik bieži Latvijas iedzīvotāji rūpejas par auto tīrību

Latvijas iedzīvotāji savus auto mazgā reizi mēnesī – tā apgalvo 25% aptaujāto, savukārt, 22% savu auto mazgā reizi ceturksnī vai pat retāk...

Paziņo jauno restorāna «Vincents» šefpavāru

Šī gada, 30. Martā, Restorānā “Vincents” norisinājās preses konference, kurā tika paziņots šefpavārs, kurš turpinās īstenot Latvijas Pavārmākslas leģendas- Mārtiņa Rītiņa...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.32963014sec.