deserts.

Apskatām 1 - 40 no 192 vārdam 'deserts'

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

20. oktobris vēsturē: Lai dzīvo augļi brendijā

20. oktobris ASV tiek atzīmēs kā Nacionālā augļu brendijā diena. Tas, starp citu, ir deserts...

Ar tirdziņu, dzīvajām lellēm, izstādi, jaunās ražas gardumiem un iecienītām ķirbju receptēm Pastariņa muzejs aicina atzīmēt Rudens saulgriežus

22. septembrī plkst. 13.00 Pastariņa muzejā (“Bisnieki”, Dzirciemā, Zentenes pagasta Tukuma novadā) aicina atzīmēt Rudens saulgriežus...

Jubilejas gads: Pavāru Klubs apbalvo Latvijas Gada Pavāru un Pavārzelli

2024. gadā aprit divdesmit gadi, kopš tika izveidota biedrība Pavāru klubs. Kopš pavāru organizācijas izveides pirmsākumiem, fokuss ir bijis uz pavāru mākslas attīstīšanu Latvijā...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

Cīņa ar liekajiem kilogramiem: 5 bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Vasara un pludmales sezona jau pilnbriedā, un ne vienam vien rodas vilinājums izmēģināt kādu no diētām, kas īsā laikā sola panākt brīnumainu efektu...

Špikeris slinkiem līgotājiem: ko celt galdā svētkos, ja negribas gatavot, bet ar sieru vien ir par maz?

Līgo svētki lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju ieņem īpašu vietu gan sirdī, gan kalendārā. Pošoties svētkiem, īpaši tiek domāts par to, ko celt galdā...

«Pikšas» muzejs Dobeles novadā: Izzināsim un pētīsim, lai iegūtu un saprastu

K. Ulmaņa piemiņas muzejā ''Pikšas'' Muzeju naktī, atsaucoties tās visu dalībnieku vienotajam vadmotīvam ''Izzināt un iegūt, pētīt un saprast!'', šogad gan ''lidosim pa gaisu'', gan būsim piezemēti un praktiski, gan rūpēsim ''pilnus vēderus''...

Latvieši darba dienās dod priekšroku tradicionāliem ēdieniem, bet brīvdienās – burgeriem un picām

Kā liecina tehnoloģiju uzņēmuma “Wolt” apkopotie dati, latvieši darba dienās lielākoties iecienījuši uz mājām vai biroju pasūtīt tradicionālu ēdienu...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

Marta Mackeviča: Safari piedzīvojums Dubaijas tuksnesī

Viena no lietām, bez kā nav iedomājams ceļojums uz Dubaiju, ir safari piedzīvojums tuksnesī. Lai gan šādu iespēju nodrošina vairākas kompānijas...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

«Viss būs bietē!» – festivāls «Ziemas garšu svinēšana» izsludina restorānu piedāvājumu

Jau šo sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies lielākais gastronomiskais festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

Speciālistu padomi mandarīnu laikam

Protams, ka Ziemassvētki smaržo pēc piparkūkām un mandarīniem! Brīnišķīgais, košais auglis ir kā veselīguma simbols – ne velti vitamīniem bieži vien piešķir...

Iedvesma svētku galdam: trīs gardas, tradicionālas zviedru receptes

Zviedri Ziemassvētkos klāj bagātīgu mielasta galdu, kam ir pat īpašs vārds – Julbord, kas no zviedru valodas nozīmē “Ziemassvētku galds”...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

26. novembris vēsturē: Pasaulē svin kūku dienu

Lieliska ziņa visiem kārumniekiem un saldumu mīļiem – šodien godā ceļ kūkas. Un ja reiz...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Marta Mackeviča: rudenīgs dabas baudījums Vecrīgas sirdī – restorāna «Kaļķu vārti» piedāvājums

Rīgas Restorānu nedēļa pilnā sparā turpināsies līdz 12. novembrim un īpašu rudens garšu ceļojuma piedāvājumu ir sagatavojis arī restorāns...

Biroju kompleksā «Verde» atvērts pusdienu restorāns «Dia 36.line»

Rīgas zaļākajā biroju kompleksā “Verde” atvērts populārā šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns “Dia 36.line”...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Gulbīt’s desertu darbnīcas saimniece Linda Ļebedeva

Karstākajā vasaras laikā devāmies ciemos pie Lindas Ļebedevas, kura saimnieko “Gulbīt’s desertu darbnīca”, kas maģiski paslēpusies pašā Valmieras centrā...

Eksperiments: mocarella, cietais vai pūdētais siers – kuru labāk baudīt kopā ar alu?

Aromātisks un gards alus, kas baudīts kopā ar sieru, iederēsies gan svētku galdā, gan ikdienā – tiekoties ar draugiem, atpūšoties piknikā vai pavadot laisku vakaru pie TV...

8 ieteikumi siera baudīšanai, lai būtu garšīgāk

Daudziem siers ir iecīnīts ēdiens gan ikdienā, gan svētkos. Tas tiek baudīts kā uzkoda vai pievienots citiem ēdieniem – zupām, salātiem, pamatēdieniem vai pat desertiem...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīstina ar TOP5 lietām, kas noteikti jāizbauda Turcijā

Atpūta Vidusjūras krastā, labs ēdiens, smaidīgi cilvēki... Bet tas nebūt nav viss, kas noteikti jāizbauda Turcijā...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm

Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...

Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...

Kas noteikti jāredz, jāizdara un jānobauda 2023. gadā

Gada sākums ir lielisks laiks, kad salikt sev jaunus mērķus. Plānojot jaunus karjeras kāpienus, vēlamos pirkumus, personīgos izaicinājumus, ir svarīgi...

Mīlestības svētki Tukuma pusē

Katru gadu arī mēs Tukuma pusē svinam gada sirsnīgāko dienu - Valentīndienu, to darīsim arī šogad. Aicinām piedalīties aktivitātēs, kurās varēsiet sajust...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Marta Mackeviča: Vakariņas ar šovu «Scandal» jeb Tenerife 16+

Daudziem ceļotājiem Tenerife asociējas ar ģimenes atpūtu, piemēram, Loro parka apmeklējumu ar bērniem, baudot delfīnu vai jūras lauvu priekšnesumus...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Valkas novads: Kārķu pagasts ielūdz uz svētkiem un Māju kafejnīcu dienām

12.-14. augustā Kārķos Pagasta svētki ar meistardarbnīcām, sporta turnīriem, Katō, electro –jazz "Viņš un viņa", zaļumballi, Mājas kafejnīcām un daudz ko citu ....

Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot viesnīcas viesnīcas...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.62709808sec.