gaļa.

Apskatām 1 - 40 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira (aktualizēts 21.11)

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Turcijas viesnīca «Ali Bey Club Park Manavgat» piedāvā ēdienreizēs bagātīgu silto ēdienu izvēli bez cūkgaļas - Foto

45 bildes. Turcijas viesnīca «Ali Bey Club Park Manavgat» piedāvā ēdienreizēs bagātīgu silto ēdienu izvēli bez cūkgaļas...

airBaltic piedāvā jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai, kas radīta no svaigiem vietējiem produktiem...

TOP 5 svarīgākie vitamīni un minerālvielas novembrī

Novembrī gaišais dienas laiks kļūst īsāks un termometra stabiņš arvien vairāk krītas, kā arī saasinās vīrusu izplatība, kas nozīmē, ka arī mūsu organismā...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Noskaidrots konkursa “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024” uzvarētājs

Noslēdzies konkurss “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”, kurā vietējās kafejnīcas un restorāni sacentās par karaliskākā burgera titulu...

13. novembris vēsturē: Cīsiņš svin dzimšanas dienu

1805. gada 13. novembrī miesnieks Johans Georgs Lāners izgudroja cīsiņus – desiņas, kas satur liellopu un cūkgaļas maisījumu. Mūsdienās cīsiņi ieņem diezgan nozīmīgu lomu daudzu ģimeņu ēdienkartē...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Speciālistu padomi tiem, kam aukstā laikā pieaug apetīte un kāre pēc našķiem

Ziemai tuvojoties, bieži vien mainās arī mūsu ēdienkarte – vairāk gribas treknākus un barojošākus ēdienus. Kāpēc tā un vai tas ir normāli?

6. novembris vēsturē: Kārumnieki svin svētkus par godu načos čipsiem

Načo (angliski - "nachos") čipši Latvijā nav tik populāri kā parastie kartupeļu čipši, tomēr arī načo cipši ir...

Atklājiet Gruzijas vīnu unikālo kolekciju «Roze Wines» e-veikalā

Šis unikālais Gruzijas vīnu veikals savieno vīna cienītājus ar ekskluzīviem mazās ģimenes vīndarītavās Gruzijā radītiem vīniem, nogādājot tradīciju...

28. oktobris vēsturē: Simjūda diena - galvenā Veļu laika diena

Rudenī, kad dienas kļuvušas īsas un vakari gari, kad koki nomet lapas un vējš šķiet skaļāks, ir Veļu laiks. Tas ilgst...

No tuksneša līdz sērfošanai: 5 kontrastu piepildīti ceļojumu galamērķi ziemā

Atnākot rudenim, kaislīgākie vasaras mīļi sāk lūkoties pēc saulainiem un siltiem ceļojumu galamērķiem, kur kaut uz mirkli aizmirst...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Gardēžu ceļvedis caur Lietuvas un Zviedrijas virtuvēm un apskates vietām

Šefpavārs un satura veidotājs Gatis Lauva (@gatis.lauva) devās neaizmirstamā ceļojumā uz Zviedriju, pa ceļam uz prāmja ostu apciemojot arī Lietuvu...

Ap 700 skolēnu vecāku piedalījušies «Baltic Restaurants» rīkotajās atvērto durvju dienās

Latvijas lielākais skolu ēdinātājs “Baltic Restaurants” veiksmīgi noslēdzis atvērto durvju dienas, kuru ietvaros 73 Latvijas skolu virtuves vēra vaļā savas durvis...

15. oktobris vēsturē: tiek dibināts Vidzemes tirgus

Tirgus ir īpaša vieta katrā pilsētā. Tajā valda andelēšanās un kņada, sezonāli mainās piedāvājums un...

Aicina gardēžus noteikt Siguldas novada karaliskāko burgeru

Rudens garšu piedzīvojums ir sācies – Siguldas novada kafejnīcas un restorāni sacenšas par labākā burgera titulu konkursā “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”...

Aicinām uz Simjūda tirgu Valmierā

No vagām nākuši, apčubināti, aprūpēti, mūždien piedomājot, vai nebūs par karstu vai aukstu, lai pieņemtos spēkā. Caur sentēvu gudrībām tapuši, apviļāti rokām un domām...

Divas dienas Vērmanes dārzā notiek Rudens svētku gadatirgus

Divas dienas, 2024. gada 11. un 12.oktobrī Vērmanes dārzā notiks “Rudens svētku gadatirgus”. Tajā piedalīsies vairāk nekā 50 vietējie mājražotāji...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

Četri ieteikumi imūnsistēmas atbalstam rudenī

Kad kļūst vējaini lietains un krietni vēsāks, biežāk paši sev mēdzam uzdot jautājumu, kas būtu nepieciešams mūsu imūnsistēmai, lai tā nevainojami pildītu savas funkcijas...

8. oktobris vēsturē: Horvātijā svin Neatkarības dienu

Par Horvātijas milzīgo kultūras mantojumu liecina seši Pasaules kultūras mantojuma objekti un astoņi...

Alpu pērles: Austrija, Itālija un Francija – kurp doties nākamziem

Dzērvju klaigas debesīs, lēnām krāsojošās koka lapas un rudens ražas pārliecinoši vēsta, ka tepat netālu jau mostās ziema...

Rudens ir klāt un Ābeļdārza tirgus Rēzeknē

Rudens ir klāt, tas nozīmē, ka ir ražas laiks. Laiks, kad izbaudīt vietējās sajūtas – krāsas un garšas. Tieši tāpēc Osteria pasta&vīns ābeļdārzs ielūdz uz Ābeļdārza Tirgu...

Sigulda: 5. oktobrī norisināsies Mūsu Bio tirgus un meistarklase “Gatavo dabā”

Rudens ražas laikā, sestdien, 5. oktobrī, Mūsu Bio tirgus aicina visus doties uz Siguldas tirgu, lai iepirktu zemnieku sarūpētās veltes un kopā svinētu pārgājienu sezonas sākumu...

Gaujas Nacionālā parka Ceļotāju diena 2024: Ceļo zaļi!

No 2024.gada 12. līdz 13. oktobrim aicinām ikvienu dabas un piedzīvojumu cienītāju doties izzinošos pārgājienos, velo braucienā un autobusa tūrē un atklāt Latvijas krāšņākos rudens skatus...

Kā sekot līdzi savas sirds veselībai?

Ik gadu 29. septembrī tiek atzīmēta Pasaules sirds diena, pievēršot īpašu uzmanību sirds slimību profilakses lielajai nozīmei. Viens no būtiskākajiem sirds veselības faktoriem ir savlaicīga...

29. septembris: Šodien tiek atzīmēta Miķeļdiena

Senajiem latvieši Miķeļdienu sauca par rudens saulgriežu laiku. Miķelis latvju dainās tiek dēvēts par bagātu vīru un maizes...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

15. septembris vēsturē: ASV pirmo reizi tiek nodēvēta par «Tēvoci Semu»

Amerikas Savienotajām valstīm ir daudz dažādu apzīmējumu - Amerika, Štati, Savienotās valstis un citi. Tomēr viens...

Jūrmala aicina uz rudens gadatirgu Mellužu estrādē

Noslēdzot vasaras pasākumu aktīvo sezonu Mellužu estrādē, Jūrmala aicina uz Mellužu gadatirgu, kas Mellužu estrādē norisināsies jau šo sestdien...

Kuldīgā pirmo reizi notiks garšu festivāls «Audz’s Kurzemē»

Kuldīgas senais ķieģeļu tilts pār Ventu un tā apkārtne 14. septembrī pārvērtīsies par gardu svētku centru, kurā pirmo reizi norisināsies garšu festivāls...

Māju kafejnīcu dienās Jaunmoku pilī Dārza terasē aicina baudīt rudens garšas

Jaunmoku pils Dārza terasē 14. un 15. septembrī aicina ikvienu baudīt neaizmirstamu rudens pieredzi Māju kafejnīcu dienu Kurzemes pievārtē | Izgaršo rudeni! ietvaros....

Baltijas labākās garšas noskaidroja izstādē «Riga Food 2024»

5. septembrī otro reizi Baltijā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food” Ķīpsalā notika pārtikas kvalitātes konkurss “The Baltic Taste Award 2024”, kurā par medaļām...

10. septembris vēsturē: Pasaulē svin alpaku dienu

Alpaka ir kamieļu dzimtas mājdzīvnieks, kas, atšķirībā no lamām, vienmēr ir ticis audzēts tikai, lai...

Kabaču bums: radoši risinājumi un idejas

Ir sācies kabaču laiks, un daudziem no mums mājās ir kāds lieks kabacis. Šo garšā neitrālo, taču vitamīniem bagāto dārzeni noteikti...

Laiks sagatvoties Zaubes savvaļas kulinārajam festivālam

Jau šajā nedēļas nogalē, 2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 savus viesus gaidīs Zaubes savvaļas kulinārais festivāls ar plašu un daudzveidīgu programmu...

7. septembris vēsturē: ASV pirmoreiz publiski piemin kā «Onkuli Semu»

1817. gada 7. septembrī ASV pirmoreiz publiski pieminēja kā "Onkuli Semu"...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.63738108sec.