kulinārija.

Apskatām 1 - 40 no 644 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Viesistaba,

Le Dome,

il Sole,

Viļņa nosaukta par 2025. gada Eiropas Ziemassvētku galvaspilsētu

Viļņa, vēsturiskā un dzīvīgā Lietuvas galvaspilsēta, ir ieguvusi Eiropas Ziemassvētku galvaspilsētas 2025 titulu, pateicoties Ziemassvētku pilsētu tīklam...

Pārlidojumu pauze Dubaijā: ko paspēt izdarīt un apskatīt

Laikā, kad Latvijā valda ziema, arvien vairāk vilina iepazīt tālas un eksotiskas valstis, kas lutina ar saules siltumu. Tomēr, lai līdz šiem galamērķiem nokļūtu...

Liepājas restorānā «Pavillon de Roze» jauns šefpavārs - Aleksandrs Bainduršvili no Gruzijas

Ar prieku paziņojam, ka Liepājas restorāna «Pavillon de Roze» komandai ir pievienojies jauns šefpavārs — Aleksandrs Bainduršvili! Talantīgais šefpavārs no Gruzijas ieviesīs ēdienkartē vairākus jaunumus...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Taču vēl pirms šiem nozīmīgajiem notikumiem novembra otrā nedēļas nogale piedāvā virkni jauku un interesantu pasākumu...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Rīgā norisinās jauno tūrisma un viesmīlības censoņu starptautisks konkurss

No 2024. gada 5. novembra līdz 9. novembrim Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notiek Eiropas Tūrisma un viesmīlības skolu asociācijas...

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni

Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - 63 restorāni...

Pavārs no Latvijas triumfē starptautiskajā gastronomijas konkursā «Cupi's Spoon»

Latvijas pavārs Māris Ēriksons ieguva pirmo vietu starptautiskajā gastronomijas konkursā "Cupi's Spoon", kas no 15. līdz. 20. oktobrim norisinājās Zagrebā...

Gastronomijas nedēļā Lietuvā: izbaudi garšas, ko iedvesmojusi daba

No 2024. gada 4. līdz 10. novembrim ienirsti Lietuvas kulinārajā mantojumā un piedzīvo tā mūsdienīgo atdzimšanu ikgadējā Gastronomijas nedēļā...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Restorāni: «Michelin» ienākšana Latvijā bijis nozīmīgs atspēriena punkts

Jau ceturtdien, 2024. gada 24. oktobrī, svinīgā ceremonijā Melngalvju namā, Rīgā, tiks izziņoti Latvijas  restorāni, kuri iekļauti 2025. gada “Michelin” ceļvedī...

Rudens brīvlaikā uz Valmieras novadu

Skolēnu rudens brīvlaiks ir ne tikai atpūta no mācībām, bet arī laiks, kad visa ģimene kopā var izbaudīt rudens skaistumu...

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu...

19.oktobris vēsturē: Dzimis Latvijas viens no izcilākajiem šefpavāriem – Mārtiņš Rītiņš (video)

Mārtiņš Ints Rītiņš ir dzimis 1949.gada 19.oktobrī Lielbritānijā latviešu bēgļu ģimenē un 1993.gadā atgriezās Latvijā, kļūstot par Latvijas pavāru kustības līderi...

Wellton Riga Hotel & SPA : Iegrimstiet kulinārijas šedevru pasaulē!

www.wellton.com/lv/par-wellton-viesnicam/restorani/tapas-tapas-riga-wellton-hotel-and-spa-ru

«Grand Hotel Kempinski Riga» mirdz prestižajā 2024. gada «World Travel Awards» apbalvošanas ceremonijā

Grand Hotel Kempinski Riga ar lepnumu paziņo par iegūtajiem apbalvojumiem prestižajā 2024. gada World Travel Awards, iegūstot trīs izcilus titulus...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Alpu pērles: Austrija, Itālija un Francija – kurp doties nākamziem

Dzērvju klaigas debesīs, lēnām krāsojošās koka lapas un rudens ražas pārliecinoši vēsta, ka tepat netālu jau mostās ziema...

Svetlana Riškova: «Bocuse dOr Latvia» pavāru komanda neticamā kārtā tiek Lielajā finālā 2025. gada 26. un 27. janvārī

Bocuse d'Or Latvijas prezidente Svetlana Riškova: «Bocuse d'Or Latvia» komandas vārdā, man ir tas gods paziņot šo lielisko un svarīgu ziņu Latvijas kulinārijas profesionāļiem un visiem Latvijas iedzīvotājiem...

Dubaija - godalgota digitālo klejotāju TOP mājvieta

Laikā, kad gājputni pošas prom uz siltajām zemēm, arī digitālie klejotāji arvien acīgāk sāk lūkoties, kurp doties pārziemot, vienlaikus baudot vasarīgu sauli un attālināti strādājot...

Limbažu novads: Nēģu diena Salacgrīvā un Svētciemā

2024. gada 12. oktobrī Salacgrīvā un Svētciemā tradicionāli tiks svinēta Nēģu diena – pasākums, kas pulcē gan vietējos iedzīvotājus, gan apmeklētājus...

Kuldīgā pirmo reizi notiks garšu festivāls «Audz’s Kurzemē»

Kuldīgas senais ķieģeļu tilts pār Ventu un tā apkārtne 14. septembrī pārvērtīsies par gardu svētku centru, kurā pirmo reizi norisināsies garšu festivāls...

Tuvi un tālāki ceļojumu galamērķi, kurp aizceļot vēl šogad

Vasarai atkāpjoties, nereti kopā ar rudenīgo laiku nāk pārdomas. Pārdomas par aizvadīto vasaru, par gada sākumā izvirzītajiem mērķiem un iecerēm...

Mājas kafejnīcu dienas Dienvidkurzemē turpinās

Ja vēl neesi paspējis izgaršot Dienvidkurzemes garšas, tad ieplāno 7. un 8. septembri, jo mājas kafejnīcu dienas turpinās...

Latvijas restorānu grupa nodrošina ēdināšanu prestižās Kembridžas Universitātes ballē

Latvijas restorānu grupa “Resto-Rātors” šogad bija viens no ēdinātājiem prestižās Kembridžas Universitātes studiju gada noslēguma viesībās “May Ball”...

No kūku konkursa līdz nopietnām diskusijām par pārtikas izšķērdēšanu – apmeklē «Riga Food 2024» pasākumus

5.–7. septembrī pārtikas industrijas izstāde “Riga Food” piedāvā vēl nebijuši plašu pasākumu programmu gan profesionāļiem, gan gardēžiem...

Kā izmantot ābolus? Trīs izcilas ābolu un cepumu desertu receptes gardam mācību gada sākumam

Jaunais mācību gads, līdzīgi kā rudens noskaņas, jau ir teju klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks svinēt un galdā celt sezonas pieprasītāko kārumu – ābolu...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina uz meistarklasēm

2024. gada 7. septembrī Zaubē norisināsies astotais Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir "Sēņu laiks"...

Izbaudi garšu svētkus Dienvidkurzemē mājas kafejnīcu dienās Aizputes apkārtnē «Dienvidkurzemes Ziemeļi»

Dienvidkurzemes tūrisma centrs aicina uz aizraujošu gastronomisko piedzīvojumu Dienvidkurzemē, kur mājas kafejnīcu dienas sola ne vien...

Latvijas restorānus pamana un novērtē prestižs ceļvedis

Priecājamies dalīties ar lieliskām ziņām – Latvijas restorāni tiek pamanīti un atzīti pasaulē...

Salīdzinām populārākās Grieķijas salas – uz kuru no tām doties tieši Tev?

Grieķijas salas ir populārs galamērķis ceļotājiem no visas pasaules. Tās piedāvā gan vēsturi, gan dabas skaistumu, gan unikālu kultūras pieredzi...

Slavenais Spānijas galamērķu trio - Barselona, Malaga, Palma - kuru izvēlēties

Spānija ir valdzinoša valsts, kas vilina ceļotājus ar pasakainām pludmalēm, krāšņu vēstures mantojumu, dinamiskām pilsētām...

«Lonely Planet» dod padomus, ko darīt Igaunijā

Prestižais ceļvedis “Lonely Planet” ir ievērojis Igauniju, un dod padomus, ko darīt mūsu kaimiņvalstī. Daži no šiem padomiem pārsteidz pat mūs...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

Kā izvairīties no pārēšanās ceļojuma laikā?

Vasara ir atvaļinājumu sezona, kurā ierasti mēdzam doties ceļojumos. Neatkarīgi no tā, vai tas ir tikai uz nedēļas nogali vai ilgāka laika periodu...

Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?

Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...

«Michelin Guide Dubai 2024» - emirāts ir izcils galamērķis gurmāniem

“MICHELIN” trešajā ikgadējā izdevumā “MICHELIN Guide Dubai” iekļāvis 106 Dubaijas restorānus, kas ir par 53,6% vairāk nekā 2022. gadā...

Peru uzsāk lielu tūrisma kampaņu «Peru Wow» visā pasaulē

Peru uzsāk lielu tūrisma kampaņu «Peru Wow» visā pasaulē, lai pievērstu uzmanību jauniem tūrisma objektiem valstī un veidotu pozitīvu pieredzi par ceļojuma galamērķi...

Tava labākā vecmeitu ballīte Kokneses apkārtnē

Lai vecmeitu ballīte izdotos perfekta, tās organizēšanā un plānošanā ir jāiegulda laiku, pūles un radošas idejas...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.28572989sec.