recepte.

Apskatām 1 - 40 no 897 vārdam 'recepte'

Pavāru māja Līgatnē: Tapusi unikāla grāmata - Vēstures liecība un pavārniecības cildinājums

“Tā ir dāvana mums un dāvana Latvijai,” par tikko no tipogrāfijas iznākušo grāmatu pauž “Pavāru māja Līgatnē” saimnieks Ēriks Dreibants...

Lietuvas garša ar zvaigžņu putekļiem: ko baudīt Michelin ieteiktajos restorānos?

Šoruden gardēži tiek aicināti uz 14. Lietuvas Gastronomijas nedēļu, kas no 4. līdz 10. novembrim piedāvās aizraujošu kulinārijas pieredzi vairāk nekā...

Pasaules iepazīšana vienatnē: kā ceļot droši un bez raizēm

Kad tumšie mēneši aicina latviešus meklēt siltumu Spānijā, Taizemē, Bali vai citviet pasaulē, ir svarīgi padomāt par drošību, īpaši, ja plāno ceļot vienatnē...

Iznācis jaunais «Michelin» ceļvedis Latvijā; pie zvaigznes ticis vēl viens Latvijas restorāns

2025. gada “Michelin” ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, un divi ir saņēmuši vienu “Michelin” zvaigzni...

Patriotisma cena jeb kā brūvēt īstu Latvijas alu

Sentēvu receptes, pašu zemes spēks, vienīgā īstā alus garša – ar šādiem un līdzīgiem saukļiem sākas ne vienas vien alus darītavas stāsts...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Nils Ģēvele – pirmais Latvijas šefpavārs, kurš iekļūst pasaules prestižākā pavāru konkursa Bocuse dOr finālā

Restorāna “Ferma” šefpavārs Nils Ģēvele ir pirmais Latvijā, kurš iekļuvis pasaulē prestižākā kulinārijas konkursa Bocuse d’Or finālā, izvirzot mūsu valsti starptautiskās kulinārijas elites priekšgalā...

Dobelē svinēs Ābolu svētkus

2024. gada 5. oktobrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 Dārzkopības Institūta Pētera Upīša Ceriņu dārzā tradicionāli svinēsim...

Skati mirkļus no tūrisma konferences «Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?» - Foto

40 bildes. Skati mirkļus no tūrisma konferences «Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?»...

Tūrisma konferencē eksperti pasniegs meistarklases pedagogiem

Tūrisma konferencē “Tūrisma attīstības recepte: kā padarīt to garšīgu?” 2024. gada 25. septembrī nozares eksperti pasniegs pedagogiem meistarklases...

Sajust rudeni Cēsu novadā

Šogad rudens sajūtu meklējumi ved uz Cēsu novadu! Jaunais rudens brīvdienu ceļvedis "PRETĪ AUGSTUMIEM” ir radīts kā izcils...

Ar tirdziņu, dzīvajām lellēm, izstādi, jaunās ražas gardumiem un iecienītām ķirbju receptēm Pastariņa muzejs aicina atzīmēt Rudens saulgriežus

22. septembrī plkst. 13.00 Pastariņa muzejā (“Bisnieki”, Dzirciemā, Zentenes pagasta Tukuma novadā) aicina atzīmēt Rudens saulgriežus...

Recepte: Francis Gustavs Lācis meistaro olimpieša cienīgu burgeru

Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs, olimpietis Francis Gustavs Lācis kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski atklāj, ko pirms basīša...

Tūrisma konferencē spriedīs, kā tūrismu Latvijā padarīt «garšīgu»

Atzīmējot Pasaules Tūrisma dienu un uzsverot tūrisma nozares nozīmi Latvijā un pasaulē, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija sadarbībā ar Biznesa augstskolu Turība...

Kā izmantot ābolus? Trīs izcilas ābolu un cepumu desertu receptes gardam mācību gada sākumam

Jaunais mācību gads, līdzīgi kā rudens noskaņas, jau ir teju klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks svinēt un galdā celt sezonas pieprasītāko kārumu – ābolu...

Gardēžu svētki Jelgavā

2024. gada 31. augustā no pulksten 9 līdz 15 Jelgavā notiks 24. Piena, maizes un medus svētki un 22. Latvijas novadu Siera diena, pulcējot vairāk nekā...

Jaunu un inovatīvu produktu parāde izstādē «Riga Food 2024»

Izmēģini austersēnes dažādās krāsās, skābētu kāpostu čipsus, olu makaronus, lakšu pesto, stores fileju želejā...

Aicina uz «Mājas kafejnīcu dienām» Jēkabpils un Krustpils pusē

Stacija – vieta, kur satiekas. Satiekas ceļi, satiekas cilvēki, satiekas kultūras un garšas.   24. un 25. augustā dodies gardēžu ceļojumā un piestāj...

Limbažu novadā notiks Tomātu ballīte

2024. gada 17.augustā no plkst. 16.00 līdz plkst. 19.00 z/s "Kronīši", Limbažu novadā, notiks "Tomātu ballīte", kas veltīta "Tomātu mērcei pēc Mārtiņa Sirmā"...

Sēlijas salās šogad viesus uzņems 28 mājas kafejnīcas

2024. gada 7. un 8. septembrī notiks Mājas kafejnīcu dienas Sēlijas salās. Izsalkušos viesus uzņems 28 improvizētas mājas kafejnīcas visā Sēlijas vēsturiskajā zemē...

«Mājas kafejnīcu dienas 2024» Jelgavas novadā

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Lauku partnerību “Lielupe” un Jelgavas novada saimniekiem aicina šovasar ieplānot...

Latvijā ienāk jauns ēdiens, veselīgāka picas alternatīva – pinsa

Ātrās ēdināšanas tirdzniecības segmentā tagad var nogaršot unikālu itāļu izcelsmes ēdienu – pinsu. Pinsa ir veselīga alternatīva tradicionālajai picai...

Zaubē pulcēsies savvaļas kulinārajā festivālā

2024. gada 7. septembrī no plkst. 11:00 Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau astoto reizi pulcēs apmeklētājus Zaubes muižas parkā...

Recepte: Kristens Krīgers krāj spēkus olimpiskajām spēlēm ar pastu saldskābajā vistas mērcē

Vasaras olimpiskās spēles Parīzē sāksies jau pēc pāris dienām. Mūsu olimpieši, par kuriem cieši turam īkšķus, turpina gatavoties saviem vissvarīgākajiem startiem...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – kafejnīcas «Jautrais Ledus» īpašnieki Rihards un Inga Saņikovi

Desmit minūšu garas pastaigas attālumā no Valmieras centra ir kafejnīca “Jautrais ledus”, kur mājīgā terase tā vien aicina doties iekšā un nogaršot...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

«Mājas kafejnīcu dienas 2024» turpināsies visu vasaru

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētās “Māju kafejnīcu dienas 2024” visā Latvijā, kopumā 41 galamērķī...

11. jūlijs vēsturē: Atzīmē mohito dienu

11. jūlijs ASV ir īpašs ar to, ka šī diena veltīta alkoholiskajam kokteilim mohito, jeb oriģinālajā rakstībā – mojito...

Mājas Kafejnīcu Dienas sākas 29. jūnijā

Kā katru gadu, arī šogad Mājas Kafejnīcu Dienas pulcēs gardas ēšanas un ēst gatavošanas entuziastus visos Latvijas novados...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Vasaras Saulgrieži ir nosvinēti, bet vasara ir tikai pašā sākumā. Arī šajā nedēļas nogalē gana daudz interesantu un...

Šajā nedēļas nogalē sāksies «Mājas kafejnīcu dienas 2024»

Jau šajā nedēļas nogalē sāksies ceturtās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētās “Māju kafejnīcu dienas 2024”...

5 tehnoloģiju ieteikumi krāsainākai vasarai

Vasara ir laiks, kad doties dabā un piedzīvojumos, pēc kuriem esam ilgojušies visu ziemu. Lai padarītu šo izklaidi vēl aizraujošāku un krāsaināku...

Mazais ABC līgošanai pilsētā

Svētkos “iekritusi” darba diena, pēdējā brīdī atcelti brīvdienu plāni vai vienkārši vēlme atzīmēt citādi – lai arī kāds būtu iemesls lēmumam Līgo vakaru...

Kādus ēdienus var pagatavot no dažādiem alus veidiem Līgo svētku svinībām + RECEPTES

Alus ir viens no senākajiem un ar tradīcijām apvītākajiem dzērieniem visā pasaulē. Bez tā nav iedomājami arī gaidītākie vasaras svētki Latvijā...

Recepte: Rihards Lepers grilē Jāņu vistu

Jāņu mielastā esot galdā jāceļ apaļas – saules – formas ēdieni, lai svinētu gaismas uzvaru. Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu...

Grilēšanas ābece saviesīgiem un ģimenes pasākumiem

Klāt dārza svētku un ārā gatavošanas laiks! Vasarā grilēšana ir viens no iecienītākajiem ēdiena gatavošanas veidiem, un pieredzējušiem grilētājiem...

Aptauja: šogad iedzīvotāji Līgo vairāk pieturēsies pie tradicionālām garšām, tērējot līdz 60 eiro

“Maxima Latvija” aptauja* atklāj, ka šogad, salīdzinājumā ar citiem gadiem, respondenti Līgo galdā cels tradicionālās Latvijas garšas neeksperimentējot ar jaunām...

Pastariņa muzejs aicina uz Vasaras saulgriežu pasākumu latviskās tradīcijās

2024. gada 20. jūnijā no plkst. 15.00 līdz plkst. 22.00 Pastariņa muzejs (“Bisnieki”, Zentenes pagastā, Tukuma novadā) aicina svinēt Vasaras saulgriežus...

Baltijas valstu ražotāji sacentīsies par «The Baltic Taste Award» medaļām

2024. gada 5. septembrī Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food” Ķīpsalā otro reizi notiks pārtikas kvalitātes konkurss...

Kaktu balles muzikanti spēlēs dančus Duciņos

2024.gada 8.jūnijā no plkst. 18:00, vietējie mājražotāji “IeDillo” aicina visus dancot gribētājus uz kārtīgu “kaktu balli” seno laiku noskaņās...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.73741984sec.