salāti.

Apskatām 1 - 40 no 448 vārdam 'salāti'

Via Vitalité,

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

Gardēžu svētki Jelgavā

2024. gada 31. augustā no pulksten 9 līdz 15 Jelgavā notiks 24. Piena, maizes un medus svētki un 22. Latvijas novadu Siera diena, pulcējot vairāk nekā...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina uz meistarklasēm

2024. gada 7. septembrī Zaubē norisināsies astotais Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir "Sēņu laiks"...

No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem

Uzkodas ir neatņemama sastāvdaļa, baudot siltas vasaras dienas ģimenes un draugu lokā mājās, zaļumos vai dodoties pārgājienā...

«Santa Maria»: Svaigi maltas universālās garšvielas sader ar jebkuru ēdienu

Svaigi maltas garšvielas piešķir ēdienam izcilu garšu, reizē sniedzot katram virtuvē sajusties kā šefpavāram, Santa Maria veiktās aptaujas...

Ceļvedis sēņotājiem: noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei

Sēņošana kļūst arvien populārāka, aicinot dabas mīļotājus un gardēžus baudīt šī veselīgā un aizraujošā hobija priekšrocības. Jau vasarā mežos aug...

Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?

Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...

Kas ir hroniskā noguruma sindroms?

Arvien biežāk tiek runāts par hroniskā noguruma sindromu un tā iespējamajiem iemesliem. Par to, kas ir hronisks nogurums un kas – hroniskā noguruma sindroms...

Cīņa ar liekajiem kilogramiem: 5 bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Vasara un pludmales sezona jau pilnbriedā, un ne vienam vien rodas vilinājums izmēģināt kādu no diētām, kas īsā laikā sola panākt brīnumainu efektu...

4. jūlijs vēsturē: Atzīmē Cēzara salātu dienu

Cēzara salāti ir izpelnījušies popularitāti ne tikai ASV, kur 4. jūlijs ir atzīmējama diena tieši šiem salātiem, bet arī citur pasaulē...

«Pica Lulū» šogad atzīmē lielu jubileju: 30 fakti par Latvijas picēriju, kas būtu jāzina picu cienītājiem!

1994. gada jūnijā tika atvērta pirmā Pica Lulū picērija Rīgā, kas tolaik bija arī pirmā šāda veida picērija Latvijā...

Līgo svētki kopā ar kaimiņiem: kā svinēt, lai uzlabotu attiecības?

Līgo svētki jau izsenis tikuši svinēti plašā pulkā, arī kopā ar kaimiņiem. Viens no saulgriežu svinību ticējumiem pat vēsta – Līgo vakarā jārunā ar kaimiņiem...

Špikeris slinkiem līgotājiem: ko celt galdā svētkos, ja negribas gatavot, bet ar sieru vien ir par maz?

Līgo svētki lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju ieņem īpašu vietu gan sirdī, gan kalendārā. Pošoties svētkiem, īpaši tiek domāts par to, ko celt galdā...

Recepte: Rihards Lepers grilē Jāņu vistu

Jāņu mielastā esot galdā jāceļ apaļas – saules – formas ēdieni, lai svinētu gaismas uzvaru. Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu...

10. maijs vēsturē: ASV atzīmē garneļu dienu

ASV, kur mīl katru dienu atzīmēt kādus īpašus svētkus, 10. maijs ir pasludināts kā garneļu diena...

Atvērta jauna diennakts «Pica Lulū» picērija

Ceturtdien, 2024. gada 18. aprīlī, Aristida Briāna ielā 9a, durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" diennakts picērija...

Kādam būt pagalmam Rīgas ielā 8 Rūjienā?

Rūjienā, Rīgas un Upes ielas stūrī ir kāds īpašs pagalms, ko iekļauj senā apbūve – ēkas celtas 19. gadsimta beigās...

Alūksne piedāvā: Stāsti. Leģendas. Toreiz un tagad.

Ieplāno 13.aprīli Alūksnē, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils...

Kā garšīgi apēst vārītās Lieldienu olas? «Lidl» piedāvā piecas receptes

Daudziem noteikti būs pazīstama šī situācija - Lieldienas atnākušas, olas skaisti novārītas un nokrāsotas, arī jautrās olu kaujas jau aizvadītas...

Gavēņa laika recepte: Vidusjūras pastas salāti gavēņa laikam

Turpinoties gavēņa laikam, piedāvājam idejas jūsu maltīšu dažādošanai. Šoreiz – Vidusjūras pastas salāti...

Ar skatu uz Eifeļa torni un ne tikai: populāri seriāli ar franču pieskaņu

Francijas kultūra, gastronomija, arhitektūra un izslavētais dzīves stils jeb “joie de vivre” ir pazīstams cilvēkiem visā pasaulē, tāpēc nav brīnums...

Recepte: Kristīne Virsnīte cep fritatu

Garšīgam ēdienam nav jābūt sarežģītam, reizēm pilnīgai laimei pietiek ar ceptiem kartupeļiem – par to pārliecinājusies ceļotāja, satura veidotāja un ētera personība...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Laiks atklāt velo sezonu – kā sagatavot savu braucamo paša spēkiem un kad labāk to vest pie meistara?

Pirmās siltās un sausās pavasara dienas ir īstais laiks, lai atklātu velo sezonu. Taču, pirms izvest savu velosipēdu ielās, ieteicams veikt nelielu apkopi un pārbaudīt...

Moto-entuziaste Patrīcija lauž stiprā dzimuma neticību un stereotipus

“Meitenīt, pasauc kādu puisi, man par šo to jāpakonsultējas,” šeit neies krastā. 25 gadus jaunā Patrīcija Greidāne darba dienas aizvada, konsultējot klientus moto veikalā, bet brīvo laiku – skrūvējot savus Suzuki motociklus...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, Biķernieku ielā 143, ar jestru ballīti durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā...

Marta Mackeviča: Safari piedzīvojums Dubaijas tuksnesī

Viena no lietām, bez kā nav iedomājams ceļojums uz Dubaiju, ir safari piedzīvojums tuksnesī. Lai gan šādu iespēju nodrošina vairākas kompānijas...

Pulcējot teju 6000 apmeklētāju, Siguldā aizvadīts lielākais gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī aizvadīts lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”...

«Viss būs bietē!» – festivāls «Ziemas garšu svinēšana» izsludina restorānu piedāvājumu

Jau šo sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies lielākais gastronomiskais festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

Havaju salu pokijam labi arī Latvijas virtuvēs

Paplašinoties Latvijā pieejamo produktu klāstam, pokijs ir atrodams ne tikai dažādu sabiedrisko ēdināšanas iestāžu ēdienkartēs, bet arī viegli pagatavojams mājās...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Alūksnes ziemas garšu tūre

Gada laiks, kad stipri pazeminās gaisa temperatūra, mēdz iesalt automašīnu durvis un ik dienu nākas ārdurvis atrakt no prāvas sniega kupenas, var būt izaicinājums...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Ziemassvētku pīrāgi Jaunajā gadā… Stafilakoki, salmonellas un citas baktērijas svētku galdā

Svētku laiks rit pilnā sparā, un neatņemama tā sastāvdaļa ir bagātīgi klāti galdi – roka tā vien stiepjas pēc papildporcijas, un pagatavotais cienasts nereti tiek baudīts pat vairākas dienas pēc kārtas...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.68695307sec.