Ēdiens.

Apskatām 41 - 80 no 132 vārdam 'Ēdiens'

Latgales delegācija dodas pieredzes apmaiņā uz Alānijas un Gaziantepas reģioniem Turcijā

Pieredzes apmaiņas braucienā Alānijas un Gaziantepas reģionos Turcijā no 14.-18. oktobrim piedalījās kulinārā mantojuma biedri no...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

6 soļi, kas palīdzēs izplānot labāko ceļojumu

Esi izdomājis doties ceļojumā? Varbūt brauksi uz romantisko Parīzi? Vai brīnišķīgo Portugāles...

Uzzini, kādi notikumi pavasarī gaidāmi Igaunijā!

Ik pavasari mostas tie ceļotāji, kas labprāt ar auto apceļo Baltijas valstis. Ja vēlies doties...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

5 ieteikumi, kas palīdzēs izplānot lielisku ceļojumu

Ceļojuma plānošana allaž ir aizraujošs, bet tai pašā laikā - dažādu rūpju pilns pasākums. Lielai daļai šis process...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Pasākumu aģentūras vadītāja: 6 idejas, kā nodzīvot katru dienu kā svētkus

Baltās pop-up piknika vakariņas L’elegante Pop-Up Picnic Latvijā notiek kopš 2015. gada, un šajā laikā dalībnieku...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Zvaigžņu skaits ne vienmēr ir rādītājs jeb kā izvēlēties viesnīcu atvaļinājumam?

Par atvaļinājumu sapņo vairums cilvēku, taču katram ir atšķirīgas prioritātes un priekšstats, kādam šim atvaļinājumam vajadzētu būt...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

Izbaudi Igauniju pavasarī

Gan Latvija, gan Igaunija šogad svin savu 100. dzimšanas dienu. Igaunijā par godu šim notikumam paredzēti īpaši...

«DPD Latvija» uzsāk pārtikas piegādes sadarbībā ar «Food Factory»

Ar šā gada martu sūtījumu pārvadātājs “DPD Latvija” uzsācis pārtikas piegādes sadarbībā ar veselīgās ēdināšanas uzņēmumu...

Mudina brīvdienās paviesoties ceļojumu galamērķī 2018 - Igaunijā

Laiku pa laikam ikvienu no mums pārņem vēlme izrauties no ikdienas rutīnas. Prātā uzvirmo smilšainas pludmales...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Pāris padomi kā ietaupīt ceļojot

Liela daļa cilvēku ceļojumos nedodas tāpēc, ka ceļošana šķiet pārāk dārga. Taču, pieaugot cilvēku skaitam...

PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši

Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas, taču...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Pullman Riga Old Town» ģenerāldirektora Valda Vanadziņa

Pieczvaigžņu viesnīca Pullman Riga Old Town, Vecrīgā nosvinējusi gada jubileju, un tās ģenerāldirektors...

10 pasaules vietas, kur ceļot studentam

Ceļošana ir vislabākais veids kā pavadīt savas studentu brīvdienas. Tā kā ceļojumi ir dažādi un paliek lētāki, tad katrs students, neskatoties uz viņa...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Izvēlēti kulinārijas šova Samsung Galaxy Dream Chef dalībnieki

Demonstrējot pavārmākslas praktiskās iemaņas un teorētiskās zināšanas, aizvadītajās brīvdienās vairāki desmiti jauniešu sacentās par iekļūšanu pirmajā Baltijas kulinārijas šovā "Samsung Galaxy Dream Chef"...

Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!

Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no 29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

Dievu dzēriens vīns – viens no galvenajiem Itālijas tūrisma magnētiem

Ja jums kāds pajautātu – kāds ir galvenais iemesls, kādēļ cilvēki no visas pasaules tik lielā skaitā ik gadu...

Seši soļi, lai izplānotu labāko ceļojumu, kas tev bijis!

Esi izdomājis doties ceļojumā? Varbūt brauksi uz romantisko Parīzi? Vai brīnišķīgo Portugāles pērli Lisabonu? Vai varbūt pat uz kādu eksotisku Āzijas valsti...

Ieteikumi, kā izdzīvot 14 stundu ilgu lidojumu

Ceļošana vairākas stundas pēc kārtas var būt nogurdinoša jebkurā transportā. Nekad nav pietiekoši daudz vietas kājām, blakus sēdošais cilvēks elpo pārāk skaļi vai...

12 lietas, kurām nevajadzētu būt jūsu ceļasomā

Gatavojoties ceļojumam, svarīgi ir paņemt līdz pareizās lietas. Tas aiztaupīs iespējamas nepatīkamas situācijas.

Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14. janvārī...

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli

Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu

Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais ikdienas laikraksts...

Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto

15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.60506296sec.