Ēriks Dreibants.

Apskatām 41 - 73 no 73 vārdam 'Ēriks Dreibants'

Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto

15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...

Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā

No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Viedoklis: Ar kādiem saldējumiem šovasar iepriecina Latvijas šefpavāri?

Tāpēc jautājām Latvijas restorānu šefpavāriem, kādas...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?

Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...

Restorāns 3 Gaujas Nacionālajā parkā atvērs vasaras restorānu

Gaujas Nacionālajā parkā, mežu un purvu ielokā, 70 kilometrus no Rīgas 2017. gada vasarā tiks atvērts...

Čiekurkalnā notiks Ziemassvētku tirdziņš un citi svētku ieskaņas pasākumi

Piecu ceļu krustojumā, laukumā iepretim "Ezerparka namiem", norisināsies Ziemassvētku tirdziņš, kurā...

«Čiekurkalna Krustcelēs» – Ziemassvētku gadatirgus trīs ceļu krustcelēs

Sestdien, 20.decembrī Mežaparka un Čiekurkalna krustojumā norisināsies Ziemassvētku...

Ēriks Dreibants un Mārtiņš Sirmais piedāvā gardēžu vakariņas Jelgavas restorānā «Hercogs» - Foto

25 bildes. Ģimenes restorāns "Hercogs" darbojas kopš 1.12.2009 un daudzi to uzskata par labāko restorānu Jelgavā...

Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā

Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...

Jūrmalas konkursā uzvar restorāni Caviar Club un Bar & Grill 36. line

Jūrmalas pilsētas domē 11. oktobrī godināja konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2013"...

21. septembrī Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

2013. gada 21. septembrī Kalnciema kvartālā no 10.00-16.00 notiks...

21. septembrī Rīgā, Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

Lai dzīvo tupenis, buļba, pampālis, karpelis un kartupelis! Septembra nedēļas nogalēs, braucot uz...

Daudz laimes 730. dzimšanas dienā, Valmiera!

Valmieras pilsēta no 8. līdz 10.augustam ar daudzveidīgu pasākumu programmu atzīmēs 730. dzimšanas dienu...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants meklē labākās zivis

2012. gada 17. augustā Vecrīgā, Smilšu ielā 14 durvis vēra jauns pazīstamo šefpavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika...

Jēkaba kazarmās ir atklāts jauns restorāns «3 pavāri» - Foto

32 bildes. Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants un Rūta Rietuma atklāj jauno 3 pavāru restorānu «Tam labam būs augt» Jēkaba kazarmās...

«Viesistaba Kazarmās» aicina gatavot vakariņas kopā ar Šefpavāru

REKLĀMRAKSTS. 2011.gada 25.martā Ēriks Dreibants aicina Viesistabas viesus kopā ar viņu pagatavot vieglus un...

Šefpavārs Ēriks Dreibants atklāj laba laika pavadīšanas telpu «Viesistaba Kazarmās» - Foto

Fotogalerijā: 40 bildes. 16.03.2011 Jēkaba kazarmās ir atvēries jauns un interesants projekts...

Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers

Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...

Viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem pārceļas no Rīgas uz laukiem

Turpmāk viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem Ēriks Dreibants, kustības Mūsdienu Latvijas virtuves...

Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu...

Restorāns iesaka zemenes tagad un citas ogas vēlāk - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Kaļķu vārti iesaka baudīt zemenes ar dzirkstošo vīnu Procecco Moscato Rose Varaschin, taču pēc zemeņu sezonas sekos citas ogas. Šefpavārs Ēriks Dreibants akcentē moderno latviešu virtuvi...

Ir noskaidroti labākie Jūrmalas restorāni

Jūrmalas pilsētas domes rīkotajā konkursā „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2009” jau otro gadu pēc kārtas par pilsētas labāko restorānu tiek atzīts restorāns „Preatore” un par labāko kafejnīcu – „Cafe 53”. „Šā gada konkursā

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.5297339sec.