41.
Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto
(14/10/2016 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...
42.
Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)
(14/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek
liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki.
Restorānu...
43.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
44.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
45.
Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls
(13/08/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...
46.
Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?
(28/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...
47.
Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference
(26/07/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā
un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...
48.
Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?
(29/06/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...
49.
Viedoklis: Ar kādiem saldējumiem šovasar iepriecina Latvijas šefpavāri?
(06/06/2016 05:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Tāpēc jautājām Latvijas restorānu šefpavāriem, kādas...
50.
Valmieras puse iepriecina gardēžus
(27/05/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra,
Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā
meistarklase–degustācija...
51.
Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus
(24/05/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam
asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...
52.
Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”
(17/05/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmieras Tūrisma informācijas centrs,
Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus
un tos, kuriem vienkārši...
53.
Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?
(22/03/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...
54.
Restorāns 3 Gaujas Nacionālajā parkā atvērs vasaras restorānu
(04/03/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Gaujas Nacionālajā parkā, mežu un purvu ielokā, 70 kilometrus no Rīgas 2017. gada vasarā tiks atvērts...
55.
Čiekurkalnā notiks Ziemassvētku tirdziņš un citi svētku ieskaņas pasākumi
(19/12/2015 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Piecu ceļu krustojumā, laukumā iepretim "Ezerparka namiem", norisināsies
Ziemassvētku tirdziņš, kurā...
56.
«Čiekurkalna Krustcelēs» – Ziemassvētku gadatirgus trīs ceļu krustcelēs
(17/12/2014 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 20.decembrī Mežaparka un Čiekurkalna krustojumā norisināsies Ziemassvētku...
57.
Ēriks Dreibants un Mārtiņš Sirmais piedāvā gardēžu vakariņas Jelgavas restorānā «Hercogs» - Foto
(18/09/2014 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
25 bildes. Ģimenes restorāns "Hercogs" darbojas kopš 1.12.2009 un daudzi to uzskata par labāko restorānu Jelgavā...
58.
Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā
(30/07/2014 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no
aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...
59.
Jūrmalas konkursā uzvar restorāni Caviar Club un Bar & Grill 36. line
(14/10/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas pilsētas domē 11. oktobrī godināja konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2013"...
60.
21. septembrī Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu
(21/09/2013 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
2013. gada 21. septembrī Kalnciema kvartālā no 10.00-16.00 notiks...
61.
21. septembrī Rīgā, Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu
(04/09/2013 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai dzīvo tupenis, buļba, pampālis, karpelis un kartupelis! Septembra nedēļas nogalēs, braucot uz...
62.
Daudz laimes 730. dzimšanas dienā, Valmiera!
(09/08/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmieras pilsēta no 8. līdz 10.augustam ar daudzveidīgu pasākumu programmu atzīmēs 730. dzimšanas dienu...
63.
Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas
(27/03/2013 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi
garšīgā galvaspilsēta - Rīga"...
64.
Satiekas Tallinas un Rīgas garšas
(24/03/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi
garšīgā galvaspilsēta - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...
65.
Mārtiņš Sirmais un Ēriks Dreibants meklē labākās zivis
(20/08/2012 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
2012. gada 17. augustā Vecrīgā, Smilšu ielā 14 durvis vēra jauns pazīstamo šefpavāru Mārtiņa Sirmā un Ērika...
66.
Jēkaba kazarmās ir atklāts jauns restorāns «3 pavāri» - Foto
(16/09/2011 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
32 bildes. Mārtiņš Sirmais, Ēriks Dreibants un Rūta Rietuma atklāj jauno 3 pavāru restorānu «Tam labam būs augt» Jēkaba kazarmās...
67.
«Viesistaba Kazarmās» aicina gatavot vakariņas kopā ar Šefpavāru
(22/03/2011 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
REKLĀMRAKSTS. 2011.gada 25.martā Ēriks Dreibants aicina Viesistabas viesus kopā ar viņu pagatavot vieglus un...
68.
Šefpavārs Ēriks Dreibants atklāj laba laika pavadīšanas telpu «Viesistaba Kazarmās» - Foto
(21/03/2011 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
Fotogalerijā: 40 bildes.
16.03.2011 Jēkaba kazarmās ir atvēries jauns un interesants projekts...
69.
Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers
(08/12/2010 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...
70.
Viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem pārceļas no Rīgas uz laukiem
(16/11/2010 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpmāk viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem Ēriks Dreibants, kustības Mūsdienu Latvijas virtuves...
71.
Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants
(07/05/2010 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu...
72.
Restorāns iesaka zemenes tagad un citas ogas vēlāk - Fotogalerija
(19/06/2009 06:57)
[lv]
Skatīt vairāk
Fotogalerijā: 20 bildes
Restorāns Kaļķu vārti iesaka baudīt zemenes ar dzirkstošo vīnu Procecco Moscato Rose Varaschin, taču pēc zemeņu sezonas sekos citas ogas. Šefpavārs Ēriks Dreibants akcentē moderno latviešu virtuvi...
73.
Ir noskaidroti labākie Jūrmalas restorāni
(11/06/2009 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalas pilsētas domes rīkotajā konkursā „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2009” jau otro gadu pēc kārtas par pilsētas labāko restorānu tiek atzīts restorāns „Preatore” un par labāko kafejnīcu – „Cafe 53”. „Šā gada konkursā