ēdienkarte.

Apskatām 41 - 80 no 1087 vārdam 'ēdienkarte'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Le Chef Buffet Pērle,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Skyline Bar,

Esplanāde,

Lietuva pievienojas prestižajam «MICHELIN» ceļvedim: izziņoti labākie restorāni

MICHELIN ceļveža pārstāvji 2024. gada 13. jūnija vakarā oficiāli paziņoja, ka Lietuvā turpmāk būs četri restorāni, kuriem piešķirta viena MICHELIN zvaigzne...

Rīgas Zooloģiskajā dārzā atsākas tradicionālās dzīvnieku barošanas demonstrācijas

Sākoties vasaras sezonai, Rīgas Zooloģiskajā dārzā katru dienu līdz pat augusta beigām apmeklētājiem noteiktos laikos ir iespēja vērot...

«airBaltic» jaunajā ēdienkartē piedāvā vairāk nekā 45% produktus no Latvijas

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka tās jaunajā vasaras sezonas ēdienkartē vairāk nekā 45% produktu ir no Latvijas, un tie ir pieejami...

Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?

Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...

Tukuma novadā Jaunmoku pils atklājusi vasaras sezonu un dārza terasi

Jaunmoku pils atklājusi vasaras sezonu un dārza terasi, izziņojot lielākos vasaras notikumus – Latgaļu dienu – 29.jūnijā, Dārza svētkus - 21.jūlijā...

Siguldas novads aicina doties aizraujošā garšu ceļojumā «10 dienās apkārt zemeS!lodei»

No 2024. gada 19. līdz 28. aprīlim Siguldas novada kafejnīcas un restorāni ielūdz izbaudīt pavasarīgi eksotiskas vairākkārtu maltītes...

Gurmānu svētki Dubaijā: notikums, kurā satiekas visas pasaules garšas

19. aprīlī Dubaijā tika atklāts 11. Dubaijas ēdiena festivālal “Dubai Food Festival”, kas ilgs līdz 12. maijam. Šis pasākums ir labākais veids...

Liepājas restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā

Jau šajā nedēļas nogalē Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā...

MICHELIN ceļvedis galamērķu sarakstam pievieno trešo Baltijas valsti

MICHELIN ceļvedis tagad aptvers arī Lietuvu, tādējādi tā izlasē būs pārstāvētas visas Baltijas valstis. Lietuvas ceļvedis, kas pievērsīs uzmanību labākajiem...

Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies vairāki Michelin Guide restorāni

Viens no kulinārās pasaules pavasara vēstnešiem — Rīgas restorānu nedēļa — ir atgriezusies galvaspilsētā un jau no 8. līdz pat 21. aprīlim interesentiem...

bauĒŠANAS dienas Jelgavā un Jelgavas novadā

Jau šonedēļ, no 10. līdz 16. aprīlim, Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”, kuras ietvaros ikviens aicināts...

«Mājas kafejnīcu dienām 2024» Sēlijas salās saņemti 32 pieteikumi

7. un 8. septembrī Sēlijas salās norisināsies “Mājas kafejnīcu dienas”, kam šogad pieteiktas 32 norises vietas no visas Sēlijas...

Gardēžiem prieks: Liepāja gatavojas restorānu nedēļai

2024. gada pirmā Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 dažādi Liepājas ēdināšanas uzņēmumi...

Noskaidro, kādas Lieldienu tradīcijas piekopj ārvalstīs

Šogad Lieldienas tiks svinētas svētdien un pirmdien 4. un 5.aprīlī. Tradīciju piekritēji tā vien nevar sagaidīt, kad bērni zem krūmājiem..

Gavēņa laika recepte: biešu zupa ar ķimeņu krējumu

Gavēnis turpinās, tāpēc šodien atkal piedāvājam vienu ēdienu jūsu gavēņa ēdienkartes dažādībai. Pateicoties...

Jelgava un Jelgavas novads aicina nogaršot pavasari

No 10. līdz 16. aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē norisināsies gardēžu svētki - “baudĒŠANA Jelgavas pusē”. Akcijas laikā gan vietējie iedzīvotāji, gan viesi varēs nobaudīt...

Sākusies pieteikšanās «Mājas kafejnīcu dienām 2024» Sēlijas salās

Jau ceturto gadu Sēlija kā vienots galamērķis startē “Mājas kafejnīcu dienu” akcijā. Kopienu sadarbības tīkls “Sēlijas salas” izsludinājis dalībnieku pieteikšanos līdz 5. aprīlim...

Ceļojums ar bērnu - kam jāpievērš uzmanība jau plānošanas procesā?

Jebkurš ceļojums kopā ar bērnu ir īpašs un piedzīvojumu pilns, tāpēc savlaicīga un pārdomāta ceļojuma plānošana ļaus samazināt neparedzētas situācijas, kas ikvienam...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Aicina pieteikties «Mājas kafejnīcu dienām 2024»

2024. gadā visā Latvijā, kopumā 42 galamērķos, notiks jau ceturtās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētās “Māju kafejnīcu dienas 2024”...

Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā

Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Tukuma novads piedāvā: Kur svinēt dzimšanas dienu bērnam ziemā

12 vietas, kur svinēt bērnu ballītes Tukumā un apkārtnē, piemērotas dažāda vecuma bērniem. Šīs izklaides un svinību vietas pavisam noteikti ir lieliska izvēle...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Ziemassvētku pīrāgi Jaunajā gadā… Stafilakoki, salmonellas un citas baktērijas svētku galdā

Svētku laiks rit pilnā sparā, un neatņemama tā sastāvdaļa ir bagātīgi klāti galdi – roka tā vien stiepjas pēc papildporcijas, un pagatavotais cienasts nereti tiek baudīts pat vairākas dienas pēc kārtas...

2023. gada jaunumi Rēzeknes tūrismā

Gada nogale ir vispiemērotākais laiks atskatīties, ko jaunu bija atnesis aizejošais gads un kādas īpašas vietas, notikumus un pārsteigumus esam tajā...

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

Ziemas atpūta Rēzeknē

Ziema, neskatoties uz aukstumu, ir gada skaistākais periods, kurā paveras plašas atpūtas un piedzīvojumu iespējas, tāpēc piedāvājam idejas...

«Tauro» – jaunākais no Latvijas, kurš iekļuvis «Michelin» restorānu ceļvedī

To vidū ir arī  pavisam jaunais, nelielais un šarmantais restorāns “Tauro”. Savukārt, restorāna vīnzinis Ivo Orlovs ieguvis godpilno Michelin apbalvojumu kā labākais vīnzinis...

«Michelin Guide» restorānu ceļvedī iekļauts restorāns «Akustika» Valmierā

2023. gada 21. novembrī tika paziņoti Latvijas restorāni, kas guvuši atzinību no Michelin Guide un iekļuvuši pasaulē novērtētākajā restorānu ceļvedī...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Ļaujies rudens garšu ceļojumam Valmieras Restorānu nedēļā

Krāšņas, smaržīgas un vitamīniem bagātas rudens ražas veltes jau piepilda pagrabu un noliktavu plauktus. Vēss mijkrēslis aiz loga mijas ar siltas gaismas...

Valsts svētku nedēļā Jaunmoku pils aicina baudīt latviskas garšas

Jaunmoku pils, par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai, aicina īpašā svētku nedēļā no 10. līdz 20. novembrim baudīt...

Travelnews.lv redaktore iepazīst Gruziju: Kur Batumi visgardāk paēst

Gruzija ir gardēžu zeme. Tas pat nav apspriežams. Bet dažkārt rodas jautājums, kur izbaudīt nacionālo virtuvi tā, lai tā neliktu vilties...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Marta Mackeviča: rudenīgs dabas baudījums Vecrīgas sirdī – restorāna «Kaļķu vārti» piedāvājums

Rīgas Restorānu nedēļa pilnā sparā turpināsies līdz 12. novembrim un īpašu rudens garšu ceļojuma piedāvājumu ir sagatavojis arī restorāns...

Kā saglabāt mentālo tonusu? 5 lietas mentālās jaunības uzturēšanai

Ikdienas stress, ieslīgšana rutīnā, mazkustīgs dzīvesveids un mentālās veselības atstāšana novārtā – tas viss ietekmē ne vien mūsu pašsajūtu, bet arī smadzeņu darbību...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

Biroju kompleksā «Verde» atvērts pusdienu restorāns «Dia 36.line»

Rīgas zaļākajā biroju kompleksā “Verde” atvērts populārā šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns “Dia 36.line”...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.35244298sec.