Latvijas garšas.

Apskatām 41 - 80 no 972 vārdam 'Latvijas garšas'

Video intervija par 15. Rīgas Austeru festivālu ar Unu Ulmi un Gaiti Burba

Video intervija (15:46) par 15. Rīgas Austeru festivālu ar Rīgas restorāna «Buržujs» saimniekiem Unu Ulmi un Gaiti Burba...

«LIDO» kļūst par XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku atbalstītāju un rada īpašu svētku produktu izlasi


LIDO ar lepnumu kļūst par XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku atbalstītāju, apņemoties nodrošināt 8000 maltītes teju 1000 brīvprātīgajiem...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Stores Delikateses» saimniece Maija Zvirbule

Kādā spirgti saltā rītā viesojamies Brenguļu pagasta bioloģiskajā saimniecībā “Stores”, kur ar sirsnīgu smaidu un sprakšķošu ugunskuru mūs sagaida saimniece Maija Zvirbule...

Restorānā «LeDome» jauns šefpavārs

“Ar prieku paziņojam, ka Šefpavārs Jānis Zvirbulis ir pievienojies “LeDome Restaurant”! Viņa pieredze un meistarība “haute cuisine” jomā...

Latvija alus kartē iezīmējas ar daudzām nozares pārstāvēm – sievietēm

Vienlaikus alus darīšana un aldara amats joprojām ir apvīts ar dažādiem mītiem, lai gan patiesībā...

Simtiem tirgotāju no 7. līdz 9. martam pulcēsies Viļņas Kaziukas gadatirgū

Kur sastapt trīsmetrīgas lelles, nogaršot “zaraino koka kūku” un iepazīt Baltijas modi vienuviet? To visu un vēl vairāk var piedzīvot Kaziukas gadatirgū Viļņā...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Neticami, bet klāt jau marts! Un tā vien šķiet, ka var sajust pavasara smaržu. Gaidīsim pavasari, apmeklējot interesantus pasākumus visa Latvijā...

Restorāns «Kest» triumfē pirmajā desertu un vīna saderības konkursā

Pirmdien Rīgā notika pirmais konkurss par labāko vīna un deserta saderību — “Wine & Dessert Latvia 2025”. Trīspadsmit vadošie valsts restorāni prezentēja savus darbus restorānā “Whitehouse”...

21. februāris vēsturē: Dzimšanas dienu svin Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde «TAKA»

2013. gada 21. februārī savu darbību uzsāka Augšdaugavas novada pašvaldības tūrisma iestāde “TAKA”, kas tika izveidota ar mērķi veicināt novada tūrisma attīstību...

Restorāni no «Michelin» ceļveža piedalīsies konkursā par labāko vīna un deserta saderību

Pirmdien, 2025. gada 24. februārī, Rīgā pirmo reizi satiksies 14 komandas – šefpavāri, konditori un someljē, lai demonstrētu meistarību vīna un deserta saderības...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Šī februāra nedēļas nogale viennozīmīgi paiet mīlestības zīmē – kā nekā piektdien ir 14. februāris – Valentīna diena. Bet...

Vidzemes piekrastē pirmo reizi norisinās Restorāna nedēļa

No 2025. gada 10. līdz 16. februārim Vidzemes piekraste aicina gardēžus uz pirmo Restorāna nedēļu – jaunu gastronomijas notikumu, kurā piedalīsies 14 restorāni un kafejnīcas...

Taizemes Tūrisma Pārvalde kopā ar «Stockmann Rīga» aicina izbaudīt Taizemes garšu

Janvāra nogalē un februāra sākumā universālveikalā “Stockmann” noritēs Taizemes virtuves meistarklases, kuras bez maksas apmeklēt iespējams ikvienam...

Latvijas amata sidri tiks pārstāvēti ASV lielākajā sidra konferencē «CiderCon2025» Čikāgā

Lai iepazīstinātu starptautiskās sidra profesionāļu aprindas ar Latvijas un Baltijas lieliskajiem sidriem un uzzinātu par aktualitātēm starptautiskajā sidra scēnā...

Latvijas pavāru komanda prestižajā «Bocuse d’Or» konkursā ierindojas 14. vietā

Francijas pilsētā Lionā 2025. gada 27. janvārī noslēdzās prestižais pavāru konkursa “Bocuse d’Or” lielais fināls. Latvijas pavāru komandai šis bija pirmais fināls...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Šī nedēļas nogale krāšņiem notikumiem bagāta gan Latvijā, gan mūsu kaimiņvalstī Lietuvā. Un kādēļ gan tiešām neaizdotos ciemos pie kaimiņiem...

Izgaismo janvāri ar Viļņas Gaismas festivālu

Vai esi gatavs beidzot noskaidrot, kur gaišāks – Rīgā, kas mēdz starot rudenī, vai Viļņā, kur Gaismas festivāls kliedē janvāra tumsu...

Idejas ziemas brīvdienām Rēzeknē

Ziemas atpūta Rēzeknē ir ne tikai aktīva, bet arī relaksējoša pieredze, kas ļauj izbaudīt Latgales dabu un kultūru vienuviet...

Tūrisma joma Talsu novadā 2024: Aizvadīts jaudīgs gads

Tūrisma resursos unikālā Talsu  novada tūrisma jomu koordinē septiņi  tūrisma informācijas centri (turpmāk – TIC) – Talsos, Sabilē, Valdemārpilī, Dundagā, Rojā, Mērsragā un Kolkā...

Jauna restorāna «3 Sezonas» atvēršana Vecrīgā

2024.gada nogalē, pašā Rīgas sirdī – Vecrīgā, tika atvērts jauns restorāns "3 Sezonas". Restorāna vadību uzņemas atzītais šefpavārs Ingmārs Ladigs

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira

Aivars Mackevičs: atziņas un fakti par ceļojumu uz Portugāles salu Madeira...

Aptauja atklāj vai un kādus cepešus liksim uz svētku galda

“Ķekava foods” veiktā aptauja* liecina, ka cāļa gaļas cepeti šogad uz svētku galda cels 26% Latvijas iedzīvotāju, kas ir par 4% vairāk nekā pērn...

Rīgas restorānu nedēļā piedalījies rekordliels skaits apmeklētāju – vairāk kā 19 000

Rīgas Rīgas restorānu nedēļa (RRN), kas norisinājās no 28. oktobra līdz 10. novembrim, ir noslēgusies ar izciliem panākumiem, pierādot tās nozīmīgo...

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Eksotiskā Āfrikas valsts Gambija - ar ko tā sagaida ceļotājus. Ir jābaidās vai var baudīt bez raizēm.

Gambija ir Āfrikas mazākā valsts, kas, pateicoties tās draudzīgajiem iedzīvotājiem, iemantojusi titulu “Āfrikas smaidīgais krasts”...

Pasniegtas “Zemgales Tūrisma gada balvas 2024”

2024. gada 27. novembrī Jelgavas pilī, ikgadējās Zemgales tūrisma konferences ietvaros, otro reizi reģiona vēsturē notika “Zemgales Tūrisma gada balvas 2024”...

Jelgavas pilī pasniegs «Zemgale Tūrisma gada balvas 2024»

2024. gada 27. novembrī Jelgavas pilī, ikgadējās Zemgales tūrisma konferences ietvaros, tiks pasniegtas Zemgales Tūrisma balvas...

airBaltic piedāvā jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ievieš jaunu Biznesa klases ēdienkarti ziemas sezonai, kas radīta no svaigiem vietējiem produktiem...

Cēsu novads ielūdz uz Restorānu nedēļu «Bērnības garšas»

No 2024. gada 8. līdz 18. novembrim Cēsu novads aicina piedzīvot īpašu gastronomisko ceļojumu Restorānu nedēļā “Bērnības garšas”...

«Baltic Restaurants» aicina baudīt Latvijas ēdienus tematiskajā nedēļā – «Mūsu Latvijas garšas 2024»

Latvijas lielākais vietējais ēdinātājs “Baltic Restaurants” no šī gada 11. līdz 15. novembrim organizē īpašu tematisko nedēļu "Mūsu Latvijas garšas 2024"...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Taču vēl pirms šiem nozīmīgajiem notikumiem novembra otrā nedēļas nogale piedāvā virkni jauku un interesantu pasākumu...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2024» pretendenti

Zemgales  Tūrisma balva ir nozīmīgs reģiona apbalvojums, kuru šogad otro reizi tiks pasniegts 27. novembrī Jelgavas pilī...

Rīgā notiks izstāde «Ķirbjaugi un paprika 2024»

Latvijas Nacionālajā dabas muzejā apmeklētājus priecēs krāšņā un bagātīgā rudens ražas izstāde „Ķirbjaugi un paprika 2024”...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Rudens ir klāt – koku lapas ieguvušas bagātīgas un sulīgas nokrāsas, no rītiem elpa parādās garaiņi, bet tas nebūt nav iemesls, lai brīvdienās sēdētu mājās...

Latvijas ābolu sidri būs nobaudāmi Āgenskalna tirgus Ābolsvētkos

Īsto sidru, kas darīts no Latvijas ābeļdārzos augušiem āboliem, varēs nogaršot un iegādāt Āgenskalna Tirgus Ābolsvētkos 2024. gada 20. oktobrī...

Valdis Čunka: Alus pasaules tendences nosaka patērētāji un izejvielu pieejamība

Alus darīšanas procesu visā pasaulē ir mainījusi gan tehnoloģiju attīstība un mākslīgā intelekta ienākšana mūsu ikdienā, gan pandēmija...

Recepte: olimpiete Līna Mūze-Sirmā gatavo zupu no Latvijas lielākās ogas

Rudens ir īstais laiks, kad galdā celt Latvijas dabas veltes – gardas, smaržīgas, pilnas zemes spēka. Un kam gan tas vēl vairāk vajadzīgs nekā mūsu sportistiem...

Ko pusdienās dod skolās? «Baltic Restaurants» piedāvā nogaršot skolēnu pusdienas

Vadošais Latvijas skolu ēdinātājs – “Baltic Restaurants”, ar savā pārvaldībā esošajiem ēdināšanas zīmoliem “Daily” un “Fristar”...

Aicina gardēžus noteikt Siguldas novada karaliskāko burgeru

Rudens garšu piedzīvojums ir sācies – Siguldas novada kafejnīcas un restorāni sacenšas par labākā burgera titulu konkursā “Siguldas novada Karaliskais burgers 2024”...

Idejas rudens ceļojumam: Ziemeļlatgales garšu piedzīvojums

Aicinām ciemos uz Balvu novadu, lai nobaudītu vietējās garšas!  Piecas idejas gardēžu maršrutam Ziemeļlatgalē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.32183909sec.