Lauku virtuve.

Apskatām 41 - 80 no 113 vārdam 'Lauku virtuve'

Aicina ēdināšanas uzņēmumus pieteikties vides kvalitātes zīmes «Zaļais sertifikāts» iegūšanai

Laikā, kad lielai daļai sabiedrības „zaļās” izvēles šķiet pašsaprotamas, vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts” tagad var iegūt ne tikai naktsmītnes un lauku apskates saimniecības, bet arī  ēdināšanas uzņēmumi, īpaši laukos...

Kur un kā baudīt aktīvo atpūtu Madonā

Kartingi, skeitparks, disku golfs, pļavu golfs, veikošana, peintbols, airsofts, pludmales volejbols, velosipēdi - to visu iespējams izmēģināt Madonas novadā...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Valmiermuižā radīti jauni soliņi laiskai atpūtai brīvdabā
Piektdien «outlet» ciematā Piņķos atklās Gastro tirgu

Piektdien, 30. aprīlī outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village durvis vērs Gastro tirgus un vairāki jauni veikali...

Skatlogu izstāde «janvāris ‘91» Tukumā

No 14. janvāra līdz 27. janvārim Māksla galerija “Durvis”, Brīvības laukumā 21, Tukumā, savos skatlogos piedāvā apskatīt neparastas formas izstādi ar nosaukumu “janvāris `91”, kas veltīta 1991. gada Barikāžu laikam...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Krāslavas tūrisma piedāvājuma klāsts ir papildināts ar vairākiem jaunumiem

Vasara ir paskrējusi kā viens mirklis. Viens mirklis, kurā satilpa tik daudz – pasakaini vasaras saulrieti...

Klajā nākuši «Zaļā sertifikāta» videi draudzīgas saimniekošanas padomi un praktiskie piemēri lauku tūrisma uzņēmējiem

Zaļā domāšana un videi draudzīga uzņēmējdarbības prakse lauku tūrisma uzņēmējiem nav sveša, jo jau kopš 1999. gada darbojas „Zaļais sertifikāts”...

7 riteņbraukšanas galamērķi Eiropā, kas patiks aktīvajiem ceļotājiem

Ir dažādu veidu riteņbraucēji – tādi, kuri vēlas baudītu braucienu pa maigu lauku ceļu ar ģimeni un...

Iepazīsti neparastas un neordināras naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt istabu parasto, ja jūsu nākamā ceļojuma naktsmītne var būt ar...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau šajā nedēļas nogalē!

Šī gada 13. jūlijā pulcēsimies Zaubes ezera krastos, kas būs pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Tas ir festivāls domu...

Iepazīsti neparastas un īpatnējas naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt parastu istabu, kad jūsu nākamā ceļojuma naktsmītne var būt...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Konkurss «Dižprojekts» – inovatīvi un ilgspējīgi risinājumi Latvijas lauku attīstībai

Dižošanās akcija - konkurss „Dižprojekts” notiek jau septīto reizi. Biedrība „Latvijas Lauku forums” konkursu organizē, lai...

22 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

2018. gada 25. janvārī Rīgas pilī Latvijas Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

Kultūras zīme «Latviskais mantojums» iezīmē ceļu uz UNESCO

30. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā,  notiks informatīvais seminārs „No kultūras zīmes “Latviskais mantojums” līdz UNESCO”, kura...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»

Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...

Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica

Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts, izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu Eiropas Savienības finansiālo a

Latgales kulinārā mantojuma centrs aicina uz starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017»

Š.g. 31.janvārī norisinājās ikgadējā Latgales kulinārā mantojuma biedru sanāksme “Andrupenes lauku sētā” Dagdas novadā. Sapulces laikā, kā ierasts

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Biedrība Latgales kulinārā mantojuma centrs gūst pieredzi Hījumā reģionā Igaunijā

Arī šogad no 27. -30.septembrim kuplā pulkā kulinārā mantojuma biedri, kā arī citi tūrisma uzņēmēji devās uz Hījumā salu Igaunijā. Braucienā piedalījās...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Apgūsti svešvalodas interaktīvā veidā

Noslēgumam tuvojas Biznesa augstskolas Turība īstenotais ES finansētais Erasmus+ projekts "Key Skills for European Union Hotel Staff", kura mērķis bija...

Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Ar svētku tirdziņu un radošajām darbnīcām Valmiermuižā svinēs Ziemas saulgriežus

Lai atzīmētu Ziemas saulgriežus,  pie Valmiermuižas alus darītavas notiks šī gada noslēdzošais lauku labumu...

14 lauku tūrisma uzņēmēji saņem kultūras zīmi «Latviskais mantojums»

Jau ceturto reizi lauku tūrisma uzņēmējiem tiks pasniegta kultūras zīme "Latviskais mantojums"...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

Rīgā durvis vēris jauns itāļu restorāns La Piazza

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6 atklāts jauns itāļu restorāns "La Piazza". Tulkojumā no itāļu valodas...

Hotel Bergs lauku rezidence Rūmenes muiža attīstās un paplašina piedāvājumu klāstu

Ārpilsētas ekskluzīvu viesmīlības pakalpojumu piedāvājumi šobrīd ieņem arvien nozīmīgāku lomu...

Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā

Ik gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...

Maskavā atklāts ''Rīgas egles namiņš''

Maskavā Revolūcijas laukumā Ziemassvētku festivāla ''Ceļojums Ziemassvētkos'' ietvaros atklāts ''Rīgas egles namiņš''...

Maskavas Ziemassvētku festivālā darbosies «Rīgas egles namiņš»

No 12.decembra līdz nākamā gada 11.janvārim Maskavā Revolūcijas laukumā norisināsies...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.99346089sec.