Michelin restorāni.

Apskatām 41 - 80 no 133 vārdam 'Michelin restorāni'

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Latviešiem piederošs restorāns Berlīnē gūst «Michelin» atzinību

Restorānu grupai “The Catch Family” piederošais restorāns “November Brasserie” kļuvis par pirmo latviešiem piederošo ēdināšanas uzņēmumu, kas iekļauts...

Latvijas vīnziņu asociācija vērsusies pie valdības ar lūgumu Pasaules čempionam vīnzinībās piešķirt naudas balvu

Par Vīnziņu olimpisko spēļu jeb reizi trijos gados Association de la Sommellerie Internationale (ASI) rīkotā pasaules someljēru čempionāta uzvarētāju kļuvis latvietis Raimonds Tomsons...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Amerikānis uzstāda rekordu «Michelin» zvaigžņotajos restorānos

34 gadus vecais ņujorkietis Ēriks Finkelšteins ir uzstādījis jaunu pasaules rekordu – viņš 24 stundu laikā paēda 18 restorānos, kuriem piešķirtas “Michelin” zvaigznes...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Video intervija ar Raiti Bērziņu, Latvijas Restorānu biedrības valdes locekli un Jūrmalas grillbāra «House of Light»

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 26 minūšu ilgā sarunā ar Raiti Bērziņu, kurš ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis...

«Michelin» pētīs Latvijas restorānu potenciālu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) noslēgusi līgumu ar "Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin" 150 000 eiro apmērā par...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Igaunijā ir iespējams komfortabli nakšņot kravas konteinerā

Jo vecāki mēs kļūstam, jo retāk kaut ko darām pirmo reizi savā dzīvē. Tas nozīmē, ka aizvien mazāk varam izbaudīt to patīkamo satraukumu...

Igaunijā ir iespējams komfortabli nakšņot kravas konteinerā

Jo vecāki mēs kļūstam, jo ​​retāk kaut ko darām pirmo reizi savā dzīvē. Tas nozīmē, ka aizvien mazāk varam izbaudīt to patīkamo satraukumu, kas...

Pasaules trīs labākie restorāni 2022.gadā atrodas Kopenhāgenā (video)

«World’s Best Restaurant Academy», kas atrodas Londonā, ir kronējis pasaules labāko restorānu, kas atrodas Dānijas galvaspilsētā...

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

Kompānija «Mogotel Hotel Group» sāks pārvaldīt pieczvaigžņu viesnīcu Tallinā - «Savoy Boutique Hotel»

2022.gada aprīļa beigās Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora Mogotel Hotel Group portfeli papildinājusi pieczvaigžņu dizaina viesnīca Tallinā – Savoy Boutique Hotel...

Vegānu restorāns Francijā kā pirmais saņem «Michelin» zvaigzni

Vegānu restorāns Francijā kļuvis par pirmo kulināris vēsturē, kurš saņēmis “Michelin” zvaigzni...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

Taizeme uzlabo savu pakalpojumu kvalitātes standartus. Ieteikumi Tavam nākamajam ceļojumam (video)

Jau 2019. gadā Taizeme guva vispasaules atzinību par savu veselības aprūpes pakalpojumu kvalitāti...

Vlads Korjagins: Tirgus Rīgā – etnogrāfisks vai ekonomisks?

Pēdējās nedēļās izskanējusī informācija, ka Rīgas Centrāltirgū esošā "Centrā Gastro Tirgus" nākotne...

Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni

Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko...

Iepazīsti Latvijas TOP 30 labākos restorānus 2019. gadā

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» ģenerāldirektora Leona Bauma un Zorro

Rit jau otrais gads, kopš savas durvis viesiem vērusi pieczvaigžņu viesnīca «Grand Hotel Kempinski Riga». Šajā...

Noskaidroti 50 pasaulē labākie restorāni

Singapūrā notika Pasaules labāko restorānu apbalvošana, kur svinīgā ceremonijā tika...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Parīze un Londona uzsāk vēl nebijušu tūrisma sadarbību

Parīze un Londona 2019. gada 12. februārī paziņojušu par kādu iepriekš vēl nebijušu sadarbību, kuras ietvaros...

10 lietas, kuras noteikti jāizdara ceļojot pa Ķīnu

Ķīnā sadzīvo sena pagātne, tagadne un nākotne, milzīgas, modernas pilsētas, impēriskās pagātnes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 1.daļa.

Mēs visi esam tik dažādi, un tikpat dažādi ir mūsu priekšstati par ideālu atvaļinājumu. Kādam nepieciešams ķert

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.12089515sec.