41.
Vecrīgas restorāns «Kaļķu vārti» piedāvā gardēžu vakariņas ar aklo vīna degustāciju - Foto
(10/12/2018 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
55 bildes. Vecrīgas restorāns «Kaļķu vārti» piedāvā gardēžu vakariņas ar aklo vīna degustāciju...
42.
Ventspilī noskaidros labākos ēdināšanas uzņēmumus
(08/10/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā nedēļa pilsētas ēdināšanas iestādēm būs notikumiem bagāta – tiks noskaidroti konkursa...
43.
Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts
(06/10/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Oktobra pirmajā sestdienā, līdz ar tumsas iestāšanos, no 18:30 Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts, kas ir...
44.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola
(24/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...
45.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
46.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.07.2018 - 07.07.2018
(06/07/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
47.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
48.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka
(26/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...
49.
Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos
(05/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijā Francijas garša / Good France,
kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā
piedalīsies...
50.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
51.
Līdz ar tumsas iestāšanos 7. oktobrī Vienkoču parkā atkal notiks gadskārtējā Uguns nakts
(02/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas ir noskaņu un gaismas pasākums ar nolūku padarīt vienu īso rudens
dienu garāku, sasildīt sevi ar...
52.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
53.
Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»
(02/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns
atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus
visiem zināmajai...
54.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
55.
Restorāns ORIZZONTE ar grupas «Aloe Vera» uzstāšanos, 19.maijā atklās vasaras terasi
(11/05/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
19.maijā plkst.18:00 restorāns Orizzonte (Baznīcas iela 2B, Jūrmala) aicina uz jaunās terases oficiālo atklāšanu...
56.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
57.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
58.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
59.
Baltijas valstīs lielākais šampaniešu festivāls Rīgā jau pēc mēneša
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltijas valstīs lielākais un gardēžu aprindās gaidītais festivāls Riga Wine & Champagne sadarbībā ar Nordea banku Rīgā...
60.
«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni
(21/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”,
kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas. Lai liepājniekiem un
pilsētas...
61.
Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?
(17/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas
iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām
ieklausīties...
62.
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"
(12/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā
Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās
ēdināšanas...
63.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
64.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?
(22/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
65.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties Ziemassvētku periodā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(21/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētki ir laiks, kuru pavadīt ar
sev tuviem cilvēkiem. To var darīt gan mājās, gan publiskās vietās.
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma...
66.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
67.
LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju
(15/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcai “Radi un
draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs,
tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...
68.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
69.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
70.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
71.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
72.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
73.
Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?
(24/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...
74.
1.oktobrī notiks gadskārtējā Uguns Nakts Vienkoču parkā
(01/10/2016 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 1.oktobrī Vienkoču parkā tiek rīkota gadskārtējā Uguns. Jau gadu
no gada Uguns Nakts galvenais mērķis ir nemainīgs – padarīt vienu...
75.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Riga Wine & Champagne festivāla rudens sesiju
(30/09/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākusies biļešu tirdzniecība uz Baltijas valstīs lielākā un gardēžu
aprindās gaidītā festivāla Riga Wine & Champagne pasākumiem...
76.
LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"
(02/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi
tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais
LIDO restorāns Latvijā un...
77.
Valmieras puse iepriecina gardēžus
(27/05/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra,
Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā
meistarklase–degustācija...
78.
Novada svētkos durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”
(27/05/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.maijā, otrajā novada svētku
dienā durvis vērs „Siguldas svētku restorāns”. Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā vienlaicīgi darbosies
vairāki...
79.
Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus
(24/05/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam
asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...
80.
Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?
(20/05/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...