ielu ēdiens.

Apskatām 41 - 80 no 403 vārdam 'ielu ēdiens'

Nedēļas nogalē būs Rīgas Rudens Street Food Festivāls

No 2023.gada 15. līdz 17. septembrim Āgenskalna tirgus teritorijā norisināsies “Rīgas Rudens Street food festivāls“, kura laikā tiks noteikts šī gada labākais Latvijas ielu ēdināšanas kultūras uzņēmums...

Ēriks Lingebērziņš: Zaudējot Latvijas garšu, mūsu galamērķa tēls mainīsies

Pēdējo dienu un nedēļu tūrisma nozares viena no karstajām ziņām nav viss iepriecinoši tūrisma statistikas dati, bet gan situācija ar ēdināšanas nozares uzņēmumiem un slēgtajiem restorāniem...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU

2023.gada 26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU, kas ietvers 4 sajūtu pasākumus sadarbībā ar Es.gatavoju un Smuk` dāvan`...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Kā sagatavoties aktīvām brīvdienām, lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus?

Vienalga kāda ir tava brīvdienu aktīvās pavadīšanas izvēle – ģimenes izbrauciens ar velosipēdiem, pārgājiens, atpūta pie ūdeņiem vai ceļojums pāri robežām...

Aicina uz Sklandraušu festivālu Dundagā

2023. gada 22. jūlijā no 12.00 līdz pat trijiem rītā Dundagā ikvienu apmeklētāju gaidīs tradicionālajā  Sklandraušu festivālā “Pie galda, pie goda, pie labiem ļaudīm’...

Ēriks Lingebērziņš: Kas notiek ar Latvijas tūrismu? Nenotiek.

Pagājušajā piektdienā ļoti gaidītais pozitīvais pārsteigums izpalika – Centrālās Statistikas Pārvaldes publicētie dati liecina, ka tūristu skaits Latvijā šī gada maijā ir bijis 76%...

Andžejs Reiters: Citāda Jāņu sagaidīšana – pārgājiens saullēktā!

Baudīt dabu, atklāt jaunas vietas un svinēt vasaras Saulgriežus ar saullēkta pārgājienu ir viens no veidiem, kā šī gada Jāņus pavadīt neaizmirstamā gaisotnē...

Skaista Līgo nakts ikvienam – arī tiem, kuri izlemj svinēt pēdējā brīdī

Līgo svētki ir viens no gada skaistākajiem notikumiem, kam daudzi gatavojas jau laikus. Folkloriste Inese Roze, kura Valmiermuižas etnomūzikas festivālā vadīs...

Top 10 muļķīgākie «room service» pasūtījumi

Daudzas viesnīcas piedāvā viesiem “room service” jeb ēdiena piegādi istabā. Taču brīžiem cilvēku vēlmes, pasūtot maltīti, ir visai dīvainas...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Travelnews.lv sadarbībā ar tūroperatoru «Coral Travel» dodas uz Turciju: Kad tik ļoti, ļoti gribas siltumu

Vidusjūra, krāšņi ziedi, svaigi spiestas sulas, lielisks ēdiens, krāšņas viesnīcas, uzturēšanās svaigā gaisā... nekas nevar būt labāks par šo, lai atgūtos no pavasara saguruma...

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā

Tuvojas viens no lielākajiem, sirsnīgākajiem un gardākajiem vasaras notikumiem - Mājas kafejnīcu dienas 2023! Arī šogad 5. un 6. augustā...

Kā atšķirt saindēšanos ar pārtiku no vēdera vīrusa?

Sāpes vēderā, slikta dūša, caureja un vemšana – šie simptomi raksturīgi vairākām saslimšanām, tomēr visbiežāk pie vainas ir vēdera vīruss vai saindēšanās ar pārtiku...

Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...

Februāris – Tropu mēnesis Rīgas Zoodārzā

Katru gadu Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā februāris tiek pavadīts tropiskā gaisotnē. Šogad “Tropu mežs tavā virtuvē” aicinās apmeklētājus izzināt...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Aptauja: vien 25% Latvijas iedzīvotāju nemēdz pārēsties

Īpaši svētku brīvdienu laikā, kad galdā tiek celti dažādi iemīļoti ēdieni un visa ģimene pulcējas, lai ieturētu svētku maltīti, ir svarīgi apzināties...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Spānijā sievietes Ziemassvētkos dāvanā saņem sarkanu apakšveļu

Daudzas Spānijas sievietes Ziemassvētku dāvanās saņem sarkanu apakšveļu, kura ilgi nenogulst skapī...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Bez uzraudzības atstātas sveces, adventes vainagi, uz plīts aizmirsts ēdiens: divkāršojies sadzīvisku iemeslu izraisītu ugunsgrēku skaits

Sveču gaisma un adventes vainagi, omulīgi sprakšķošs kamīns vai krāsniņa silda un izgaismo tumšus, drēgnus rudens un ziemas vakarus, taču liek cilvēkiem būt īpaši modriem...

Ziemassvētki un gadu mija citur, eksotiskāk: kurp doties un kāpēc

Ikgadējais rasols, pīrāgi ar speķi, pelēkie zirņi, cepetis, “Viens pats mājās”, tumšie, garie vakari - kad viss ir skaisti un mīļi, tik ļoti labi jau zināmi, bet...

Ideju ceļvedis: Ziemassvētku laiks hipsterīgajā Kopenhāgenā

Ja Ziemassvētku brīvdienās gribas smelties iedvesmu un enerģiju un burtiski “izvēdināties”, tad īstais galamērķis būs Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena...

Praktiski padomi labam atvaļinājumam Hurgadā

Viens skaists ceļojums ir noslēdzies – infotūre uz Hurgadu, ko organizēja tūroperators “Coral Travel”. Ļoti vērtīga, izzinoša un jauka infotūre, pateicoties lieliskajai organizācijai un...

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

«Novatours» iesaka: Augļi, kuru dēļ ir vērts ceļot uz tālām, eksotiskām valstīm

Gadu simtiem jaunu garšu meklējumi arvien aicina ēdiena mīļus šķērsot okeānus un kalnus, izzināt jaunas valstis un ļauties garšas kārpiņu izaicinājumiem...

Marta Mackeviča: Londonas ekspress versija – labs plāns rudens nedēļas nogalei

Ja rudens nedēļas nogalē ir vēlme doties nedaudz tālāk par Siguldu vai, ja krāsaino lapu vietā gribas apskatīt, kā norit dzīve Londonā karaļa Čārlza III laikā...

Ēģiptē ne tikai piramīdas. Ko vēl ir vērts redzēt?

Ēģipte ir labi zināms un sirsnīgi iemīļots ceļojumu galamērķis laikā, kad Latvijā valda ziema. Tad tā dāvā vasarīgu siltumu, lutina ar gardu ēdienu un...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

Video: Valmieras ģimenes picērija «Vīnkalni» uzvar Eiropas ielu ēdiena čempionātā kategorijā ''pamatēdiens''

Pirmo reizi Bavārijas galvaspilsētā Minhenē trīs dienas (7.10.-9.10.2022) ielu ēdinātāji no 15 valstīm cīnījās par dažādiem tituliem ielu ēdiena festivāla

«Bolt Food» lietotnē turpmāk iespēja atstāt tējas naudu kurjeram

2022. gada 4. oktobrī – Bolt Food ēdienu piegādes platformā, pasūtot maltīti, būs iespēja atstāt tējas naudu kurjeram. Tējas naudu iespējams...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

TOP10 Eiropas galamērķi ceļojumiem ar odziņu

Vienalga, vai Tavā ideālajā ceļojumā ir plānā vietējais ēdiens, naktsdzīve vai kultūra, vai vienkārši relaksēšanās jaukos dabas objektos - lūk, 10 daudz neizslavēti galamērķi, kas pilnīgi noteikti der šādiem mērķiem...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.03244615sec.