ielu ēdiens.

Apskatām 41 - 80 no 433 vārdam 'ielu ēdiens'

Ļauties rudens garšu modei Valmieras novada Restorānu nedēļā

No 18. novembra līdz 1. decembrim pieredzi rudens garšu modi Valmieras novada restorānos un kafejnīcās! Tāpat kā katrai gadalaiku...

Eksotiskā Āfrikas valsts Gambija - ar ko tā sagaida ceļotājus. Ir jābaidās vai var baudīt bez raizēm.

Gambija ir Āfrikas mazākā valsts, kas, pateicoties tās draudzīgajiem iedzīvotājiem, iemantojusi titulu “Āfrikas smaidīgais krasts”...

Speciālistu padomi tiem, kam aukstā laikā pieaug apetīte un kāre pēc našķiem

Ziemai tuvojoties, bieži vien mainās arī mūsu ēdienkarte – vairāk gribas treknākus un barojošākus ēdienus. Kāpēc tā un vai tas ir normāli?

Biķerniekos nedēļas nogalē noskaidroti jaunie Baltijas, Latvijas un NEZ Drifta čempioni

Drifta disciplīna oficiāli noslēdza 2024. gada sezonu nedēļas nogalē, Biķernieku sporta kompleksā, kur norisinājās Ziemeļeiropas Zonas drifta čempionāta fināls...

Bangkoka un Puketa: populārākie ceļojumu galamērķi Taizemē. Kā izvēlieties savu

Plānojot pirmo ceļojumu uz Taizemi, populārāko galamērķu topā ierindojas Bangkoka un Puketa. Abi piedāvā unikālu pieredzi, ko caurvij...

Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

2024. gada 5.oktobrī no plkst. 18:30 Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts. Gaismas un noskaņu vakars, lai vienu īso rudens dienu padarītu ilgāk gaišu...

Tukums aicina uz velo piedzīvojumiem, Kandava uz gardēžu un gaisa balonu festivālu

Tukuma pilsēta no 9. līdz 11. augustam kļūs par riteņbraukšanas epicentru, jo šeit norisināsies "Gravel Weekend" riteņbraukšanas festivāls, bet Tukuma...

Latvijā ienāk jauns ēdiens, veselīgāka picas alternatīva – pinsa

Ātrās ēdināšanas tirdzniecības segmentā tagad var nogaršot unikālu itāļu izcelsmes ēdienu – pinsu. Pinsa ir veselīga alternatīva tradicionālajai picai...

Melnkalne no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo valsti

Balkānu centrā esošā Melnkalne ir nedudz apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti. Ar savu satriecošo Adrijas jūras piekrasti, varenajiem kalniem un...

«Santa Maria» Melnie pipari iegūst prestižo «Superior Taste Awards» balvu

Garšvielas Santa Maria “Melnie graudu pipari” un “Melnie drupinātie pipari” ieguvuši Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu...

Briesmas zālē un limonādē: kā izvairīties no kukaiņu kodumiem?

Vairums cilvēku vasaru nevar pat iedomāties bez dabas tuvuma, staigāšanas basām kājām un līksmiem piknikiem, reizēm piemirstot, ka šajā gadalaikā pasaule jādala...

Kauņa gaida ģimenes - aktīvās atpūtas cienītājas

Meklējat tūrisma galamērķi, kas piedāvā atpūtas iespējas visai ģimenei? Tādā gadījumā Kauņa Lietuvā ir ideāla izvēle...

Cīņa ar liekajiem kilogramiem: 5 bieži sastopamas kļūdas, kāpēc diēta nenes gaidīto rezultātu

Vasara un pludmales sezona jau pilnbriedā, un ne vienam vien rodas vilinājums izmēģināt kādu no diētām, kas īsā laikā sola panākt brīnumainu efektu...

Septembrī Daugavpilī notiks trešais «Street food» festivāls

2024. gada 7. septembrī Daugavpilī norisināsies trešais ielu ēdiena – jeb “Street food” – festivāls, kurā ar plašu programmu un daudzveidīgām...

Latvijas dabas tūrisma piedāvājums pārsteidz britu tūroperatorus

Jūnija sākumā četru dienu iepazīšanās braucienā Latvijā ieradās septiņi tūroperatori no Apvienotās Karalistes ar mērķi iepazīt Latvijas dabas tūrisma piedāvājumu un izvērtēt...

9 padomi, kā lietderīgi izmantot laiku lidmašīnā

Ceļojumi ierasti saistās ar patīkamām emocijām un laiku, kas šķietami lido, taču nereti ceļotājiem bažas sagādā ilgi gaidītā atpūtas brauciena sākums...

Meksikas garša Salaspils novadā

7 kārtu Meksikas autentiskās virtuves degustācija meksikāņu mūzikas pavadībā un atmosfērā “Ēd kā meksikānis” notiks svētdien...

Populārākie mīti par olām un ieteikumi veselīgām Lieldienām! Iesaka speciālisti

Lieldienu neatņemama sastāvdaļa ir olu ēšana un dažādas aktivitātes saistībā ar tām, taču vai zini, kādi ir populārākie mīti par olām un kuri no tiem ir patiesība...

Recepte: Elitas Patmalnieces Lieldienu katliņā top pavasarīgā skābeņu zupa

Jūs teiksiet – olas ir tipisks Lieldienu ēdiens? Modes māksliniece Elita Patmalniece atbildētu – jā, ja vien tās glīti gozējas skābeņu zupas šķīvī...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Kipra - atrodas Eiropas, Āzijas un Āfrikas krustcelēs, ir ideāls brīvdienu galamērķis

Ja pēc aukstākajām janvāra dienām jau domājat par siltākiem brīvdienu galamērķiem, tagad ir īstais laiks doties uz Kipru...

Valentīndienas svētku ceļvedis Gaujas Nacionālajā parkā

Gleznainajā un piedzīvojumiem bagātajā Gaujas Nacionālajā parkā Mīlestības svētkos izbaudīsiet laisku atpūtu, garšu ceļojumu un muzikālus piedzīvojumus...

Sagatavoties pārsteigumiem, izbaudīt sabiedrību un nepārēsties jeb 9 speciālistes ieteikumi pirms gadu mijas

Vai tiešam jāatsakās no bagātīgi klāta svētku galda un daudzveidīgas ēdienkartes? Visticamāk tās būtu īstas mokas. Tādēļ – baudiet...

Iedvesma svētku galdam: trīs gardas, tradicionālas zviedru receptes

Zviedri Ziemassvētkos klāj bagātīgu mielasta galdu, kam ir pat īpašs vārds – Julbord, kas no zviedru valodas nozīmē “Ziemassvētku galds”...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

Marija Naumova par restartu «Jaunķemeros»: Atjaunoties var ne tikai Indijā!

Kūrorta rehabilitācijas centrā “Jaunķemeri” dziedātāja Marija Naumova ir gan koncertējusi, gan piedalījusies labdarības projekta īstenošanā...

Pārtikas nozares nākotne: ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni

Uzņēmēji un ēdinātāji visā pasaulē pēdējos gados ir sākuši pievērst uzmanību ēdienu inovācijām, kas ne tikai apmierina garšas kārpiņas, bet arī pozitīvi...

Ņjū Vasjuki? Nē, Batumi! Travelnews.lv redaktore iepazīst Gruziju

Ak, Gruzija – gardais ēdiens un viesmīlīgie cilvēki! Vīna upes un gardie augļi...

Kurus produktus visbiežāk ēdam par maz?

Uzturs – mūsu ikdienas enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots. Atzīmējot Pasaules uztura dienu (16. oktobris), ir noderīgi pārskatīt savu ēdienkarti un izvērtēt...

Travelnews.lv apciemo Tbilisi: Ķīniešu pūļi un lietoto apģērbu veikali

Katram atvaļinājumā ir savi mērķi. Mans, apciemojot Tbilisi, bija izgulēties, restartēt smadzenes un gardi paēst. Un, protams, izbaudīt arī izslavēto gruzīnu viesmīlību...

Travelnews.lv redaktore: Novērojumi, kas palīdzēs ietaupīt, dodoties uz Gruziju

Savu atvaļinājumu, kuru vienmēr izvēlos paņemt rudenī, kad pāri lielie karstuma viļņi, cenas nedaudz samazinājušās un pazuduši ceļotāju pūļi, šoreiz nolēmu pavadīt Gruzijā...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Cēsu novads: Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns nakts

2023.gada 7.oktobrī no plkst. 18:30 Vienkoču parkā notiks gadskārtējā Uguns Nakts. Gaismas un noskaņu vakars, lai vienu īso rudens dienu padarītu ilgāk gaišu un uzlādētu...

Kas no veselībai vēlamā atrodams kāpostos

Lai arī tieši šobrīd svaigo kāpostu lapas ir īsti kraukšķīgas un sulīgas, šim lieliskajam dārzenim tādas noteiktas sezonalitātes nemaz nav...

Nedēļas nogalē būs Rīgas Rudens Street Food Festivāls

No 2023.gada 15. līdz 17. septembrim Āgenskalna tirgus teritorijā norisināsies “Rīgas Rudens Street food festivāls“, kura laikā tiks noteikts šī gada labākais Latvijas ielu ēdināšanas kultūras uzņēmums...

Ēriks Lingebērziņš: Zaudējot Latvijas garšu, mūsu galamērķa tēls mainīsies

Pēdējo dienu un nedēļu tūrisma nozares viena no karstajām ziņām nav viss iepriecinoši tūrisma statistikas dati, bet gan situācija ar ēdināšanas nozares uzņēmumiem un slēgtajiem restorāniem...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.49766707sec.