kakao.

Apskatām 41 - 80 no 145 vārdam 'kakao'

Konditorejas fabrika «Pobeda Confectionery» aicina uz ekskursijām

Ekskursanti Ventspilī izvietotajā fabrikā, kas ir aprīkota ar jaunākajām iekārtām, pusotras stundas laikā iepazīs...

Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas svētku gardumiem

Lai Latvijas Republikas Neatkarības satjaunošanas dienā sarūpētu saviem mājiniekiem svētku maltīti...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

Dodies garšu ceļojumā un pagatavo itāļu virtuves gardumus

Pavasaris dažiem atņem spēkus un rada nogurumu, turpretī citiem rodas milzīga enerģija. Ja arī...

Tukuma pusē aicina izbaudīt Valentīndienas nedēļas nogali

Valentīndienas svinēšanas tradīcija ir noteikuši šīs nedēļas noslēguma pasākumu raksturu un...

Pasaules čempions no Latvijas paraksta līgumu ar zīmolu «Baijiu» (video)

Ķīnas pilsētā Čangdu norisinājās Pasaules kokteiļu čempionāts, kurā uzvaras laurus 65 valstu pārstāvju...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Pasaules kokteiļu čempiona Andra Reizenberga

Andra Reizenberga uzvara Pasaules kokteiļu čempionātā ir nebijis panākums Latvijas bārmeņu saimei...

10 tirdziņi Eiropā, kur var notvert pasakainu Ziemassvētku noskaņu

Nenoliegsim, ka Ziemassvētku tirdziņi ir viena no neatņemamām svētku sastāvdaļām. Kāds tirdziņos...

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Tukuma pusē ceļotājus aicina uz Muzeju nakts pasākumiem

Šogad tiks celti godā visu laikmetu un visu novadu varoņi, kopā izdzīvoti viņu varoņstāsti. Līdz...

Fazer Latvija apgrozījums 2018. gadā sasniedz 25,36 miljonus eiro

Fazer Latvija apgrozījums 2018. gadā sasniedza 25.36 miljonus eiro, kas ir neliels palielinājums, salīdzinot ar 2017. gadu...

10 veidi, kā uzlabot garastāvokli, ja vairs nevari sagaidīt pavasari

Neviena ziema neilgst mūžīgi, neviens pavasaris neizlaiž savu kārtu. Un tomēr dažreiz...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

Iepazīsti 7 populārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas

Ziemassvētku laikā virtuvē smaržo pavisam citādi, un lielāko daļu no smaržām rada tieši garšvielas. Tāpat kā...

3 sildošas alus dzērienu receptes aukstai ziemas dienai

Līdz ar ziemas iestāšanos, var šķist, ka alus sezona ir beigusies, bet šis dzēriens labi iederas arī...

Sanatorijā «Jantarnij Bereg» aicina izbaudīt Ziemassvētku brīvlaiku

Sanatorija "Jantarnij Bereg" piedāvā ģimenes atpūtu ar labumu veselībai Jūrmalā! Sanatorijas...

Vēl nebijuši produkti piedzīvos savas debijas izstādē „Riga Food 2018”

Musli batoniņš ar kaņepju sēklām, mārrutku šokolādes trifeles, grūbu asinsdesa ar piparmētru...

Ceļotāja stāsts: Minsku kaut vienreiz apraudzīt ir vērts

Baltkrievijas galvaspilsēta Minska ir tīra, mierīga, droša lielpilsēta ar laipniem iedzīvotājiem...

Fazer: Šokolādes patēriņš pasaulē pieaug, bet šokolādes prieki var arī beigties

Kamēr visā pasaulē šo sestdien tiks svinēta Starptautiskā Šokolādes diena, saldumu ražotāji...

Pēc 60 gadiem kafijas krūmi var izzust – garšas ziņā nekas nespēs aizstāt kafiju

Līdz 2050. gadam pasaulē izplatītākās un kvalitatīvākās Arabikas šķirnes kafijas audzēšanai piemērotās platības kalnos var...

Vēlies iemeslu ēst šokolādi? Līdz 2050. gadam šokolāde varētu būt pilnībā izzudusi!

Kad pasaulē notiek kas slikts, mēs parasti paļaujamies uz vienu lietu, kas mums noteikti liks juties labāk - šokolādi. Galu galā nav nekā labāka...

Vērtīgi triki pavasara skaistumkopšanai

Mati, nagi un āda ir kā vizītkarte labi funkcionējošam organismam. Pavasarī to stiprināšana un rūpīga kopšana ir...

Šokējoši - līdz 2050. gadam šokolāde varētu būt pilnībā izzudusi

Kad pasaulē notiek kas slikts, mēs parasti paļaujamies uz vienu lietu, kas mums noteikti liks juties labāk - šokolādi...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 27. diena: «800 km – tas nav uz teātri aiziet darbadienas vakarā» - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latv

Konstatē atšķirības Latvijā un citās valstīs pieejamos ārvalstu izcelsmes pārtikas produktos

Atšķirības starp Latvijā pieejamiem ārvalstu izcelsmes pārtikas produktiem un citās valstīs iegādātiem pārtikas produktiem ir, taču tās...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Cik daudzos veidos iespējams nobaudīt kafiju - izvēlies savu mīļāko!

Kas gan būtu rīts bez kārtīgas stipras kafijas krūzes, vai pēcpusdiena kafejnīcā – bez vilinoši maiga, prasmīga baristas

Aicina uz saldo svētdienu Jasmuižā

16. jūlijā Starptautiskajā saldējuma dienā plkst. 15.00 RAIŅA MUZEJS "JASMUIŽA" (Preiļu novada Aizkalnē) ģimenes ar bērniem aicina uz pasākumu SALDĀ SVĒTDIENA. Kopā skatīsimies filmu studijas "Animācijas brigāde" animācijas filmas...

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Travelnews.lv redakcija viesojas gardajā «Laimas» šokolādes muzejā

Lietainā 25.aprīļa pēcpusdienā, Travelnews.lv redakcija ar prieku novērsās no saviem ikdienas darbiem, lai dotos saldā piedzīvojumā, par kuru jokus birojā varēja dzirdēt jau trīs dienas iepriekš...

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Izbaudi saldo Manhetenas muzeju

Šajā nedēļā pilsēta ir kļuvusi nedaudz saldāka, pateicoties Ņujorkas pirmajam šokolādes muzejam. Slavenais šokolādes meistars Džeks Torres sadarbojoties ar Ediju Van Belu, ir atvēris vairākus šokolādes muzejus no Beļģijas līdz pat Meksikai, be

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Noskaidro iemeslus, kādēļ apmeklēt Ņujorku

Pilsēta, kas nekad neguļ, Betona Džungļi un Lielais Ābols – tie ir tikai daži pazīstamākie apzīmējumi Amerikas Savienoto...

Jau trešo gadu tiks rīkota Šokolādes skola

Latvijā mīlētākā saldumu zīmola "Laima" šokolādes muzejā jau trešo gadu pēc kārtas, šā gada 10. augustā un 24.  augustā, organizēs unikālo...

Japāna iepazīstina pasauli ar krāsainajiem maizes klaipiem

Japāna nākusi klajā ar pavisam jaunu veidu kā padarīt ierasto baltmaizes klaipu interesantu...

Konditorejas fabrika „Pobeda” noskaidrojusi, kādus šokolādes saldumus izvēlas Latvijas iedzīvotāji

Apkopojot tirdzniecības izmēģinājuma perioda rezultātus Latvijas tirgū, konditorejas fabrika „Pobeda” noskaidrojusi, ka Latvijas un Krievijas iedzīvotāju gaume šokolādes izvēlē lielā mērā sakrīt...

Preiļos pieejama eksotiska gliemežu masāža un baudāms čedara siera saldējums

Preiļu un Riebiņu novada TIC informē par šīs tūrisma sezonas jaunumiem Preiļos, ar ko pārsteigts...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.35655594sec.