kartupeļi.

Apskatām 41 - 80 no 350 vārdam 'kartupeļi'

Noskaidroti Baltijas valstu labākie pārtikas produkti

2023. gada septembra sākumā Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2023” pirmo reizi Baltijā norisinājās prestižs pārtikas kvalitātes konkurss...

Kartupeļu festivāls Āgenskalna tirgū 17. septembrī

2023.gada 17. septembrī plkst. 9.00-17.00 Āgenskalna tirgū atgriežas rudens ražas svēkiem veltītais Kartupeļu festivāls...

BLEĶA BĻODA Karostas cietumā

2023. gada 9. un 10. septembrī gardēži aicināti izbaudīt "Rudens garšu Dienvidkurzemē"! Būs iespēja nogaršot vietējos ēdienus un dzērienus...

7 ieteikumi, kā mudināt bērnu ēst veselīgāk

Teju visi vecāki vēlas, lai viņu bērni ēstu veselīgāk, lai ikdienā neveselīgos un cukurotos našķus aizstātu augļi, dārzeņi vai citas veselīgas uzkodas...

Eksperte: Tūristi apdraud kartupeļus Latvijā

Latvijā netrūkst ceļotāju uz tālākām zemēm, bet jāņem vērā, ka no šādiem ceļojumiem mājās nedrīkst vest augus,  jo tā var Latvijā ievazās jaunus augu kaitēkļus un slimības...

Prom no civilizācijas: vai mūsdienās var izdzīvot savvaļā?

Arvien vairāk cilvēku Eiropā un citur pasaulē uz laiku vai pavisam atvadās no modernās dzīves ērtībām un izvēlas dzīvot tuvāk dabai...

Kas piesaista latviešus Bulgārijā?

Nav jālido tālu, lai kvalitatīvi atpūstos un baudītu saulainu laiku par pieņemamu cenu. Tikai nedaudz vairāk kā divu stundu lidojums ļauj nokļūs saulainajā Bulgārijā...

35% uzskata, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% - ar ķiploku grauzdiņiem

35% aptaujāto norāda, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% uzskata, ka to labāk baudīt ar ķiploku grauzdiņiem, 71% dod priekšroku alus baudīšanai ar grilētu gaļu...

Aicinām vasaras saulgriežus sagaidīt Valmieras novadā

Neparasts laiks, kas savā gaišumā apņem visu un dalās burvīgumā. Gaiss virmo neparastumā tā, ka ne acu aizvērt. Lai skaists vasaras saulgriežu sagaidīšanas laiks un Jāņu dienas svinības...

138 cilvēki dodas laivu braucienā pa Krāslavas novada ezeriem

17. jūnijā Sauleskalnā, Krāslavas novadā, sapulcējās 138 cilvēki, lai piedalītos laivu braucienā ar nosaukumu “Izbaudi atpūtu un sajūti Krāslavas novada dabu!”...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Bulgārija - skaistums, kas salīdzināms ar Francijas Rivjēru, taču finansiāli daudz draudzīgāk

Gandrīz 400 km garā piekrastes līnija starp Rumānijas ziemeļiem un Turcijas dienvidiem tiek dēvēta par Bulgārijas Rivjēru, kas raisa arvien pieaugošu Eiropas ceļotāju interesi...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Visiem viena, tomēr katram atšķirīga: personalizēta kafija

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju. Tā vietā, lai diskutētu par gaumi, kafijas industrija paplašina iespēju klāstu un piedāvā klientiem izvēlēties tieši tādu kafiju...

Iesnas, niezoša rīkle, klepus – atkal saaukstēšanās vai alerģija?

Iestājoties pavasarim, kļūst aktuāli jautājumi par putekšņu alerģijām. Kas jāņem vērā, sagaidot pavasari, kā atšķirt alerģijas simptomus no saaukstēšanās un...

Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Šogad norvēģi zem Ziemassvētku eglītes ir likuši bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus

Norvēģi šajos Ziemassvētkos zem eglītes dāvanās ir likuši galvenokārt bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus. Norvēģijas statistikas iestāde...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Marta Mackeviča: Londonas ekspress versija – labs plāns rudens nedēļas nogalei

Ja rudens nedēļas nogalē ir vēlme doties nedaudz tālāk par Siguldu vai, ja krāsaino lapu vietā gribas apskatīt, kā norit dzīve Londonā karaļa Čārlza III laikā...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Rudens nogurums tuvojas! 4 lietotnes emocionālās veselības uzlabošanai

Dienām paliekot arvien īsākām un termometra stabiņam tuvojoties nulles atzīmei, daudzi no mums sāk izjust nogurumu, garastāvokļa pasliktināšanos un...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā...

Mājas kafejnīcu dienas 2022. Aglona-Preiļi

Šogad pasākums “Mājas kafejnīcu dienas 2022” Preiļu novadā norisināsies 2.-3. jūlijā...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Noslēpumainā Bulgārija: Interesantākie un būtiskākie fakti

Bulgārija ir kā labi glabāts noslēpums. Tā ieslēpusies starp lielām kaimiņvalstīm - Turciju, Grieķiju un Rumāniju - glabā virkni brīnišķīgu pārsteigumu...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Kruīzs Tallina - Stokholma - Tallina: studenta pieredzes stāsts

Tomēr ir ceļotāji, kuri pārlika savu maršrutu un izvēlējās ceļot “Tallink” kruīza prāmju līnijā “Tallina-Stokholma-Tallina”...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.48519897sec.