olīveļļa.

Apskatām 41 - 80 no 144 vārdam 'olīveļļa'

«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

Zvejnieksvētku nedēļas nogale Tukuma pusē

Jūlija otrajā nedēļas nogalē jau tradicionāli piekrastē tiek atzīmēti Jūras vai Zvejnieksvētki. Šo sestdien ar netradicionālu svētku piegājienu tie norisināsies...

Cīņa ar pavasara nogurumu: kā tajā uzvarēt?

Nespēks, enerģijas trūkums, miega bads un nomāktība – šo nepatīkamo simptomu kopumu, kas ne vienu vien pārņem gada pirmajos mēnešos, tautā mēdz dēvēt par pavasara nogurumu...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

Sirds un asinsvadu slimību risku mazināšanai var izmantot arī viedpulksteni

Lai regulāri izmērītu asinsspiedienu un veiktu elektrokardiogrammas testu, vairs nav nepieciešamas sarežģītas iekārtas. To var izdarīt ikviens, izmantojot viedpulksteni...

Kalnciema kvartāla tirgus decembrī notiek Āgenskalna tirgū

Šogad decembra tirgi notiek jaunā formātā – brīvdienās iemīļotos Kalnciema kvartāla pārtikas tirgotājus un ceturtdienās, piektdienās amatniekus sastapsiet Āgenskalna tirgus pagalmā...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas svētku gardumiem

Lai Latvijas Republikas Neatkarības satjaunošanas dienā sarūpētu saviem mājiniekiem svētku maltīti...

Tuvojas Cēsu Pavasara restorānu nedēļa

Marta izskaņā, sākot no 28. marta līdz 5. aprīlim, Cēsīs jau trešo gadu notiks Cēsu Restorānu nedēļa...

Tradicionālas receptes ar negaidītu sastāvdaļu Ziemassvētku galdam

Sātīgos pamatēdienos vai kraukšķīgām uzkodām – alus var būt īpaša sastāvdaļa, kas pārsteigs...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

Uzzini, ko ir vērts kaut reizi nobaudīt ceļojuma laikā

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka...

TOP 11 skaistumkopšanas jaunumi, kas jāredz izstādē «Baltic Beauty 2019»

Ķīpsalā norisināsies Baltijas krāšņākie skaistuma svētki – izstāde "Baltic Beauty 2019", kur varēs...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Restorāna «CUT» šefpavārs Aleksandrs Košanskis iesaka Ābolu un ķirbju krēmzupas recepti

Restorāna CUT šefpavārs Aleksandrs Košanskis piedāvā ābolu un ķirbju krēmzupas recepti...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

10 galamērķi, kurp doties ilgmūžības noslēpumu meklējumos

Lai arī mūžīgās jaunības noslēpums valdzinājis cilvēkus visos laikos, ne katram to izdevies...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

Iedvesmojies ceļojumam uz Kanāriju salām (video)

Kanāriju salas ir Spānijas Karalistes autonomais apgabals, ko veido septiņas lielas un...

Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos

Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...

10 lietas, ko derētu zināt, pirms dodies uz krāšņo Maroku

Varavīksnes krāsas, garšvielu tirgus smarža, orķestra mūzika pilsētā – pirmajā mirklī Maroka var šķist...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Iepazīsties ar izstādes «Baltic Beauty 2018» TOP jaunumiem

Jauni zīmoli, inovatīvi produkti un procedūras, skaistumkopšanas līdzekļu pirmizrādes – tas viss no...

5 lieliskas brokastu receptes enerģiskai dienai

Hei, vai sportiskai nedēļas nogalei gatavs? Jau šajā sestdienā, proti 29.septembrī, Eiropas sporta nedēļa piedzīvos kulmināciju...

Ceļojums garšu pasaulē – ko vērts kaut reizi nobaudīt ceļojot

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka atpūta, jauni iedvesmojoši iespaidi un...

Iedvesmojies ceļojumam - Grieķijas labākās salas (video)

Demokrātijas šūpulis Grieķija ir mājvieta iespējams pasaulē labākajai olīveļļai, vīnam, olimpiskajām spēlēm, kā arī lielai daļai Rietumu kultūras...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

Virtuve uz riteņiem? Pēc slavenā Džeimija Olivera domām - ideāla mobilā virtuve

Šefpavārs un TV personība Džeimijs Olivers (Jamie Oliver) kopā ar Jaguar Land Rover ir radījuši ideālo virtuvi uz riteņiem...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?

Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.

Interesanti fakti par visiem tik pazīstamām olīvām

Visā pasaulē iecienīts zaļais bezholesterīna zelts – olīveļļa. Atšķirībā no vīna, kur fermentācijas process vīnogu sulai piešķir jaunas ...

Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?

Nesen vairākiem restorāniem  jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Londonas lidosta atklāj dīvainākās un visbiežāk konfiscētās lietas

Londonas lidosta publicē sarakstu ar visbiežāk...

15 aizraujoši fakti par Spāniju

15 interesanti un aizraujoši fakti par Spāniju, kurus iespējams nebūsi dzirdējis...

Viegli pagatavojama maltīte ziemas vakariem

Ziemas vakaros tā vien gribas panašķoties ar kādu viegli pagatavojamu un sātīgu maltīti. Receptēs padalās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.41287088sec.