rupjmaize.

Apskatām 41 - 80 no 131 vārdam 'rupjmaize'

Liepupes muiža,

Āraišu vējdzirnavās svinēs maizes dienu

Āraišu vējdzirnavās lielus un mazus ciemiņus aicinās ceļojumā pa Kukulīša taku, iepazīstinot ar maizes...

Itāliete Karlota Servidžio: Katra diena Latvijā sniedz emocijas un pārsteigumus

Pirms studiju uzsākšanas es nekad nebiju bijusi Latvijā, bet nodomāju, kāpēc neizmantot izdevību paviesoties...

Rīgas domes priekšsēdētājs ar Ķīnas vēstnieku vienojas par ciešāku sadarbību tirdzniecības jomā

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs 27. novembrī, tikās ar Ķīnas vēstnieku Latvijā Lianu Dzjaņcjuaņu, kurš pie...

Jaunmoku pilī ar dažādiem pasākumiem un latviskiem ēdieniem svinēs Valsts svētkus

Svinot Latvijas valsts proklamēšanas gadadienu, Jaunmoku pilī aicina satikties, pulcēties un pavadīt laiku kopā ar...

Tukumā un tā apkārtnē svinēs Latvijas dzimšanas dienu

Ar svētku koncertiem un pasākumiem, kas rada un īpaši uzsver Latvijas patriotisko sajūtu un...

Top jauns kulinārā tūrisma piedāvājums «Rudzu ceļš»

Rudzu rupjmaize latviešu mājās aizvien bijusi viens no pamatēdieniem, tāpēc tā ir viens no latviskuma...

Tukuma pusē varēs baudīt Patriotisku garšas nedēļu

Jau ceturto gadu Tukumā un apkārtnē atzīmēs "Patriotisko garšas nedēļu", kuras laikā piedāvās...

Āraišu vējdzirnavās rīkos Maizes dienu

Sākumā dzirnavu priekšā tiks klāts saimnieču - maizes cepēju galds, pilns ar viņu sarūpētiem...

39. Starptautiskajās Hanzas dienās Pleskavā liela interese par tūrisma piedāvājumu Vidzemē

Pleskavā - vienā no senākajām Krievijas un Hanzas savienības pilsētām - no 27. līdz 30. jūnijam ar lielu vērienu norisinājās...

Nīderlande - valsts ar īpašu šarmu gan studijām, gan ceļošanai

Daudzi ceļotāji mēdz apvienot patīkamo ar lietderīgo, ceļojumā ne tikai iepazīstot skaistas valstis un...

Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti

Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

Tukumā ir sācies Patriotiskās garšas mēnesis

Novembris Latvijā pēdējos gados jau iesaukts par Patriotu mēnesi. Savukārt ēdinātāji, kas nolēmuši...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Rīga piedalījās 38. Starptautiskajās Hanzas dienās Rostokā

No 21. līdz 24. jūnijam Rīgas ilggadējā sadraudzības pilsētā Rostokā norisinājās 38. Starptautiskās Hanzas dienas. Rostoka šogad svin...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»

Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...

Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu

Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!

Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un "roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...

Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!

Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no 29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Rīga piedalījās 37.Starptautiskajās Hanzas dienās Kampenā

No 15. līdz 18. jūnijam Nīderlandes pilsētā Kampenā notika 37. Starptautiskās Hanzas dienas ar moto „Ūdens vieno”. Latvijas...

Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji

Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...

20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»

Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!

No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā “Jautrajā lasītavā”...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Vidzemes kultūras programmas ietvaros atjaunotas unikālas stelles

Aivis Saulītis, uzņēmuma IK Latvju sēta īpašnieks, ar Vidzemes plānošanas reģiona atbalstu, Latvijas Valsts mežu atbalstītās Vidzemes kultūras programmas...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas maizi?

Maize ir ļoti svarīga ikdienas maltīšu sastāvdaļa. Ne velti šis produkts ir arī viens no veselīga uztura stūrakmeņiem, ko labprāt ēdam klāt pie...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.58307385sec.