41.
Āraišu vējdzirnavās svinēs maizes dienu
(15/07/2020 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Āraišu vējdzirnavās lielus un mazus ciemiņus aicinās ceļojumā pa Kukulīša taku, iepazīstinot ar maizes...
42.
Itāliete Karlota Servidžio: Katra diena Latvijā sniedz emocijas un pārsteigumus
(14/01/2020 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms studiju uzsākšanas es nekad nebiju bijusi Latvijā, bet nodomāju, kāpēc neizmantot izdevību paviesoties...
43.
Rīgas domes priekšsēdētājs ar Ķīnas vēstnieku vienojas par ciešāku sadarbību tirdzniecības jomā
(28/11/2019 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs 27. novembrī, tikās ar Ķīnas vēstnieku Latvijā Lianu Dzjaņcjuaņu, kurš pie...
44.
Jaunmoku pilī ar dažādiem pasākumiem un latviskiem ēdieniem svinēs Valsts svētkus
(18/11/2019 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Svinot Latvijas valsts proklamēšanas gadadienu, Jaunmoku pilī aicina satikties, pulcēties un pavadīt laiku kopā ar...
45.
Tukumā un tā apkārtnē svinēs Latvijas dzimšanas dienu
(15/11/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar svētku koncertiem un pasākumiem, kas rada un īpaši uzsver Latvijas patriotisko sajūtu un...
46.
Top jauns kulinārā tūrisma piedāvājums «Rudzu ceļš»
(11/11/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudzu rupjmaize latviešu mājās aizvien bijusi viens no pamatēdieniem, tāpēc tā ir viens no latviskuma...
47.
Tukuma pusē varēs baudīt Patriotisku garšas nedēļu
(06/11/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau ceturto gadu Tukumā un apkārtnē atzīmēs "Patriotisko garšas nedēļu", kuras laikā piedāvās...
48.
Āraišu vējdzirnavās rīkos Maizes dienu
(28/07/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākumā dzirnavu priekšā tiks klāts saimnieču - maizes cepēju galds, pilns ar viņu sarūpētiem...
49.
39. Starptautiskajās Hanzas dienās Pleskavā liela interese par tūrisma piedāvājumu Vidzemē
(04/07/2019 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Pleskavā - vienā no senākajām Krievijas un Hanzas savienības pilsētām - no 27. līdz 30. jūnijam ar lielu vērienu norisinājās...
50.
Nīderlande - valsts ar īpašu šarmu gan studijām, gan ceļošanai
(08/02/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi ceļotāji mēdz apvienot patīkamo ar lietderīgo, ceļojumā ne tikai iepazīstot skaistas valstis un...
51.
Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti
(29/11/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...
52.
Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?
(14/11/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...
53.
Tukumā ir sācies Patriotiskās garšas mēnesis
(06/11/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris Latvijā pēdējos gados jau iesaukts par Patriotu mēnesi. Savukārt ēdinātāji, kas nolēmuši...
54.
Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”
(23/08/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai
atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī
izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...
55.
Rīga piedalījās 38. Starptautiskajās Hanzas dienās Rostokā
(26/06/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
No 21. līdz 24. jūnijam Rīgas ilggadējā sadraudzības pilsētā Rostokā
norisinājās 38. Starptautiskās Hanzas dienas. Rostoka šogad svin...
56.
Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»
(19/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...
57.
Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»
(18/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas
norisināsies pasākums gardēžiem...
58.
Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»
(20/12/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...
59.
Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu
(04/10/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB
Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...
60.
Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?
(11/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...
61.
Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!
(04/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un
"roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...
62.
Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!
(06/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no
29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...
63.
Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»
(04/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi
birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo
vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās
rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr
64.
Rīga piedalījās 37.Starptautiskajās Hanzas dienās Kampenā
(21/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 15. līdz 18. jūnijam Nīderlandes pilsētā Kampenā notika 37. Starptautiskās Hanzas dienas ar moto „Ūdens vieno”. Latvijas...
65.
Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji
(02/06/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...
66.
20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»
(20/04/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē
norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem
tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...
67.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
68.
Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos
(07/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...
69.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
70.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
71.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
72.
Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros
(27/02/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos
restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un
apņēmušies saviem...
73.
«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!
(23/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši
būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā
“Jautrajā lasītavā”...
74.
Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?
(24/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks,
kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā
izvairīties?...
75.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
76.
Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību
(08/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu
un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...
77.
Vidzemes kultūras programmas ietvaros atjaunotas unikālas stelles
(19/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Aivis Saulītis, uzņēmuma IK Latvju sēta īpašnieks, ar Vidzemes
plānošanas reģiona atbalstu, Latvijas Valsts mežu atbalstītās Vidzemes
kultūras programmas...
78.
Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju
(28/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas
paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu
vismaz...
79.
Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis
(07/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas
izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens
gardēdis varēs...
80.
Viedoklis: Kā restorāni izvēlas maizi?
(25/08/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Maize ir ļoti svarīga ikdienas maltīšu sastāvdaļa. Ne velti šis produkts ir arī viens no veselīga uztura stūrakmeņiem, ko labprāt ēdam klāt pie...