steiks.

Apskatām 41 - 80 no 91 vārdam 'steiks'

Valmierā norisināsies Restorānu nedēļa - pavasara garšās

Saules stari, trāpīdami atsperīgajā zemē, aizlido uz visām pusēm. Tie atstāj nebēdnīgi košas pēdas ieturētajā ziemas paletē, izbārsta dzīvespriecīgas...

Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros

Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...

Cik pusdienas maksā pasaules dārgāko viesnīcu restorānos?

Raugoties uz Rīgas pusdienu cenām, zinām - visdrīzāk, vismaz pieci eiro par tām būs jāatstāj. Tomēr cik pusdienas varētu...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas

Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas", nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū jautrība un atrakcijas Valmieras dienas ietvaros

Sestdien, 10.jūnijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā norisināsies Valmieras diena. Līdztekus teātrim, izrāžu radīšanai un pagalma spēlēm, ko piedāvās Valmieras vasaras teātra festivāls, īpašu noskaņu galvaspilsētā ievedīs arī Valmie

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku

ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 22.04.2016 - 24.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Siguldā pirmo reizi norisinās restorānu nedēļa

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros viesi aicināti baudīt dažādas trīs ēdienu maltītes, iepriekš veicot...

Kā pagatavot ideālu šašliku un citi grilēšanas noslēpumi

Grilēšana ir neatņemama vasaras tradīcija, un tā kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties Līgo svētkiem, jo jādomā, kā savu ģimeni un viesus iepriecināt...

Atklās Dikļu pils vasaras terasi

Darbu uzsāks Dikļu pils vasaras terase. Ziedoša parka burvīgā atmosfēra, putnu treļļi, aristokrātiskās pils klātbūtne un dažādi kulinārie...

Restorāns Rīgas Atslēga (Key to Riga) prezentē jauno ēdienu karti

Pavasara saulīte ir sagaidīta un līdz ar to restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) jaunā vasaras sezona...

SemaraH Hotels parūpējas par pārsteigumiem un enerģijas devu pavasarim

Marts ir pirmais pavasara vēstnesis, kad saules stari sāk patīkami sildīt un apkārt sāk jau parādīties...

Siguldas restorāns Aparjods atklāj terasi ar stiklotajām debesīm

Viens no Latvijas senākajiem restorāniem – ''Aparjods'' Siguldā - apmeklētājiem vēris terasi, par kuru restorāna...

LIVE RIGA nosauc TOP 5 valdzinošākos Rīgas restorānus ūdens tuvumā

Jau izsenis zināms, ka ūdens tuvums nomierina prātu un dziedina dvēseli, ļaujot uz mirkli atlikt malā...

Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā

Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...

Restorāna Elefant jaunos vasaras ēdienus aicina nobaudīt nesen atvērtajā terasē

Pārdaugavas viesnīcas Wellton Elefant Hotel restorāna kolektīvs, tuvojoties vasarai, sagatavojis patīkamus...

Skyscanner atklāj dīvainākās viesnīcu klientu sūdzības un prasības

Pārāk izskatīgs viesmīlis, krācoša draudzene un pārāk zila jūra – tās ir tikai dažas no dīvainākajām viesnīcu klientu...

Ieteikumi, kā pavadīt maija brīvdienas

Maija sākums ir brīvdienām ražens! Kopā būšanai ar sev mīļiem cilvēkiem, aktīvai atpūtai vai varbūt ceļojumam - katrs izlems pats...

Liepājas restorāna Piano šefpavārs atbalsta vietējos ražotājus

Liepājas vienīgās pieczvaigžņu viesnīcas Promenade Hotel restorāna Piano šefpavārs ir Edgars...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Kamieļi un vienradzis: nosauc dīvainākās viesnīcu klientu vēlmes

Biļetes uz kādu pasākumu, ziedi, izmeklēta šokolāde – tādas ir ierastākās viesu vēlmes, ko nākas īstenot...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Pasaules uguns skulptūru čempionāts Rīgā – jau šodien

Trīs dienas, no ceturtdienas, 16. janvāra, līdz sestdienai, 18. janvārim, ārvalstu tēlnieki publiski veidos...

Steiku Haoss prezentē Gastronomijas festivāla īpašo piedāvājumu

Turpinām informēt par Gastronomijas festivāla dalībnieku - restorānu īpašajiem piedāvājumiem...

Suite restorāna šefpavārs prezentē unikālu piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

No 31. augusta līdz 8. septembrim SUITE Restorāns, otro reizi pēc kārtas, ir gatavs piedalīties ikgadējā...

Ķirsons Māja uzsāk tirdzniecību un ver durvis apmeklētājiem

Jau kopš 2013. gada 17. jūlija, kad tika atklāts G.Ķirsona jaunais ēdināšanas uzņēmums "Ķirsons Māja"...

G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Latvijā darbu uzsācis ikdienas restorānu tīkls FORTAS

Investējot 250 tūkstošus eiro un radot 25 jaunas darbavietas, Vecrīgā, Aspazijas bulvārī 32 atvēries pirmais lietuviešu zīmola ikdienas restorāns...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

International SV: iecienītākais ēdiens – buļļa vaigs

Tieši virtuves dažādība un izteiktais lakonisms gan ēdienkartē, gan izteikumos, atklājot restorāna koncepciju, liek iepazīties tuvāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.96491981sec.