viesmīļi.

Apskatām 41 - 80 no 141 vārdam 'viesmīļi'

Hercogs Mārupe,

Kā neeksistējošs restorāns kļuva par populārāko Londonā

Šis ir pavisam īpatnējs stāsts - tas ir stāsts par kādu jaunieti, kurš kārtīgi izjokoja lielu daļu pasaules metropoles...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Kā būs izmainījusies tūrisma nozare 2030. gadā?

Portāls FVW aptaujāja galveno Eiropas tūrisma kompāniju menedžerus, lai uzzinātu, kāda izskatīsies tūrisma nozare pēc 13 gadiem – 2030. gadā...

Vai zini cik lielu dzeramnaudu jāatstāj dažādās valstīs?

Dzeramnaudas atstāšana nekad nav bijis kas obligāts - tomēr vairumā gadījumu, par labu apkalpošanu viesi pasakas...

Dažādu tautu ikdienas paradumi - neparasti, bet tomēr tik saprotami - 2.daļa

Jau šā raksta pirmajā daļā sākām jūs iepazīstināt ar īru ceļotāja, poliglota un valodu pasniedzēja Benija Lūisa novērojumiem

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

ASV tiks atvērta pirmā oficiālā «Zvaigžņu karu» tematikas viesnīca pasaulē

Lai arī jau šobrīd pasaulē ir vairākas viesnīcas, kuras veidotas pēc "Zvaigžņu karu" filmu motīviem...

Cēsīs pulcējas viesmīlības jomas profesionāļi

Vidzemes koncertzālē “Cēsis” 24.aprīlī bija pulcējušies vairāk nekā 60 restorānu un kafejnīcu jomas profesionāļi no Vidzemes, lai...

Cik lielu dzeramnaudu atstāt par istabas uzkopšanu viesnīcā

Tas nav no patīkamākajiem darbiem – tīrīt tualetes un kārtot gultas palagus viesnīcā. Tas ir iemesls kāpēc bieži šā darba veicējiem izvēlas atstāt dzeramnaudu...

Notiks Cēsu viesmīlības darba konference

24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

Viedoklis: Kā restorāns izvēlas, kādu kafiju piedāvāt saviem klientiem?

Ir zināms, ka pasaulē ir daudz kafijas šķirņu. To dažādība ir mērāma rūgtumā, smaržā, garšā un pat krāsā. Arī tas, ka daudzu latviešu ikdiena nav iedomājama bez labas...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

Viedoklis: Kādam būtu jābūt viesmīlim Latvijā?

20. oktobrī pasaulē tiek svinēta viesmīļu diena. Tā ir diena, kad restorānu un kafejnīcu vadītāji un apmeklētāji viesmīļiem var pateikt “paldies” par paveikto...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Viedoklis: Vai cilvēki mēdz aiziet no restorāna nesamaksājuši?

Pirms aptuveni divām nedēļām ziņu medijos pavīdēja ziņa par to, ka kāda rīdzinieka "hobijs" ir maltīšu ieturēšana par...

Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?

Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...

Viedoklis: Cik pieklājīgi ir restorānu viesi?

Bieži vien tiek veidoti dažādi topi, kuros apkopo viesmīlīgākās viesnīcas vai restorānus, taču retāk ir manīti raksti, kuros...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.04.2016 - 01.05.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Rīgā notiks otrais viesmīļu skrējiens

Ņemot vērā pagājuša gada lielo interesi un augušo Restorānu nedēļas dalībnieku skaitu, paredzēts, ka skrējienā varētu piedalīties vairāk nekā 100...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

Viedoklis: Vai Latvijas restorānos skan dzīvā mūzika

Restorānā baudāmu atmosfēru rada ne vien tā dizains, izsmalcināta ēdienkarte, izcils ēdiens un...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» atgriezīsies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi...

Viedoklis: Kādēļ viesmīļi restorānos velk cimdus?

Gluži kā aristokrātiskās filmās, arī Latvijas restorānos vērojami viesmīļi, kas darbojas ar...

Viedoklis: Kā Latvijas uzņēmumos izvēlas darbinieku apģērbu?

Darba forma ir viens no uzņēmuma tēla vēstnešiem – tās stils, detaļas un asociācijas ar uzņēmuma būtību ir gluži kā...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam viesmīlim?

Izvēloties baudīt maltīti kādā restorānā, mēs nonākam vidē, kur atmosfēru rada ne vien...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Viedoklis: kādas ir dzērienu pasūtījumu tendences restorānos gada aukstākajos mēnešos?

Rudenī un ziemā mums kārojas pēc lietām, ka izstaro siltumu. Velkam cimdus un cepures...

Viedoklis: kādas ir iespējas restorānā nodarbināt bērnus, kamēr vecāki ietur maltīti?

Restorānu daudzveidība, lielisks serviss, izcils ēdienu piedāvājums un daudzi citi kritēriji ir svarīgi...

Pētījumā atklāj, kā restorānu darbinieki mēdz atriebties nejaukiem klientiem

Ja jums, ieturot maltīti ārpus mājas, bieži nākas ilgi gaidīt pasūtīto ēdienu...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Bārmeņi, pavāri, viesmīļi, istabenes un direktori cīnās par sportiskā uzņēmuma titulu - Foto

100 bildes. Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas Vasaras 13. sporta spēles šoreiz notika...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40815401sec.