41.
Kā neeksistējošs restorāns kļuva par populārāko Londonā
(02/02/2018 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis ir pavisam īpatnējs stāsts - tas ir stāsts par kādu jaunieti, kurš
kārtīgi izjokoja lielu daļu pasaules metropoles...
42.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
43.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
44.
Kā būs izmainījusies tūrisma nozare 2030. gadā?
(28/08/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Portāls FVW aptaujāja galveno Eiropas tūrisma kompāniju menedžerus, lai
uzzinātu, kāda izskatīsies tūrisma nozare pēc 13 gadiem – 2030. gadā...
45.
Vai zini cik lielu dzeramnaudu jāatstāj dažādās valstīs?
(25/08/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Dzeramnaudas atstāšana nekad nav bijis kas obligāts - tomēr vairumā
gadījumu, par labu apkalpošanu viesi pasakas...
46.
Dažādu tautu ikdienas paradumi - neparasti, bet tomēr tik saprotami - 2.daļa
(21/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šā raksta pirmajā daļā sākām jūs iepazīstināt ar īru ceļotāja, poliglota un valodu pasniedzēja Benija Lūisa novērojumiem
47.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
48.
Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?
(14/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz
nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti!
"Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...
49.
Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?
(31/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot
par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik
lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad
vajadzētu un kad nevajadzētu atst
50.
ASV tiks atvērta pirmā oficiālā «Zvaigžņu karu» tematikas viesnīca pasaulē
(03/05/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī jau šobrīd pasaulē ir vairākas viesnīcas, kuras veidotas pēc "Zvaigžņu karu" filmu motīviem...
51.
Cēsīs pulcējas viesmīlības jomas profesionāļi
(02/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemes koncertzālē “Cēsis” 24.aprīlī bija pulcējušies vairāk nekā 60
restorānu un kafejnīcu jomas profesionāļi no Vidzemes, lai...
52.
Cik lielu dzeramnaudu atstāt par istabas uzkopšanu viesnīcā
(19/04/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas nav no patīkamākajiem darbiem – tīrīt tualetes un kārtot gultas
palagus viesnīcā. Tas ir iemesls kāpēc bieži šā darba veicējiem izvēlas
atstāt dzeramnaudu...
53.
Notiks Cēsu viesmīlības darba konference
(19/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” viesmīlības nozares profesionāļi aicināti uz darba un...
54.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
55.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
56.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
57.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
58.
Viedoklis: Kā restorāns izvēlas, kādu kafiju piedāvāt saviem klientiem?
(24/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir zināms, ka pasaulē ir daudz kafijas šķirņu. To dažādība ir mērāma
rūgtumā, smaržā, garšā un pat krāsā. Arī tas, ka daudzu latviešu ikdiena
nav iedomājama bez labas...
59.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
60.
Viedoklis: Kādam būtu jābūt viesmīlim Latvijā?
(20/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
20. oktobrī pasaulē tiek svinēta viesmīļu diena. Tā ir diena, kad
restorānu un kafejnīcu vadītāji un apmeklētāji viesmīļiem var pateikt
“paldies” par paveikto...
61.
Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē
(15/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī
viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...
62.
Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?
(28/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...
63.
Viedoklis: Vai cilvēki mēdz aiziet no restorāna nesamaksājuši?
(18/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms aptuveni divām nedēļām ziņu medijos pavīdēja ziņa par to, ka kāda rīdzinieka "hobijs" ir maltīšu ieturēšana par...
64.
Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?
(13/07/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...
65.
Viedoklis: Cik pieklājīgi ir restorānu viesi?
(08/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien tiek veidoti dažādi topi, kuros apkopo viesmīlīgākās viesnīcas vai restorānus, taču retāk ir manīti raksti, kuros...
66.
LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori
(16/06/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...
67.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.04.2016 - 01.05.2016
(01/05/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
68.
Rīgā notiks otrais viesmīļu skrējiens
(30/04/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ņemot vērā pagājuša gada lielo interesi un augušo Restorānu nedēļas
dalībnieku skaitu, paredzēts, ka skrējienā varētu piedalīties vairāk
nekā 100...
69.
Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss
(28/04/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...
70.
Viedoklis: Vai Latvijas restorānos skan dzīvā mūzika
(20/04/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānā baudāmu atmosfēru rada ne vien tā dizains, izsmalcināta ēdienkarte, izcils ēdiens un...
71.
Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» atgriezīsies Latvijā
(15/04/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi...
72.
Viedoklis: Kādēļ viesmīļi restorānos velk cimdus?
(13/04/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Gluži kā aristokrātiskās filmās, arī Latvijas restorānos vērojami viesmīļi, kas darbojas ar...
73.
Viedoklis: Kā Latvijas uzņēmumos izvēlas darbinieku apģērbu?
(10/03/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Darba forma ir viens no uzņēmuma tēla vēstnešiem – tās stils, detaļas un asociācijas ar uzņēmuma būtību ir gluži kā...
74.
Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam viesmīlim?
(24/02/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Izvēloties baudīt maltīti kādā restorānā, mēs nonākam vidē, kur atmosfēru rada ne vien...
75.
Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu
(20/01/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...
76.
Viedoklis: kādas ir dzērienu pasūtījumu tendences restorānos gada aukstākajos mēnešos?
(26/11/2015 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudenī un ziemā mums kārojas pēc lietām, ka izstaro siltumu. Velkam cimdus un cepures...
77.
Viedoklis: kādas ir iespējas restorānā nodarbināt bērnus, kamēr vecāki ietur maltīti?
(23/11/2015 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu daudzveidība, lielisks serviss, izcils ēdienu piedāvājums un daudzi citi kritēriji ir svarīgi...
78.
Pētījumā atklāj, kā restorānu darbinieki mēdz atriebties nejaukiem klientiem
(23/11/2015 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja jums, ieturot maltīti ārpus mājas, bieži nākas ilgi gaidīt pasūtīto ēdienu...
79.
Stambulas garšas piezīmes
(27/08/2015 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...
80.
Bārmeņi, pavāri, viesmīļi, istabenes un direktori cīnās par sportiskā uzņēmuma titulu - Foto
(11/08/2015 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
100 bildes. Latvijas viesnīcu un restorānu asociācijas Vasaras 13. sporta spēles šoreiz notika...