401.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
402.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)
(08/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
403.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)
(07/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
404.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
405.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
406.
«Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros dodies apceļot Valmieru
(28/02/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gadā Eiropas gastronomijas reģiona titulu nesīs Rīgas – Gaujas
reģions, tostarp arī Valmiera. Rīgas – Gaujas reģiona partneri ir
izstrādājuši ceļvedi un...
407.
Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»
(27/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...
408.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
409.
Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi
(20/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?
410.
Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!
(17/02/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties
rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties!
Laundžā atmosfēru...
411.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
412.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
413.
Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā
(11/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un
neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel
Latvija...
414.
Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"
(11/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
415.
Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!
(06/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām.
No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai
ēdienkartei būs...
416.
2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana
(06/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu
ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas
produktu attīstīšana...
417.
Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
(31/01/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu svinēšana”...
418.
Ar «Ziemas garšu svinēšanu» Siguldā atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(28/01/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisināsies „Eiropas gastronomijas reģiona 2017” atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu...
419.
Nedēļas nogalē Siguldā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem
(27/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogalē lieliska atpūta sagaida ikvienu, kurš novērtē izcilu
pavārmākslu un aizraujoši pavadītu laiku. Sestdien Bobsleja un kamaniņu
trasē „Sigulda”...
420.
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”
(26/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
421.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
422.
Unikāla SPA procedūra - atpūties sakē vannā Japānā
(20/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad iedomājamies par Itālijas pilīs piedāvātajām vīna iedvesmotām SPA procedūrām, noteikti nodomājam, cik gan burvīgi tas būtu – relaksēties SPA procedūrās ar vīna glāzi rokās, kamēr atrodamies pasakaini skaistā interjerā. Bet Japānā at
423.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
424.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju
(12/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
KOLONNA Hotel Group
vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās
četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu
425.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
426.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
427.
Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs - Foto
(28/12/2016 06:59)
[lv]
Skatīt vairāk
45 bildes. Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs...
428.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
429.
Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu
(20/12/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...
430.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
431.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
432.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
433.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
434.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
435.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...
436.
20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme
(28/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20
labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...
437.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
438.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
439.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
440.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...