asi ēdieni.

Apskatām 401 - 440 no 760 vārdam 'asi ēdieni'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Ceļotāja stāsts par piedzīvojumiem projektā Gruzijā (Tbilisi, Bakuriani) - Ceļotāja stāsts

Gruzijā notiekošā projekta mērķis bija izglītot mūs par dabu un izveidot vienotu komandu, kā ietvaros 3 diennaktis pavadījām Borjomi nacionālā parka kalnos. Šajā projektā, kas norisinājās Gruzijā kopumā piedalījās 32 dalībniek

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»

Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...

KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Kā pārdzīvot paģiras dažādās pasaules malās

Reizēm ballītes izvēršas pārlieku jautras, pat, ja tas nemaz nav plānots. Iespējams, viss rit savu gaitu – ceļojumu atzīmē ar pusdienām, glāzi alkohola un var pat nepamanīt, ka pulkstens vietējā krogā sit jau vēlu vakara stundu un tiek c

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu. Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Ar daudzveidīgām norisēm tika atklāta Latvijas valsts simtgade

4.maijā ar sirsnīgiem un daudzveidīgiem notikumiem visā Latvijā, kā arī tālu aiz tās robežām atklāta Latvijas valsts simtgade...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 28.04.2017 - 30.04.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Kazaņu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.aprīlī uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Kazaņu Krievijā...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Japānā veido tortes no kāda unikāla materiāla

Ja esiet unikālu un netradicionālu galamērķu cienītājus, jums noteikti jādodas uz Japānu. Šī valsts nekad nebeidz pārsteigt, kā ceļotājus, tā vietējos...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

333 Ziemas kausa dalībniekus 4.posmā izaicina izlīdzināt kopvērtējuma rezultātus

Svētdien, 29. janvārī, sporta kompleksā “333” tiks aizvadīts ceturtais no sešiem šīs sezonas “333 Ziemas kauss” posmiem, kurā dalībnieki sacentīsies pēc

15 lietas, ko ceļotājam vajadzētu izdarīt vismaz vienu reizi

Lai iegūtu vislabāko no ceļojuma, tev vajag pārkāp pāri savām robežām, bailēm un dzīves rāmjiem, lai pa īstam izjustu ceļojuma garšu. Šeit būs 15 lietas, kuras....

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!

Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā. Jūrmalniekiem un pilsētas...

Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli

Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi «Latviskais mantojums»

Kultūras zīme "Latviskais mantojums" izveidota pēc Latvijas lauku tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” iniciatīvas un, sadarbībā ar...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt vislabākos vīnus...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.27018499sec.