401.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
402.
Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?
(19/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir
to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt
vislabākos vīnus...
403.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
404.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
405.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
406.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
407.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?
(12/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
408.
Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā
(09/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...
409.
Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits
(07/12/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...
410.
Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu
(03/12/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas
Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības
tirdziņš. Tirdziņš notiks...
411.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
412.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...
413.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
414.
Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?
(21/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās
traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos.
Pēc kāda...
415.
LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju
(17/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas,
pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī
tūrisma aģentūra 20 gados...
416.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
417.
Septiņi pārtikas produkti, kas palīdzēs saglabāt modrību
(19/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katru rītu noskan modinātāja signāls, un cīņa ar uzmācīgo miegu var
sākties. Daudzi to mēģina aizgaiņāt ar kafijas palīdzību, taču, kā
izrādās, ir ēdieni, kas šo darbiņu...
418.
Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!
(14/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa,
kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...
419.
Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu
vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...
420.
Bērni izgaršo un vērtē lidmašīnās piedāvātos ēdienus (video)
(11/10/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ko agrāk cilvēki ēda lidmašīnās?
Cēzara salāti, sēnes, kaviārs, rīsi, lasis, pica – tie ir tikai daži
ēdieni, ko ir bijis...
421.
Radošā telpa «Ideju bode» organizē veselīgas ēšanas meistarklases
(06/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Radošā telpa "Ideju bode" organizē veselīgas ēšanas meistarklases, ar
mērķi veicināt sabiedrības izpratni par ēdiena nozīmi fiziskajā veselībā
un ikdienas kultūrā...
422.
Aktīvā atpūta ārzemēs – ko ņemt vērā?
(29/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas ziemas sporta veidu piekritēji jau iecienījuši aktīvo atpūtu
ārzemēs, un arvien vairāk atpūtnieku, dodoties slēpot vai snovot citās
valstīs, līdzi...
423.
Viedoklis: Ar ko lidojums biznesa klasē atšķiras no lidojuma ekonomiskajā klasē?
(05/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien var dzirdēt, cik lidojumi biznesa klasē ir ērti,
komfortabli un arī dārgi. Taču, par spīti neskaitāmajiem aprakstiem,
iespējams...
424.
LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"
(02/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi
tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais
LIDO restorāns Latvijā un...
425.
Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš
(30/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša
Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...
426.
«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai
(29/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas
jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām
tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...
427.
Sāc savas brīvdienas karaliski – izbaudi papildus komfortu un apkalpošanu Condor biznesa klasē!
(25/08/2016 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojot ar Condor uz kādu no saviem sapņu galamērķiem Karību jūrā, Indijas okeānā, Āfrikā, Āzijā, Aļaskā vai kādā citā pasaules...
428.
Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...
429.
airBaltic nodēvēta par labāko inovāciju lidsabiedrību
(22/08/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
ASV telekanāls CNN nodēvējis airBaltic par labāko inovāciju lidsabiedrību globālo pārvadātāju vidū, cildinot...
430.
Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa
augstskolas Turība absolvente Viktorija
Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un
apstiprina...
431.
Dziedātājs Roberto Meloni atzīstas mīlestībā Latgalei (video)
(19/08/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Temperamentīgais itāļu dziedātājs no Sardīnijas Latviju iepazina tālajā 2001. gadā, kad ieradās te, lai pasniegtu...
432.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
433.
Ar grandiozām svinībām tiek svinēti «Rīgas svētki 2016», kas veltīti kino tēmai
(14/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
No 12. līdz 14. augustam Rīgas dome aicina rīdziniekus un pilsētas viesus apmeklēt Rīgas svētkus, kas šogad būs..
434.
Kā jautri pavadīt vasaru, nekaitējot budžetam?
(09/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir mīļākais gadalaiks daudziem cilvēkiem – dienas ir garākas un saulainākas, un vienmēr atrodas kāda...
435.
Ņujorkas ielas reizi nedēļā tiks slēgtas, lai ikviens varētu baudīt vasaras priekus
(04/08/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Programma "Pilsētas vasaras ielas" atgriežas Ņujorkas slavenajā Manhetenas rajonā un pilsētas dome jau šajā nedēļas...
436.
Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?
(28/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...
437.
Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?
(27/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...
438.
Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī
(27/07/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots...
439.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus
(26/07/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...
440.
Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?
(13/07/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...