gastro.

Apskatām 401 - 440 no 1152 vārdam 'gastro'

Sanatorium Belorus,

Eiropas Kultūras Tūrisma Tīkla balvu pasniegšanas ceremonija šogad būs īpaša Amatas novadam

24. oktobrī Granādā, Spānijā norisināsies European Cultural Tourism Network (ECTN) balvu pasniegšanas ceremonija. Šogad...

Darījumu tūrismā prioritārie tirgi ir Skandināvija, Vācija, Lielbritānija un Nīderlande

Rīgas Tūrisma attīstības birojs secinājis, ka darījumu tūrisma veicināšanai Latvijā prioritārie tirgi ir...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu «Grand Poet» un «Metropole» vadītāja Māra Aļņa

"Grand Poet Hotel by Semarah" ir viesnīca, kas patiešām atrodas Rīgas centrā!" – to uzsver gan tās...

Šmakovkas muzejā norisināsies «Šmakovkas ceļš Latgalē» video pirmizrāde

Latgale jau izsenis iemantojusi Latvijas viesmīlīgākā reģiona statusu: latgaliešu saimnieces tur godā senču...

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Izbaudi rudeni un mūzikas skaņas Tukuma pusē

Oktobra pirmā nedēļas nogale arī Latvijā parasti iezīmējas ar Eiropas putnu dienas atzīmēšanu...

Lieliski ceļojuma galamērķi, kur var notvert sauli oktobrī

Šķiet, nupat vēl laiski dzīvojām vasarā, bet te - jau pienācis dzestrs un lietains rudens. Ja ar šīm laika...

Iepazīsti pasauli: Ceļojuma apraksts - Bogota, Kolumbija

Mūsu tūre pa Kolumbiju sākas ar valsts galvaspilsētu, galveno politisko, ekonomisko un kultūras centru. Bogota (spāņu val. Bogotá)...

No mazo uzņēmēju un mājražotāju piedāvājuma pārtikas izstādē veido Rīgas reģiona garšu

Kazas siers, gelato (saldējums), zemeņu un ingvera želejkonfektes, pikanti čatniji, kaltēti bumbieri, deviņvīru spēka tēja, kadiķu...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Daugavpilī tapis īpašs ceļvedis gardēžiem

Jaunais ceļvedis ir bagāts ar ilustrācijām un noderīgu informāciju, tajā ir pieejams katra ēdināšanas...

Ludzā izveidota unikāla Latgales arheoloģisko un etnogrāfisko tērpu kolekcija

Projekta mērķis ir veicināt reģionālā kulinārā mantojuma un amatu prasmju saglabāšanu, tādējādi stiprinot...

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru - Foto

25 bildes. Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – "Bibliotēka No1" ir radījis jaunu zīmolu – "Klaips" un atvēris pirmo gastrobāru Ādažos, kas pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā labāko no pasaules un Latvijas modernās virtuves...

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru

Lai arī Restorāns Bibliotēka No1 ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā...

«Riga Food 2019» tiksies pārtikas nozares profesionāļi no 60 valstīm!

Baltijas nozīmīgākais pārtikas industrijas notikums "Riga Food 2019" Ķīpsalā pulcēs nozares profesionāļus no visas pasaules...

Rīgā norisināsies grandiozs «Burgeru Festivāls»

Turpinot pagājušo gadu aizsākto tradīciju, burgeru kultūras popularizēšanu Latvijā, šoreiz apmeklētājus...

Valmierā vērsies priekškars vasaras teātra festivālam

Valmieras vasaras teātra festivāls notiks ceturto reizi, līdz šim ik gadu pulcējot vairāk nekā...

Alise Bite: Reģionālais tūrisms kļūst populārāks

Tas, ka Latvijas mazpilsētas un tur esošos tūrisma objektus apmeklē tikai vietējie ceļotāji, ir mīts...

Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā norisināsies Jūras un Zivju svētki

13.jūlijā Rīgas Centrāltirgus Nēģu laukumā jau trešo reizi norisināsies Jūras un Zivju svētki. Svētku ietvaros tirgus apmeklētājiem būs...

Talsos ar spilgtu pasākumu programmu svinēs pilsētas svētkus

Talsinieki sarūpējuši spilgtu programmu, īpašu uzmanību veltot, lai pilsētas svētku...

Krāslavā veidos jaunu Amatniecības centru

Krāslavas novada dome sadarbībā ar 5 pašvaldībām Latgalē, Lietuvā un Baltkrievijā, kā arī biedrību “Latgales kulinārā...

39. Starptautiskajās Hanzas dienās Pleskavā liela interese par tūrisma piedāvājumu Vidzemē

Pleskavā - vienā no senākajām Krievijas un Hanzas savienības pilsētām - no 27. līdz 30. jūnijam ar lielu vērienu norisinājās...

Rīga piedalījās 39. Starptautiskajās Hanzas dienās Pleskavā

No 27. līdz 30. jūnijam Rīgas oficiālā delegācija pilsētas izpilddirektora Jura Radzeviča vadībā apmeklēja 39. Starptautiskās Hanzas dienas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekles Ievas Lasmanes

Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes locekle Ieva Lasmane šo amatu ieņem kopš nesenajām izmaiņām...

Rīgā notiks Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2019»

"Riga Food 2019" savus jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 700 uzņēmumu...

Edgars Pētersons: Grābekļi, uz kuriem Latvijas pilsētas kāpj tūrisma jomā

Nereti pilsētas savu tūrisma piedāvājumu veido, praktiski pilnībā ignorējot potenciālā apmeklētāja...

12 padomi veselīgam dzīvesveidam ceļojuma laikā

Ceļojumi ir domāti tam, lai tos no sirds izbaudītu! Ar šādu domu mēs dodamies ceļā, viss ir pareizi, tomēr...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» gaidāma zvaigžņota nedēļas nogale ar Michelin šefpavāri

Grand Hotel Kempinski Riga norisināsies īpaši izsmalcināts gastranomiskais vakars...

Būtiski pieaug pieteikto ceļojuma apdrošināšanas atlīdzību skaits

Pieaudzis pieteikto apdrošināšanas atlīdzību skaits par medicīnas izdevumiem ceļojumu laikā. Palielinājies arī saņemto

Viedokļi: Kā tūrisma nozares profesionāļi vērtē notikumus Rīgas Tūrisma attīstības birojā?

Jau ziņojām, ka 2019. gada 13. maija rītā Rīgas Tūrisma attīstības birojā (RTAB) ieradās Korupcijas novēršanas un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītājas Intas Šoriņas

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa ir Latvijas tūrisma...

Informācija par AS «Rīgas Centrāltirgus» plāniem

Pēdējā laikā publiskajā telpā paradās daudz nepatiesas vai nepilnīgas informācijas par AS “Rīgas Centrāltirgus” plāniem, līdz...

Tūrisma sezona Lielvārdē ir klāt

Laikā, kad termometra stabiņš rāda virs 10 grādu atzīmes un ārā jūtama pavasara smarža, cilvēki...

Ko darīt, ja Lieldienās ēsts par daudz?

Lieldienu laiks mūs lutinājis ar vairākām brīvdienām, kuru laikā ļaudis atpūtušies, apciemojuši...

6 eksotiskas tradīcijas un paražas, ko izbaudīt Turcijā

Turcija ir valsts, kura var lepoties ar unikālu ģeogrāfisko novietojumu divos kontinentos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Restorānā «Piazza Italiana» norisināsies vīna vakariņas 6 kārtās

Sadarbībā ar vīna ražotājiem Noble Wine restorānā Piazza Italiana rīkos vīna vakariņas 6 kārtās, lai...

«Centrālais Gastro Tirgus» no 208 kg brangā zilspuru tunča gatavo gardu maltīti - Foto

15 bildes. Resto-Rātors izsolē iegādājās 208 kg smagu zilspuru tunci, kas uz Rīgu "atceļoja" no Tenerifes. 6.000 eiro vērtais tuncis tika sadalīts «Centrālais Gastro Tirgus» apmeklētāju acu priekšā...

Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis (tikai ar stipriem nerviem) - Foto

20 bildes. Skatītāju priekšā «Centrālais Gastro Tirgus» tiek sadalīts 208kg smags un 6.000 eiro vērts tuncis...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.61278605sec.