garša.

Apskatām 441 - 480 no 2545 vārdam 'garša'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Gulbenes novada TIC,

Le Dome,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Skyline Bar,

Limbažu TIC,

View Restaurant & Lounge,

Uzzini, kurus Latvijas restorānus rekomendē «Michelin Guide»

Konkursā iekļauti 26 uzņēmumi: viens no tiem saņēmis vienu MICHELIN zvaigzni par augstākās klases virtuvi un trīs – MICHELIN Bib Gourmand par augstvērtīgu ēdienkarti...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

8 idejas dāvanām īsteniem alus mīļotājiem

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki un aizvien biežāk aizdomājamies par to, ko dāvināt draugiem, radiem un ģimenes locekļiem...

Tūrisma notikumu kalendārs 2023.gadam

Travelnews.lv piedāvā tūrisma notikumu kalendāru 2023.gadam

5 idejas Ziemassvētku sajūtu gūšanai Alūksnes Bānīša stacijā

Neatkarīgi no tā, vai daba Alūksni decembrī apveltījusi ar tikko manāmu sniega pūciņu vai dziļām kupenām, multimediālā ekspozīcijā “Alūksnes Bānīša stacija” ir īsta ziema...

Decembra tirdziņi Daugavpilī

Decembris ir viens no gada skaistākajiem mēnešiem: zemi klāj maiga, balta sniega sega, ikvienā sirdī atmodinot gaišo laimes sajūtu, kas, gluži kā bērnībā...

Ziemas atpūta Rēzeknē

Ziema, neskatoties uz aukstumu, ir gada skaistākais periods, kurā paveras plašas atpūtas un piedzīvojumu iespējas, tāpēc piedāvājam idejas...

Liepājas muzejs un Hoijeres nams aicina uz muzejpedagoģijas nodarbībām Ziemassvētku noskaņās

Liepājas muzejs un Hoijeres kundzes viesu nams, noslēdzot mācību semestri un gaidot gada gaišākos svētkus, brīnumu gaidīšanas laiku, aicina skolēnus uz muzejpedagoģijas nodarbībām...

Jūrmalā norisinās restorānu nedēļa

Gardēži Jūrmalā varēs baudīt Gruzijas, Armēnijas, Francijas, Japānas, Turcijas, Itālijas un Latvijas tradicionālos ēdienus modernās interpretācijās...

Recepte: basketbolists Dairis Bertāns šmorē desiņas ar kāpostiem

Lielam vīram vajadzīgs kārtīgs ēdiens! Basketbolists Dairis Bertāns labprāt izbauda izsmalcinātas garšas, piemēram, trifeles, taču arī brangu desiņu un sautētu kāpostu porciju nesmādē...

Jūrmalas restorānu nedēļā aicina iepazīt Jūrmalas garšas

No 27. novembra līdz 3. decembrim kūrortpilsēta Jūrmala aicina izbaudīt labāko šefpavāru piedāvājumu Jūrmalas restorānu nedēļā...

«Michelin» zaļo zvaigzni par ilgstpējīgu saimniekošanu restorānā - saņem «Pavāru māja» Līgatnē

Latvija ieņēmusi vietu pasaules restorānu kartē, 2023. gada 21.novembrī saņemot pirmās Michelin ceļveža zvaigznes un rekomendācijas...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Pārtikas nozares nākotne: ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni

Uzņēmēji un ēdinātāji visā pasaulē pēdējos gados ir sākuši pievērst uzmanību ēdienu inovācijām, kas ne tikai apmierina garšas kārpiņas, bet arī pozitīvi...

Ļaujies rudens garšu ceļojumam Valmieras Restorānu nedēļā

Krāšņas, smaržīgas un vitamīniem bagātas rudens ražas veltes jau piepilda pagrabu un noliktavu plauktus. Vēss mijkrēslis aiz loga mijas ar siltas gaismas...

Valsts svētku nedēļā Jaunmoku pils aicina baudīt latviskas garšas

Jaunmoku pils, par godu Latvijas valsts proklamēšanas gadadienai, aicina īpašā svētku nedēļā no 10. līdz 20. novembrim baudīt...

Travelnews.lv piedāvā: Pilsētās un novados svin Latvijas 105. dzimšanas dienu

Visā Latvijā plaši un ar vērienu atzīmēs Latvijas 105. dzimšanas dienu. Ieskaties svarīgāko notikumu kalendārā...

Karogu brauciens, ezera izgaismošana un latviskas maltītes: idejas Latvijas apceļošanai svētku brīvdienās

2023. gadā pēc Latvijas Republikas Proklamēšanas dienas seko vēl divas brīvdienas – kādēļ gan tās neizmantot, lai apvienotu svētku svinēšanu ar Latvijas apceļošanu...

18.novembrī aicina uz ekskursiju «Latvijas garša Jelgavā»

Patriotu mēneša ietvaros 2023. gada 18. novembrī pulksten 10 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina uz ekskursiju “Latvijas garša Jelgavā”...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Marta Mackeviča: rudenīgs dabas baudījums Vecrīgas sirdī – restorāna «Kaļķu vārti» piedāvājums

Rīgas Restorānu nedēļa pilnā sparā turpināsies līdz 12. novembrim un īpašu rudens garšu ceļojuma piedāvājumu ir sagatavojis arī restorāns...

Izbaudiet burvīgu svētku sezonu viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga»

Grand Hotel Kempinski Riga ir izstrādājusi ievērojamu Svētku sezonas programmu brīnumainas atmosfēras radīšanai.
Svētku sezona Grand Hotel Kempinski Riga sākas...

Skrīveros no lietus nebaidās, jo var atpūsties iekštelpās

Ārā laiks palicis drēgns un lietains, taču vēlies pavadīt savas brīvdienas, ģimenes izbraucienu vai ekskursiju labi pavadot laiku un baudot?

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Aptauja: Katrs desmitais ir pamēģinājis alus un deserta kombināciju

Domājot par alus un ēdienu saderību, visbiežāk nāk prātā siers, dažādas sāļās uzkodas, pica vai grilēti ēdieni, aptuveni katrs desmitais...

Skolēnu brīvdienās Jūrmalā – rudens ekskursiju nedēļa

Skolēnu rudens brīvlaikā, no 2023. gada 21. līdz 29. oktobrim, Jūrmala rīko rudens ekskursiju nedēļu. Visas nedēļas garumā visiem interesentiem katru dienu ir...

Rīgā izstādē varēs iepazīt Ķirbjaugus un papriku

Oktobra beigās Latvijas Nacionālais dabas muzejs aicina uz gadskārtējo rudens ražas izstādi „Ķirbjaugi un paprika 2023”, kas tapusi sadarbībā...

«Paulig» iegulda «Amatera» — biotehnoloģiju jaunuzņēmumā, kas ir pilnībā mainījis kafijas audzēšanas pasauli

Paulig riska kapitāla struktūra PINC iegulda Francijas jaunuzņēmumā Amatera — novatoriskā biotehnoloģiju platformā ilgtspējīgai daudzgadīgu kultūraugu audzēšanai...

Latgales vēstniecība GORS piedāvā: Kultūras notikumi novembrī

Novembrī Latgales vēstniecībā GORS skanēs opera bērniem, klasiskās mūzika, populārā mūzika un sveicieni jubilejā, kā arī piedzīvosim pašmāju kino pirmizrādi un tikšanos ar košām personībām...

Jūrmalā aktīvi norisinās rudens ekskursiju nedēļa

Skolēnu brīvlaiks Jūrmalā sācies aktīvi. Līdz svētdienai, 2023. gada 29. oktobrim, ģimenēm ar bērniem ir iespēja izbaudīt kādu piedzīvojumu...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2023» pretendenti

Šogad, atzīmējot Zemgales tūrisma asociācijas divdesmito gadadienu, pirmo reizi notiks “Zemgales Tūrisma gada balvas 2023” pasniegšanas ceremonija...

Latvijas Labākais viesnīcu restorāns 2023 – restorāns un bārs STAGE22 atklāj jauno ēdienkarti.

Grand Hotel Kempinski Riga izsmalcinātais Restorāns & Bārs Stage22 ir kļuvis par Latvijas labāko viesnīcas restorānu 2023.gadā...

Jelgava un Jelgavas novads aicina rudeni sagaidīt gardi

Nākamnedēļ, no 2023. gada 16. līdz 22.oktobrim, Jelgavā un Jelgavas novadā norisināsies gardākais rudens pasākums - “BaudĒšana Jelgavas pusē”...

Latvijas galvaspilsēta izsludina «Rīgas Restorānu nedēļu»

Jau 10 gadus Rīgā pavasarī un rudenī notiek “Rīgas restorānu nedēļa.”...

Ķekavas novada ēdināšanas uzņēmums atgriežas no «Street food» čempionāta Vācijā ar otro vietu

“Augs. Raugs. Garšaugs” atgriezās no Eiropas "Street food" čempionāta, kas norisinājās no 2023. gada 27. līdz 29. septembrim Vācijas pilsētā Zārbrikenē...

Aptauja: 36% iedzīvotāju izvēlas tumšo alu, 29% dod priekšroku kviešu alum

36% aptaujāto atzīst, ka visbiežāk bauda tumšo alu, gandrīz tikpat daudzi – 29% - izvēlas kviešu alu. 45% biežāk izvēlas lager tipa alu...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Noķer aiz astes: Liepājā norisinās restorānu nedēļa

Līdz pat 2023. gada 15. oktobrim Kurzemes pilsētā Liepājā norisinās šā gada otrā Liepājas restorānu nedēļa...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

Ilze Briņķe: Katrs bērns ir daļiņa no skolotāja dzīves

Darbs pirmsskolā sniedz ārkārtīgi lielu gandarījumu, bet vienlaikus tā ir arī ļoti liela atbildība, jo pirmsskola ir mazā cilvēka pirmā saskarsme ar mācībām...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.90017796sec.