481.
Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?
(22/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...
482.
7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži
(20/03/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...
483.
Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad
(13/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...
484.
10 veidi, kā uzlabot garastāvokli, ja vairs nevari sagaidīt pavasari
(07/03/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Neviena ziema neilgst mūžīgi, neviens pavasaris neizlaiž savu kārtu. Un tomēr dažreiz...
485.
10 foršas idejas, kā pavadīt brīvo laiku kopā ar savu bērnu
(28/02/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc pāris nedēļām gaidāms skolēnu pavasara brīvlaiks, tādēļ jau laicīgi aicinām tajā...
486.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
487.
Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Šrilankā
(20/02/2019 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz pat 1972. gadam Šrilanku dēvēja par Ceilonu - gluži tā kā mūsdienās saucam tēju, kuras dzimtene ir...
488.
Padomi, kā droši izbaudīt citu tautu virtuvi
(15/02/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži gadās, ka bailes ir spēcīgākas par vēlmi. Kāds gan būtu ceļojums, ja, piemēram, viesojoties...
489.
Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»
(15/02/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...
490.
Daugavpils restorāni un kafejnīcas piedāvā īpašo Daugavpils ēdienkarti
(15/02/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Daugavpilij ir sava īpaša ēdienkarte, kuru var nogaršot tikai Daugavpilī. Daugavpils pilsētas...
491.
Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?
(14/02/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...
492.
Viedoklis: Kuri ir romantiskākie galamērķi pasaulē un Latvijā? (papildināts - 4 viedokļi)
(12/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmā puse, ka ierasts, virmo mīlestības noskaņās, jo tuvojas Svētā Valentīna...
493.
3 idejas romantiskām Valentīndienas svinībām
(12/02/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Mīlestības diena ir kā radīta ekstravagantiem pārsteigumiem! Un kāpēc gan nepārsteigt mīļoto ar...
494.
Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā
(07/02/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...
495.
10 lietas, kuras noteikti jāizdara ceļojot pa Ķīnu
(01/02/2019 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnā sadzīvo sena pagātne, tagadne un nākotne, milzīgas, modernas pilsētas, impēriskās pagātnes...
496.
Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)
(31/01/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...
497.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
498.
Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»
(29/01/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...
499.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA,
kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...
500.
Tartu veselu mēnesi notiks garšu un kulinārijas festivāls
(28/01/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Festivāla laikā Tartu apkārtne ir pārpildīta ar mīlīgiem restorāniņiem. Četrpadsmit...
501.
Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?
(08/01/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...
502.
Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām
(22/12/2018 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...
503.
INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Mūziķis Markus Riva ceļojumos iepazīst pasauli un uztur sevi lieliskā formā
(19/12/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūziķis Markus Riva darba dēļ daudz ir ceļā, tā aizvadītajos gados īpaši iepazīstot Maskavu, Kijevu, bet...
504.
Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns
(14/12/2018 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...
505.
Viedoklis: 5 ceļojuma galamērķi, kur gūt Ziemassvētku noskaņu
(14/12/2018 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā daļa Eiropas pilsētu Ziemassvētku periodam gatavojas īpaši, cenšoties piesaistīt tūristu...
506.
Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos
(11/12/2018 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...
507.
10 iemesli, kuru dēļ ir vērts apciemot Lapzemi
(10/12/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai kādreiz esiet aizdomājušies kāpēc Ziemassvētku vecītis par savu dzīvesvietu ir izvēlējies...
508.
3 praktiski padomi, kas noderēs, sportojot aukstā laikā
(04/12/2018 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Neskatoties uz laika apstākļiem, mums vienmēr vajadzētu būt aktīviem un nemainīt fizisko aktivitāšu...
509.
Kā ceļojuma laikā vieglāk sarunāties ar vietējiem?
(29/11/2018 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojot mēs pārsvarā paļaujamies uz savām angļu valodas zināšanām (un citām valodām) - tomēr, ko...
510.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora un ceļojumu aģentūras «365 brīvdienas» direktores Lienes Pelšes
(08/11/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Liene Pelše uzkrājusi pieredzi vairākos tūrisma uzņēmumos, un pirms 14 gadiem viņa izveidoja savu...
511.
5 ieteikumi, kas palīdzēs izplānot lielisku ceļojumu
(31/10/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojuma plānošana allaž ir aizraujošs, bet tai pašā laikā - dažādu rūpju pilns pasākums. Lielai daļai šis process...
512.
10 izcili restorāni, kuri atrodas augstu virs zemes
(23/10/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Nav svarīgi vai tā ir Ņujorka, Londona vai Sidneja, cilvēki vienmēr būs gatavi stāvēt garās rindās, lai aplūkotu...
513.
Interesanti noslēpumi par restorānu un kafejnīcu dzīvi
(18/10/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram restorānam un kafejnīcai ir savas ieražas un metodes, kā pagatavot maltīti un apkalpot savus...
514.
Iepazīsti Šrilanku: Uz katra stūra pa kultūršokam
(16/10/2018 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Nonākt citā pasaulē, izbaudīt klimatu, kurā karstums mijas ar spēcīgām lietusgāzēm, nobaudīt ēdienus, kas...
515.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas
(12/10/2018 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...
516.
Uzzini, kā vislabāk sagatavoties rudenīgam piknikam
(08/10/2018 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Meteorologi sola atvasaru un zelta rudeni ar bagātīgām dabas veltēm. Tas ir īstais laiks, lai dotos pārgājienos un...
517.
Vita Jermoloviča: Tūrisma izaugsmes potenciāls jaunajā simtgadē
(04/10/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Piedāvājam Vitas Jermolovičas, Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas, viedokļa rakstu par...
518.
6 ceļojumu galamērķi neatkārtojamā dabas valdzinājuma baudīšanai
(01/10/2018 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no lielākajiem stimuliem, lai ceļotu, ir dabas krāšņums, ko varam
atklāt un iepazīt. Majestātiskas kalnu grēdas, nerimstoša...
519.
4280 kilometri kājām gar ASV rietumu krastu
(21/09/2018 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Katru gadu apmēram 3500 cilvēku dodas kājām no ASV un Meksikas robežas līdz ASV un Kanādas robežai...
520.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas
(20/09/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...