ēst gatavošana.

Apskatām 481 - 520 no 1182 vārdam 'ēst gatavošana'

Rīgā norisināsies līdz šim lielākais Lietuviešu gadatirgus Latvijā

Festivāla "Manas Tēvzemes krāsas" ietvaros tirgus apmeklētājus priecēs Lietuvas deju kopienas un...

Tukuma pusē ceļotājus aicina uz Muzeju nakts pasākumiem

Šogad tiks celti godā visu laikmetu un visu novadu varoņi, kopā izdzīvoti viņu varoņstāsti. Līdz...

Preiļos aicina uz radošām un izzinošām Muzeju nakts aktivitātēm

Preiļu vēstures un lietišķās mākslas muzejs aicina uz ikgadējo Muzeju nakti. Šīgada...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

«Skyline Bar» piedāvā gardu viskija kokteiļa «Double Denim» recepti (video)

Latvijā dzimušais Jēkabs Jufess devās pasaulē, nonāca Sanfrancisko un ar savām skrodera prasmēm...

Sajūti dabas tuvumu un dodies pārgājienā Siguldā

Sajūti dabas tuvumu, dodoties pārgājienā Siguldā! Strauji tuvojoties vasaras sezonai un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītājas Intas Šoriņas

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa ir Latvijas tūrisma...

Kā nepārēsties Baltā galdauta svētkos?

Tuvojas maija gaidīto brīvdienu laiks un skaistie Baltā galdauta svētki, kas pamazām kļūst par...

Dīvaini likumi un aizliegumi Amerikas Savienotajās Valstīs

Pasaulē pastāv dažādas lietu kārtības un likumi, kas palīdz veidot un sakārtot ikdienas dzīvi...

Veru apgabalā Igaunijā godā tur sentēvu tradīcijas

Veru apgabals ir tradicionāla Baltijas somu dzīvesvieta. Tradicionāli Dienvidigaunijā, vietējie iedzīvotāji...

«Rīgas Motormuzejs» aicina kopā svinēt 30. dzimšanas dienu!

Jauni eksponāti, brauciens retro autobusā, aktivitātes visai ģimenei, ieejas biļetes par puscenu un...

Pilnā sparā rit Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šī...

Latvijas Lieldienu pasākumu kalendārs 2019

Latvijas Lieldienu pasākumu kalendārs 2019...

Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» ģenerāldirektora Gerharda Erasmus

Rīga un Latvija tikai iegūs, ja tirgū ienāks vairāk starptautiskās tīkla viesnīcas, tas sekmēs...

Rīgas Jūgendstila centrā apskatāma Lieldienām veltīta izstāde

20. gadsimta sākumā Lieldienās ar īpašu rūpību dekorēja mājokļus un darīja to atbilstoši laikmeta...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Garšu ceļojums: Kanēļmaizīšu smarža sākas Indonēzijā

Pasaulē kanēli pazīt ļoti sen. Kanēlis vairākkārt ir piesaukts Bībelē, ēģiptieši to izmantoja iebalzamēšanai...

«Satiec savu meistaru!» 155 vietās visā Latvijā

2019.gadā laikā no 5. līdz 7. aprīlim jau 11 reizi 155 vietās Latvijā 306 dažādu prasmju meistari gaidīs ikvienu interesentu, lai...

Satiec savu meistaru un ieraugi savu putnu Tukuma pusē!

Šajā nedēļas nogalē, kad pavasaris modies un visapkārt sāk ziedēt pavasara ziedi, visā Latvijā jau...

«Satiec savu meistaru!» arī Gulbenes novadā!

Jau vienpadsmito reizi visā Latvijā notiek pasākums "Satiec savu meistaru". Arī Gulbenes novadā aicina...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Cēsīs sarūpēti kārdinoši tūrisma piedāvājumi pavasarim

Cēsis inside komanda ir sarūpējuši vairākus garšīgus piedāvājumus pavasarim, kuros...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Pasniegs apliecinājumus par nemateriālā kultūras mantojuma vērtības iekļaušanu nacionālajā sarakstā

2019. gada 29. martā jau otro reizi tiks pasniegti apliecinājumi par nemateriālā kultūras mantojuma vērtības iekļaušanu...

Viena no spēcīgākajām «Porsche» sērijām svin 50 gadus

Porsche 917 - viena no spēcīgākajām sērijām, kāda jebkad ir saražota Štutgartes Cufenhauzenē, - šogad...

Tuvojas vasara: kādiem treniņiem dot priekšroku, lai ātri sasniegtu rezultātus?

Skaista auguma sagatavošanas periods pludmales sezonai jau gandrīz sācies: parasti pirmajā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Ziemeļlatgalē aicina aktīvi izbaudīt ziemu un daudzveidīgu kultūras programmu

Ceturto gadu pēc kārtas Balvu, Viļakas, Kārsavas un Baltinavas novadu tūrisma informācijas centri...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

«Balttour 2019» aicina atklāt Igaunijas tūrisma pērles!

Vairāk nekā 50 – tik liels dalībnieku skaits no Igaunijas izstādē "Balttour" vēl nebūs pieredzēts...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

10 valstis, uz kurām nemaz tik vienkārši nevar aizceļot

Travelnews.lv nesen rakstīja, ka Uzbekistāna atceļ vīzu Latvijas pilsoņiem un vēl 44 valstu pilsoņiem, bet...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

Kultūras dzīvi Zemgalē pērn bagātinājusi 60 projektu ieviešana

Ieviešot Valsts Kultūrkapitāla fonda un akciju sabiedrības Latvijas Valsts meži atbalstīto Zemgales Kultūras programmu...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

Āgenskalna tirgū Ziemassvētkos sagatavoti dažādi pārsteigumi

Tirdziņos Jūs priecēs ne tikai vietējo amatnieku un zemnieku produkcija, bet varēsiet nogaršot uz vietas...

Vairāk nekā 40 pasākumi un brīnumains feju skvērs, kurā piepildās vēlmes

Decembra sākumā pilsētu centrālajos laukumos kļuvis gaišāks – viena pēc otras izgaismojas svētku...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.29850817sec.