481.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
482.
Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi
(20/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?
483.
Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!
(17/02/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties
rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties!
Laundžā atmosfēru...
484.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
485.
Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?
(14/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno
Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...
486.
Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā
(11/02/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un
neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel
Latvija...
487.
Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"
(11/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
488.
Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!
(06/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām.
No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai
ēdienkartei būs...
489.
2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana
(06/02/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu
ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas
produktu attīstīšana...
490.
Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
(31/01/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu svinēšana”...
491.
Ar «Ziemas garšu svinēšanu» Siguldā atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(28/01/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī
norisināsies „Eiropas gastronomijas reģiona 2017” atklāšanas pasākums
„Ziemas garšu...
492.
Nedēļas nogalē Siguldā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem
(27/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas nogalē lieliska atpūta sagaida ikvienu, kurš novērtē izcilu
pavārmākslu un aizraujoši pavadītu laiku. Sestdien Bobsleja un kamaniņu
trasē „Sigulda”...
493.
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”
(26/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
494.
Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?
(24/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks,
kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā
izvairīties?...
495.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
496.
Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!
(23/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
24. janvārī notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas
vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma
izstādi-gadatirgu...
497.
Unikāla SPA procedūra - atpūties sakē vannā Japānā
(20/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad iedomājamies par Itālijas pilīs piedāvātajām vīna iedvesmotām SPA procedūrām, noteikti nodomājam, cik gan burvīgi tas būtu – relaksēties SPA procedūrās ar vīna glāzi rokās, kamēr atrodamies pasakaini skaistā interjerā. Bet Japānā at
498.
Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?
(17/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas
iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām
ieklausīties...
499.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
500.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
501.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?
(13/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
502.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju
(12/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
KOLONNA Hotel Group
vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās
četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu
503.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
504.
Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)
(06/01/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov
505.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
506.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
507.
Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs - Foto
(28/12/2016 06:59)
[lv]
Skatīt vairāk
45 bildes. Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs...
508.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
509.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
510.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?
(22/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
511.
Ichiran – japāņu restorāns, kurā maltīti ieturēsiet vienatnē
(22/12/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunais japāņu restorāns Ichiran atrodas ASV, Ņujorkā, Bušvikas
apkārtnē. Restorānu atvēra šī gada rudenī, un atvēršanas dienā pie
restorāna izveidojās ap...
512.
Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu
(20/12/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...
513.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
514.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
515.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
516.
Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits
(07/12/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...
517.
Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?
(05/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas
sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd,
lai uzlabotu...
518.
«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana
(02/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas
Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore
savas...
519.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
520.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...