pavārs.

Apskatām 481 - 520 no 1089 vārdam 'pavārs'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?

Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...

Sākas vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa

No pirmdienas līdz nedēļas beigām Rīgā norisinās Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) rīkotā Rudens Rīgas...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Sacensības turpinās: kā Latvijas jaunieši sevi pierāda pašmāju Remzijšovā?

Jau no otrdienas portālos dreamchef.lv, tvplay.lv un skaties.lv skatāma Baltijas kulinārijas šova...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»

Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...

Viedoklis: Kādas izmaiņas restorāni gatavo rudens sezonai?

Tuvojas rudens - un to, neapšaubāmi, var manīt. Dienas paliek īsākas, laiks aukstāks, kājas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Ķīpsalā durvis vēris jauns «Hercogs» - Fabrikas restorāna vietā

Ķīpsalā atrodošā Fabrikas restorāna (Balsta dambis 70) telpās no septembra sācis rosīties jauns restorāns... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isTopEq

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

«Pavāru klubs» noskaidro 2017.gada labāko pavāru un pavārzelli - Foto

95 bildes. «Pavāru klubs» noskaidro 2017.gada labāko pavāru un pavārzelli...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības

"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...

Augusta vidū norisināsies pirmā Jūrmalas restorānu nedēļa

Pirmo reizi Jūrmalas garšu festivālā no 14. līdz 21.augustam norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras tēma...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Pirmo reizi Daugavpilī notiks vakariņas parkā

Daugavpilī,  23.augustā, plkst. 19:00, viesnīcas "Park hotel Latgola" restorāns "PLAZA" aicina uz vakariņām Dubrovina parkā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Noteikti noskaties - «British Airways» izveidojusi jaunu drošības instruktāžas video, iesaistot slavenības

Lielbritānijā bāzētā lidsabiedrība "British Airways" pacēlusi lidojumu drošības instruktāžas jaunā līmenī - tā izveidojusi video, kurā iesaistījusi dažādas slavenības...

LVRA plāno tikties ar Ēriku Dreibantu, lai pārrunātu notiekošo nozarē un viņa atklātās vēstules saturu

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) plāno tikties ar pavāru Ēriku Dreibantu privāti un pārrunāt viņa ceturtdien izplatītās atklātās vēstules saturu, neatbildot uz to publiski, portālam travelnews.lv pavēsīja LVRA prez

Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA

Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas pati par sevi ir liel

Izvēlēti kulinārijas šova Samsung Galaxy Dream Chef dalībnieki

Demonstrējot pavārmākslas praktiskās iemaņas un teorētiskās zināšanas, aizvadītajās brīvdienās vairāki desmiti jauniešu sacentās par iekļūšanu pirmajā Baltijas kulinārijas šovā "Samsung Galaxy Dream Chef"...

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums

8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas dienas garumā...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Viedoklis: Vai Jāņus atzīmē arī Rīgas greznākajās viesnīcās?

Ierasts, ka pieczvaigžņu viesnīcās apmetas biznesa ceļotāji, prominentas personas un - vienkārši, cilvēki, kas grib atpūsties netraucēti. Tā kā tuvojas Jāņi, kas sev līdzi nes ierastās "ampelēšanās", troksni, alu un negulēšanu - vēlējāmi

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef

Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54013395sec.