pavārs.

Apskatām 521 - 560 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Vērienīga bārmeņu konkursa World Class atklāšana pulcē labākos

Bārmeņa profesija Latvijā ne tikai kļūst populārāka, bet arī strauji attīstās. Pieaug gan prasības pēc augstākas kvalifikācijas un zināšanām, gan arī tiek...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)

Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?

Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 18.11.2016 - 20.11.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Šogad «Staro Rīga 2016» programmā ir apskatāms vislielākais skaits ārvalstu mākslinieku darbu

Šī gada gaismas festivālā piedalīsies līdz šim nebijis starptautisko mākslinieku skaits. Četrus vakarus, no 17. līdz 20.novembrim, festivāla „Staro Rīga”...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē

Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Rīgas Centrāltirgus aicina uz 86.dzimšanas dienas svinībām

2016.gada 9. un 10.novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 sakņu paviljonā notiks Rīgas Centrāltirgus 86. dzimšanas dienas svinības, kuru laikā gan tirgotājiem...

Ar jestrām izdarībām Valmiermuižā svinēs Mārtiņdienu

Lai godinātu tradīcijas un kuplā pulkā atzīmētu saulstāvjus, 5. novembrī Valmiermuižā sabrauks Mārtiņbērni no malu malām uz brangām svinībām un tirdziņu „Ar Gardu muti Valmiermuižā”...

Viedoklis: Kā restorāns izvēlas, kādu kafiju piedāvāt saviem klientiem?

Ir zināms, ka pasaulē ir daudz kafijas šķirņu. To dažādība ir mērāma rūgtumā, smaržā, garšā un pat krāsā. Arī tas, ka daudzu latviešu ikdiena nav iedomājama bez labas...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Restorānu «3 Pavāri» un «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti - Foto

15 bildes. Restorānu "3 Pavāri" un "Restorāns 3" šefpavārs Ēriks Dreibants viesojās Rīdzenes tirdziņā un pagatavo gardu brokastu maltīti...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Viedoklis: Vai restorāni Latvijā ir veģetāriešiem draudzīgi?

Pavisam nesen čehu matemātiķis statistiķis Jakub Marian veica pētījumu par to, cik daudz veģetāriešu restorānu ir katrā Eiropas valstī uz vienu miljonu...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

Restorāna «C.U.T.» šefpavārs Sergejs Jaramisjans ļauj izbaudīt jauno ēdienkarti - Foto

35 bildes. Restorāna «C.U.T.» šefpavārs Sergejs Jaramisjans ļauj izbaudīt jauno ēdienkarti...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

«Latvijas 2016.gada pavārs» un «Latvijas pavārzellis 2016» titulu īpašnieki ir zināmi - Foto

50 bildes. «Latvijas 2016.gada pavārs» un «Latvijas pavārzellis 2016» titulu īpašnieki ir zināmi...

Pirmo reizi Latvijas pavāri izcīna Baltijas kulināro kausu

Piektdien, 9.septembrī Rīgā vēsturiskā konkursā starp trim Baltijas valstīm Latvijas pavāru komanda izcīnīja pirmo vietu. Starptautiskais pavāru konkurss...

Ar svētku tradīcijām un gardumu tirdziņu Valmiermuižā daudzinās Miķeļdienu

Godinot rudens saulgriežus, 24. septembrī Valmiermuižas pils parkā no plkst. 11.00 līdz 15.00 tiks atzīmētas Miķeļdienas svinības. Tā kā Miķeļdiena ir laiks, kad...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?

Nesen vairākiem restorāniem  jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...

Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!

Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas maizi?

Maize ir ļoti svarīga ikdienas maltīšu sastāvdaļa. Ne velti šis produkts ir arī viens no veselīga uztura stūrakmeņiem, ko labprāt ēdam klāt pie...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.02390814sec.