šefpavārs.

Apskatām 561 - 600 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Mazie svētki ikdienā! Vietas, kur Rīgā baudīt branču

Rīgā pēdējā laikā kļuvis populārs brančs (brunch) jeb vēlās brokastis. Tiek atvērtas arvien jaunas branča vietas, un to ir...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Viesnīca Segevold noslēgusi dalību izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim Rīgā, izstāžu centrā "Ķīpsala” norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus...

Dārgu Valentīndienu! 70 000 eiro par Visu mīlētāju dienas vakariņām

Valentīndiena tuvojas straujiem soļiem, un visdažādākajos restorānos visā pasaulē tiek rezervēti...

Aicina Valentīndienu pavadīt SUITE restorānā

REKLĀMRAKSTS. SUITE Restorāna šefpavārs Roberts Lismanis aicina nosvinēt gada romantiskāko dienu nogaršojot īpaši...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Arī 2014. gadā restorānā Džems norisinās Bērnu pavārskola

2013. gada septembrī informējām, ka Rīgas restorānā Džems atklāta Bērnu pavārskola...

Jauna tradīcija Rīgā – visai ģimenei baudīt brīvdienu vēlās brokastis ārpus mājas

Svētdienas rītos no pulksten 11:00 – 16:00 Restorāns Čarlstons, Blaumaņa ielā 38/40...

Latvija – starptautiskās tūrisma izstādes "Matka 2014" partnervalsts

Atlikušas vairs tikai dažas dienas, lai Latvijas piedalīšanās Ziemeļeiropā populārajā nozares...

Īpaša vieta īpašām svinībām - restorāns «Suite» ar šefpavāru Robertu Lismani - Foto

15 bildes. Restorāns «Suite» atrodas Vecrīgas piecu zvaigžņu viesnīcā Grand Place Hotel Rīga, kas ir viens no...

Čarlstona šefpavārs piedāvā ābolu, mandarīnu un lazdu riekstu kūkas recepti

Rīgas centra restorāna Čarlstons šefpavārs Travelnews.lv ir sagatavojis recepti īpašam Ziemassvētku...

Rīgas restorānu nedēļas šogad uzrunājušas tūkstošiem apmeklētāju

No 2. līdz 8.decembrim, kad norisnājās šogad nu jau ceturtā Rīgas restorānu nedēļa, un kas šoreiz bija veltīta...

Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti

Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Restorāns Džems ir sagatavojis ziemas ēdienkarti

Rīgas restorāns Džems sagatavojis ziemas ēdienkarti, kurā iekļauti gana "sildoši", gan sātīgi ēdieni. Džema šefpavārs Ingus Zandbergs...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Restorānā Boulevard33 svētdienas vēlās brokastis tiks rīkotas pirmās Adventes noskaņās

Pirmais sniegs jau ir sagaidīts, jau šo svētdien klāt arī Adventa laiks, kad iedegsim pirmo...

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši...

Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi

Novembrī Siguldas viesnīcas restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā...

Sezonas jaunums Jūrmalā – Baltic Beach Hotel Brīnumainās vakariņas

Neraugoties uz to, ka pludmales sezona jau sen ir noslēgusies, Jūrmala joprojām piesaista viesus...

Pavadi svētdienu ar šiku un nesteidzoties, baudot brunch restorānā Boulevard 33

Domājot par vēlajām brokastīm, pirmais, kas nāk prātā ir lēna, patīkama ēdiena baudīšana ģimenes vai draugu lokā...

Aicina uz Mārtiņdienu Dikļu pilī

Teju katram latvietim ir zināms, ka Mārtiņi ir svarīgi svētki – iestājas saimnieciskā gada noslēgums, laukos tiek pabeigti rudens darbi...

Francijas pilsētā Nantē, jau sesto reizi norisināsies Eiropas labāko šefpavāru konkurss Les Lauriers d’Or

Šīs izcilnieku sacensības rīko apvienība APCAL (Association for Promotion of Cuisine from the Atlantic Coast...

Jūrmalas konkursā uzvar restorāni Caviar Club un Bar & Grill 36. line

Jūrmalas pilsētas domē 11. oktobrī godināja konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2013"...

"Klusā pusdienošana" varētu kļūt par jaunu tendenci restorānos

Aizliegums lietot mobilos tālruņus pasaules restorānos kļūst arvien ierastāks, jo klienti, kuri veic zvanus, lieto internetu...

Suite restorāns gardēžus aicina atzīmēt austeru mēnesi

SUITE Restorāns ar lepnumu paziņojis par sadarbību ar Moët & Chandon, lai atzīmētu austeru mēnesi. Kādēļ par austeru mēnesi...

Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome

Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu

Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons atklāj gardu stores pagatavošanas recepti

Restorāna Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons piedāvā doties virtuālā ekskursijā, lai uzzinātu, kā stores...

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Suite restorāna šefpavārs prezentē unikālu piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

No 31. augusta līdz 8. septembrim SUITE Restorāns, otro reizi pēc kārtas, ir gatavs piedalīties ikgadējā...

Restorāns Colombo aicina nobaudīt īpašo Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau šajā nedēļas nogalē, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013"...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.0029192sec.