šefpavārs.

Apskatām 561 - 600 no 803 vārdam 'šefpavārs'

Kādus galda piederumus izmanto Rīgas restorānos?

Galda kultūra ir cilvēku uzvedības kultūras sastāvdaļa. Tā ietver prasmi izveidot galda klājumu, pasniegt ēdienus...

Latvijas restorāni piedāvā atraktīvas bērnu ēdienkartes

Stipras un kuplas ģimenes, kurās ir trīs un vairāk bērni, mūsdienās kļūst aizvien retāk sastopama parādība. Neskatoties uz...

Rīgas Barona Kvartālā ir atvēries jauns pusdienu restorāns «Sunny Picnic» - Foto

25 bildes. Restorāna «Sunny Picnic» šefpavārs ir Andris Tāls, kurš ar 15.09.2014 uzņem viesus un gādā par to...

Rīgā atvērts jauns pusdienu restorāns Sunny Picnic

Šajā pirmdienā, 2014. gada 15. septembrī, Rīgā, Barona Kvartālā, durvis vēris jauns pusdienu restorāns "Sunny Picnic"...

Rīgas restorānos piedāvā neparastas alus šķirnes

Alus ir zeltains dzēriens ar krietnu un bagātīgu vēsturi. Alus darīšanas tradīcijas ir teju tikpat senas kā pati cilvēce. Vēsturiski alum līdzīgo dzērienu, ko...

Notiks gadskārtējais laivu pasākums «Bārtas kartupelis 2014»

Sofijas laivas un biedrība BURA rudenī piedāvā doties dabā un pavadīt laiku aktīvi, aicinot piedalīties veselās...

Mišelina zvaigznes šefpavārs Alberto Roseti viesojas Rīgā ar Parmas reģiona virtuvi - Foto

25 bildes. Rīgas restorānā «3 pavāri jeb Tam labam būs augt!» 3.09.2014 pulcējās gardēži un Itālijas virtuves mīļotāji... 

«Riga Food 2014» – no lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskam baudījumam

Vērienīgas nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcijas, atraktīvi pavāru, konditoru, bārmeņu...

Grieķu šefpavārs piedalīsies gardēžu festivālā Rīgā

2014. gada 19. septembrī zivju restorāns Le Dome rīko Gourmetfestival (gardēžu festivālu), kurā savas šefpavāra prasmes viesiem...

Latvijas pilīs un muižās atbalsta vietējos ražotājus

Pastiprinoties Krievijas noteikto aizliegumu sekām, iespējams, vairumam pircēju rokas arvien vairāk stiepjas pēc Latvijā ražotiem un audzētiem...

Restorāns Garšas Frekvence aicina uz Gastronomijas festivālu

No 28. augusta līdz 7. septembrim jau trešo gadu starptautisko pārtikas izstādi Riga Food atklās...

Sixt velo noma un Mārtiņš Sirmais aicina uz neparastu velosipēdistu launagu

Jau rīt, 2014. gada 20. augustā, Sixt velosipēdu noma un šefpavārs Mārtiņš Sirmais ielūdz uz neparastu...

Jaunās Rīgas kampaņas ietvaros ārzemnieki ciemosies pie slaveniem rīdziniekiem

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) augustā sāks jaunu Rīgas reklāmas kampaņu ''Celebrity Couch''. Tās...

Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem

Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Jūrmalā atvērts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns «Laivas»

Kūrortpilsētā Jūrmalā, pašā Lielupes krastā, atklāts mūsdienu Latvijas virtuves restorāns ''Laivas'', kas piedāvā...

Raimonds Zommers: Esmu pirmais šefpavārs, kurš radījis savu alus šķirni (videointervija)

Rīgas restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers, kurš uzvarējis televīzijas raidījuma...

Nosaukti TOP 5 atvērtā tipa virtuvju restorāni Rīgā

Atvērtā tipa virtuves daži tēlaini dēvē par kulinārijas iznākšanu no aizkulisēm. Lai nu kā, mūsdienās atvērtā tipa virtuves filozofija...

Rīgas jaunajā restorānā Locale notikusi ekskluzīva meistarklase - Foto

30 bildes. Rīgas jaunajā restorānā Locale notikusi ekskluzīva meistarklase, ko rīkoja restorāna šefpavārs...

Drīzumā Vecrīgā tiks atvērts jauns kokteiļbārs - Cheers

Darbību sāk jauns kokteiļbārs Vecrīgā – Cheers, kas oficiālu atklāšanu piedzīvos šī gada 15. augustā...

Restorāns «Dinner in the Sky» viesosies arī Jūrmalā

23. jūlijā, pirmo reizi Jūrmalā tiks atklāts viens no pasaulē unikālākajiem restorāniem "Dinner in the Sky", kurš, pateicoties...

Šefpavārs Raimonds Zommers radījis savu alus šķirni

Populārā raidījuma Mūsdienu Latvijas garša uzvarētājs un restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar alus darītavas Aldaris...

Cēsnieks, šefpavārs Māris Jansons radīs desertu «Veltījums Cēsīm»

Vispasaules Cēsnieku dienu ietvaros cēsnieks, restorāna ''Bibliotēka No1'' šefpavārs Māris Jansons...

Viesnīcas Wellton Old Riga Palace restorāns ir Vecrīgas apslēptais dārgums

Restorānu skaitu Vecrīgā uz roku pirkstiem nesaskaitīsi. Tie ir teju uz gandrīz katra stūra – dažādām gaumēm...

Ievērojams ASV žurnāls iesaka Rīgu romantiskām vasaras brīvdienām

Pēc teju trīs dienu ilgas vizītes Rīgā, viens no vadošajiem tūrisma žurnāliem pasaulē Travel + Leisure...

Tikai biznesa klase: Francijā startē jauna aviokompānija «La Compagnie»

Sākot no jūlija, avioreisus no Parīzes uz Ņuarku plāno uzsākt jauna lidsabiedrība "La Compagnie", kas īpaša ar...

Šī vasaras top produkti ir zirņi, vēži un ērkšķogas

Vasaras sezonā Rīgas restorāni projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga" ietvaros aicina interesentus nodoties...

Restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt ar slavenas vīna darītavas pārstāvi

Latvijā labi zināmais Vecrīgas restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt kopā ar pasaulē pazīstamās...

Norvēģijas kulinārijas institūta šefpavārs Tommijs Ronti vada unikālu meistarklasi Rīgā - Foto

30 bildes. Vairāku pavāru konkursu laureāts norvēģis Tommijs Ronti Rīgas Tūrisma un radošās...

Lolita Neimane: Atbrīvojies no smaguma sajūtas ar dušu no iekšpuses

Mūsdienu modernā sabiedrība ir pieradusi pie pārtikas produktu dažādības, plaši pieejamā garšvielu klāsta...

SUITE Restorāna šefpavārs no 2. jūnija aicina plānot biznesa tikšanos tieši viesnīcā Grand Palace

Piedāvāsim īpaši izmeklētu Biznesa pusdienu piedāvājumu, kas būs piemērots katrai gaumei...

Rīgas restorānu nedēļā jauns rekords – pasniegts 3591 īpašais piedāvājums

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā jau atkārtoti būtiski pieaudzis restorānu apmeklētāju skaits ­ pasniegta...

Restorāna Elefant jaunos vasaras ēdienus aicina nobaudīt nesen atvērtajā terasē

Pārdaugavas viesnīcas Wellton Elefant Hotel restorāna kolektīvs, tuvojoties vasarai, sagatavojis patīkamus...

«Slow food» aleja Kalnciema kvartālā

"Slow Food Rīga" sadarbībā ar Kalnciema kvartālu īsteno ieceri un 3.maijā no 10.00-16.00 Kalnciema tirdziņa ietvaros atver pastāvīgu...

Hard Rock Hotel Ibizā pārsteigs ar pasaulē dārgāko restorānu

Līdzās pasaulslaveniem naktsklubiem un pasakainām pludmalēm par ballīšu salu dēvētajā Ibizā jau...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Nosauc patieso iemeslu, kādēļ ēdiens lidmašīnā mēdz būt negaršīgs

Ceļotāji nereti pauž neizpratni, kādēļ lidmašīnā pasniegtais ēdiens mēdz būt pagalam negaršīgs. Kā noskaidrots nesen...

Liepājas restorāna Piano šefpavārs atbalsta vietējos ražotājus

Liepājas vienīgās pieczvaigžņu viesnīcas Promenade Hotel restorāna Piano šefpavārs ir Edgars...

Interesanti un noderīgi fakti par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorāniem

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē vēl nebijušu konkursu savu Facebook lapu...

Vecrīgas restorānā «Kaļķu vārti» prezentējas Itālijas Komo reģiona šefpavārs - Foto

40 bildes. Itālijas Komo reģiona šefpavārs Serdžo Mauri gastronomijas jomā darbojas jau vairāk kā 40 gadus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97035599sec.