pavārs.

Apskatām 561 - 600 no 1089 vārdam 'pavārs'

Nedēļas nogalē Siguldā aicina uz aizraujošiem notikumiem izcilu garšu un lielisku piedzīvojumu baudītājiem

Nedēļas nogalē lieliska atpūta sagaida ikvienu, kurš novērtē izcilu pavārmākslu un aizraujoši pavadītu laiku. Sestdien Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

Informēs par izstādi-gadatirgu «Balttour 2017» un biznesa forumu!

24. janvārī  notiks preses konference, kurā informēs par Baltijas vērienīgāko tūrisma notikumu – 24. starptautisko tūrisma izstādi-gadatirgu...

Unikāla SPA procedūra - atpūties sakē vannā Japānā

Kad iedomājamies par Itālijas pilīs piedāvātajām vīna iedvesmotām SPA procedūrām, noteikti nodomājam, cik gan burvīgi tas būtu – relaksēties SPA procedūrās ar vīna glāzi rokās, kamēr atrodamies pasakaini skaistā interjerā. Bet Japānā at

Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?

14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām ieklausīties...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14. janvārī...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju

KOLONNA Hotel Group vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs - Foto

45 bildes. Jūrmalas restorānā «International Jurmala» viesojas talantīgais šefpavārs Aleksandrs Kardašs...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Ichiran – japāņu restorāns, kurā maltīti ieturēsiet vienatnē

Jaunais japāņu restorāns Ichiran atrodas ASV, Ņujorkā, Bušvikas apkārtnē. Restorānu atvēra šī gada rudenī, un atvēršanas dienā pie restorāna izveidojās ap...

Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu

Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits

Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Vērienīga bārmeņu konkursa World Class atklāšana pulcē labākos

Bārmeņa profesija Latvijā ne tikai kļūst populārāka, bet arī strauji attīstās. Pieaug gan prasības pēc augstākas kvalifikācijas un zināšanām, gan arī tiek...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)

Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?

Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 18.11.2016 - 20.11.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.82367587sec.