pavārs.

Apskatām 561 - 600 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

Ogres pilsētas svētkos apēsta 150 metru gara sviestmaize

No uzņēmuma "Fazer" ražotās maizes pilsētas svētkos tika pagatavota pagaidām garākā sviestmaize Ogrē, ko veiksmīgi notiesāja Ogres pilsētas svētku dalībnieki un viesi...

Valmierā notiks tradicionālā Siera diena

13.augustā biedrība "Siera klubs" sadarbībā ar Valmieras Kultūras centru pilsētas svētku "Valmiera virmo!" ietvaros organizēs...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Ēdienu pārpalikumi Rio Olimpiskajās spēlēs tiks novirzīti trūcīgajiem

Jau pēc pāris nedēļām visu pasauli satricinās Vasaras Olimpisko spēļu drudzis. Riodežaneiro spēļu organizatori...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Tallink Riga Hotel komandā uzņem "olimpisko" šefpavāru

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Riga Hotel restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

Viedoklis: Kā restorānos vērtē ūdenspīpju aizliegumu?

Austrumnieciskās ūdenspīpes, veiksmīgi piedzīvojušas savus slavas laikus, nu saņemts aizliegumu...

Kulturāli muzikālajā džeza bārā-restorānā «Trompete» atklāj grafiķu izstādi «Uztveres»

Tiek atklāta jaunākā izstāde, kurā pirmo reizi uzņemsim 5 viesmāksliniekus vienlaikus ar...

Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un...

Zaubē notiks savvaļas kulinārais festivāls

Vasaras viducī, kad pļavas un upes, meži  un ezeri  pilni tik daudz kā garšīga, aicinām nobaudīt šīsvasaras dabas veltes Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā. Šāds festivāls norisināsies pirmo reizi Latvijā...

Restorānā «Le Dome» atvērta terases sezona - Foto

25 bildes. "Le Dome" jumta terasē ir 14 vietas, kas veido klusu, omulīgu un netraucētu atmosfēru. Ikvienam viesim tiek radīta sajūta, ka viņš ir savā privātā pasākumā, kur viesmīlis un pavārs viesa acu priekšā uzbur brīnišķīgu restorāna

Viedoklis: Ar kādiem saldējumiem šovasar iepriecina Latvijas šefpavāri?

Tāpēc jautājām Latvijas restorānu šefpavāriem, kādas...

Rīgas pašvadība piedalījās Maizes svētkos Briselē

28. maijā, Eiropas Savienības institūciju Atvērto durvju dienu laikā Šūmaņa laukumā Briselē (Beļģija) norisinājās Maizes svētki, kuros piedalījās arī...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...

«Lido» avioreisa Rīga - Berlīne pasažierus pārsteidz ar cienastu un dzīvo mūziku - Foto

15 bildes. Atzīmējot "Kirsons" restorānu atklāšanu Berlīnē, lidmašīnā mūziķi izpildīja latviešu dziesmas, savukārt "Lido" šefpavārs bija parūpējies par cienastu - svaigi pagatavotu biezpiena-dzērveņu pīrāgu un karstajiem dzērieniem...

airBaltic pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO

17. maijā, airBaltic avioreisa pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO. Atzīmējot KIRSONS restorānu atklāšanu Berlīnē...

Restorānā «International» Jūrmala norisināsies «Chateu» vīnu gardēžu vakariņas

Vakara gaitā būs iespējams nobaudīt 5 izsmalcinātus vīnus un ekskluzīvu 5 kārtu degustācijas ēdienkarti, ko sagatavojis...

«Trompetē» atklāj jaunu foto izstādi

Kulturāli muzikālais džeza bārs-restorāns "Trompete" turpina radīt iespēju vizuālās mākslas māksliniekiem...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

«Allumette» restorāna šefpavārs nācis klajā ar kulinārijas entuziastu apģērbu kolekciju «Chef’s line»

Ambiciozais un inovatīvais "Allumette" restorāna Šefpavārs – Reinis Čerņajevs nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu...

Aegean lidsabiedrības pasažieriem no Rīgas uz Atēnām tiks pasniegta bezmaksas maltīte

Lidsabiedrība "Aegean Airlines" ikvienam pasažierim, kas dodas lidojumā no Rīgas uz Atēnām...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» atgriezīsies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi...

Valmierā norisināsies krāšņas un pasākumiem bagātas «Mākslas dienas 2016»

Valmierā norisināsies Mākslas dienas 2016, kā laikā paredzēti daudzveidīgi kultūras, mākslas un radošās...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?

Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...

Izbaudi šarma un elegances apgarotās Francijas sajūtas tepat Latvijā

Divas dienas Dikļu pilī varēsiet baudīt pēc labākajām franču receptēm gatavotus ēdienus un...

Bērniem sagatavots koncertuzvedums «Kaķīša dzirnavas»

Reiz vecos laikos, kad tie labie gadi bij, vienam kaķītim bij dzirnavas. Viņas gāja dien'...

Lattelecom Rīgas maratons aicina uz «adidas skriešanas skolas Lekcijām» jau šo sestdien

Līdz Lattelecom Rīgas maratonam atlikušas vien 8 nedēļas, kas iezīmē pēdējo sagatavošanās...

Notiks rīsu ēdienu meistarklase

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Latvijā AS "Rīgas Dzirnavnieks" uzsācis...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.55285406sec.