produkti.

Apskatām 601 - 640 no 2323 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Hercogs Mārupe,

View Restaurant & Lounge,

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

«airBaltic» iepazīstina ar priekšnosacījumiem drošai un ērtai ceļošanai

Sākoties vasaras sezonai, pieaug arī to cilvēku skaits, kuri plāno doties ceļojumā ārpus Latvijas...

Marika Kalniņa: Pandēmija samazinājusi darbinieku rotāciju

Šobrīd darbinieku mainība ir būtiski samazinājusies, un jauni izaicinājumi tiek meklēti, lielākoties, uzņēmuma iekšienē...

Atvērtās dienas laukos Tukuma pusē

No ceturtdienas, 10. jūnija līdz svētdienai, 13.jūnijam visā Latvijā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās «Atvērtās dienas laukos...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Toms Briedis: Sodi, kas, iespējams, palīdzēs sakārtot influenceru nozari

Vārdu savienojums “influenceru mārketings” teju nevienam vairs nav svešs, taču pašiem influenceriem gan gadās “iekrist”, nepildot godīgas komercprakses pamatnoteikumus, pēc kā būtu jāvadās visiem šīs jomas pārstāvjiem...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Durvis apmeklētājiem atkal vērs tirdzniecības centri

Apstiprinot grozījumus Ministru kabineta 2020. gada 9. jūnija noteikumos Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai", valdība lēma atcelt darbības ierobežojumus lielajiem tirdzniecības centriem un ielu tirdzni

Aptauja: pandēmija izmainījusi Latvijas patērētāju uzvedību un prasības pret digitālajiem risinājumiem ātrās ēdināšanas nozarē

Pandēmijas radīto pārmaiņu dēļ gada laikā ir palielinājusies patērēju interese un gaidas pret digitālo risinājumu nodrošināšanu ēdiena iegādei Latvijā...

«Atvērtās dienas laukos» 10.–13. jūnijā pasākuma karte pieejama tūrisma informācijas centros un DUS «Circle K» visā Latvijā
Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

8 interesanti fakti par viesnīcām

Ko nozīmē viesnīcu zvaigznes, ko drīkst iznest no viesnīcas un ko kategoriski nē? 

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

Bezalkoholisko dzērienu ražotājs «LYRE’s» novērtēts 100 miljonu britu mārciņu apmērā

Zīmols LYRE’s tikai divus gadus atpakaļ sācis iekarot globālo dzērienu tirgu, bet jau izcīnījis vadošās pozīcijas bezalkoholisko alkohola atdarinājumu segmentā...

Jau pēc pieciem mēnešiem EXPO 2020 apmeklētājus Dubaijā uzņems klātienē un virtuāli

Pēc pieciem mēnešiem Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos (AAE), tiks atklāta izstāde EXPO 2020...

Padomi, kā pareizi uzglabāt produktus ledusskapī un novērst pārtikas zudumus

Daudzas mājsaimniecības uzglabā pārtiku nepareizi, kā rezultātā nākas to izšķērdēt – produkti sabojājas vai tos ir jāizmet, jo derīguma termiņš ir beidzies...

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts

Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...

Cīņa ar pavasara nogurumu: kā tajā uzvarēt?

Nespēks, enerģijas trūkums, miega bads un nomāktība – šo nepatīkamo simptomu kopumu, kas ne vienu vien pārņem gada pirmajos mēnešos, tautā mēdz dēvēt par pavasara nogurumu...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Inga Ulmane: Uz Dubaiju – ar vistrakākajām idejām
Brīvdabas muzejā atgriežas andele

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina visus, kas ilgojas pēc Latvijas amatnieku darinājumiem un vietējiem kārumiem, uz "Brīvās dabas tirgu"...

Darbu sāks viesnīcas «Grand Hotel Kempiski» «STAGE22» jumta terases restorāns

Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga, un tās 8. stāva jumta terases restorāns STAGE 22, ir gandarīti par iespēju atkal atvērties plašākai publikai...

Sandijs Semjonovs kopā ar komandu dokumentālā seriālā par kokaīnu meklē robežu starp labo un ļauno

Jau jūnija sākumā būs skatāms pirmais nākamās paaudzes televīzijas Go3 dokumentālais seriāls – “Bolīvija. Pa kokas pēdām”...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

Zemgalē top «Nākotnes parks»

Šobrīd Jelgavas novada Nākotnē – bijušajā kolhoza teritorijā – notiek spraigi darbi, lai jau vasarā atklātu atraktīvu tūrisma jaunumu – piedzīvojumu un iedvesmas vietu “Nākotnes parks”...

Pieci soļi, kā stiprināt emocionālo līdzsvaru pandēmijas laikā

Saikne ar dabu dažādās tās formās ir svarīgs emocionālā līdzsvara avots Latvijas iedzīvotājiem šajā Covid-19 pandēmijas periodā...

Turpinās darbs pie Latvijas paviljona izstādei «EXPO 2020» Dubaijā

Latvijas EXPO 2020 paviljona stāsts tiks balstīts uz trīs Latvijas vērtībām: savienojamība kā dažādu kultūru, tranzīta, tehnoloģiju un cilvēku mijiedarbību; izaicinājums kā spēja paveikt sarežģītus uzdevumus ātri, efektīvi un pasaules l

Gardumi no Latgales tieši uz mājām

Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...

Ekonomikas sildītājs un identitātes bāka jeb kāpēc pirkt vietējos pārtikas produktus

Laiki, kad importa preces bija nenovērtējams dārgums, sen ir garām: mūsdienās daudz lielāku vērtību atkal piešķiram vietējam ražojumam...

Narvas iedzīvotāji cieš no robežas slēgšanas ar Krieviju

Robežas ar Krieviju ir slēgts jau sen, un īpaši sāpīgi to izjūt mazturīgie Igaunijas robežpilsētas Narvas iedzīvotāji...

5 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Ne visiem ceļotājiem iet pie sirds lidsabiedrību piedāvātās maltītes, tādēļ daļa pasažieru izlemj...

Mazajiem un vidējiem uzņēmumiem pieejams atbalsts jaunu produktu un tehnoloģiju ieviešanai ražošanā

Konkursa mērķis ir veicināt komersantu produktivitātes un konkurētspējas paaugstināšanu, ieviešot ražošanā jaunus produktus un tehnoloģijas...

Travelnews.lv uz īsu brīdi apciemo Šauļus

Lietuvas valdība lēma atcelt pārvietošanās ierobežojumus starp pašvaldībām Lietuvā, un šī ziņa mudināja Travelnews.lv uz brīdi “ieskriet” tuvākajā kaimiņvalsts pilsētā...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Latvijā pieejams videi draudzīgais zviedru elektromotocikls CAKE

Uzsākoties 2021. gada sezonai Dude Bikes moto veikalā Rīgā pieejami zviedru premium elektro motocikli CAKE...

Sirds un asinsvadu slimību risku mazināšanai var izmantot arī viedpulksteni

Lai regulāri izmērītu asinsspiedienu un veiktu elektrokardiogrammas testu, vairs nav nepieciešamas sarežģītas iekārtas. To var izdarīt ikviens, izmantojot viedpulksteni...

Jānis Pekša: Digitālo prasmju attīstīšana mazinās darba slodzi un cels produktivitāti

Pērnais gads ir pierādījums tam, ka sabiedrības digitālā transformācija ir attīstījusies daudz straujāk, nekā tas tika prognozēts agrāk...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.00224686sec.