recepte.

Apskatām 641 - 680 no 897 vārdam 'recepte'

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā

Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.
Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...

Recepte: Avokado salāti

Vārītu vistas fileju sagriež strēmelītēs. Avokado notīra, izņem kaulu un sagriež šķēlītēs. Gurķi sagriež šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Vīna bārs Garage iesaka drēgnajā laikā sasildīties ar vitamīniem bagātu dzērienu (recepte)

Vīna bārs Garage drēgnajā laikā iesaka sasildīties ar gardu, vitamīniem bagātu un krāsainu dzērienu...

Recepte: Vistas kotletes ar sieru

Vistu atdala no kauliem, ādu atstāj. Samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Pievieno olu dzeltenumus, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli...

Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...

Recepte: Krēms no baltās šokolādes un iebiezinātā piena

Uz lēnas uguns izkausē sviestu. Pievieno šokolādi un nepārtraukti maisot izkausē. Pievieno iebiezināto...

Sniedz ieteikumus Ziemas Olimpisko spēļu un Ziemas Paraolimpisko spēļu apmeklētājiem

Informācija XXII Ziemas Olimpisko spēļu (7. - 23. februāris) un XI Ziemas Paraolimpisko...

Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas

Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Recepte: Kokosriekstu konfektes Bounty

Sajauc iebiezināto pienu ar kokosriekstu skaidiņām, pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru...

Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti

Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...

Recepte: Kokteilis Banānu paradīze

Uzsilda pienu, bet nevāra. Lej blenderī, pievieno banānu, kafiju, iebiezināto pienu un visu sablenderē aptuveni 2 minūtes...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Recepte: Biezpiena plācenīši ar iebiezināto pienu

Biezpienam pievieno mannu, cukuru, olas un sajauc mīklu priekš plācenīšiem. Vārītā iebiezinātajā pienā iejauc saldo...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai

Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Ceļojošā plakātu izstāde "Domā. Ēd. Taupi" skatāma Rīgā

No 15.janvāra Rīgā, Ziemeļu Ministru padomes biroja telpās būs skatāma ceļojošā plakātu izstāde...

Travelnews.lv sveic pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkos un Jaunajā gadā

Šodien, 7. janvārī tiek atzīmēti pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki. Dažās Latvijas...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

Padomi ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot savu organismu, un pirmais...

Paģiras ir organisma dabiska aizsargreakcija

Lai gan paģiras ir aprakstījuši jau senie ēģiptieši, senie grieķi, un tās ir pieminētas pat Bībeles Vecajā derībā, vēl joprojām...

"Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un ciedru riekstiem" no restorāna Burkāns

Biešu carpacio ar kazas sieru, aveņu vinagretmērci un grauzdēdiem ciedru riekstiem...

Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un jaudīgu zirga gadu, Travelnews.lv sveic svētkos

Šī gada nogalē mums ir paveicies ar brīvdienām, jo Ziemassvētki, Vecgada vakars un Jaungada...

Recepte: Zoss konfits ar Hercogienes kartupeļiem, sarkano sīpolu marmelādi un cukurzirņu biezeni

Recepte Ziemassvētku galdam no restorāna Burkāns šefpavāra Andra Rūmīša krājumiem...

Čarlstona šefpavārs piedāvā ābolu, mandarīnu un lazdu riekstu kūkas recepti

Rīgas centra restorāna Čarlstons šefpavārs Travelnews.lv ir sagatavojis recepti īpašam Ziemassvētku...

Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti

Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Noslēgumam tuvojas STF darbs pie ES Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku tūrisma produkti"

Šī gada decembrī Turības Starptautiskās tūrisma fakultātes darbinieki noslēdz darbu pie ES Leonardo da Vinči...

10. decembrī Zigfrīda Anna Meirovica bulvārī tiks atvērts restorāns Academy

Zigfrīda Anna Meirovica bulvārī, ēkā ar vēsturisku dvēseli, 10. decembrī tiks atvērts restorāns "Academy"...

Lido: Kāposts – organisma attīrītājs

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...

Baltā sniegā laižas Latvija... Ieskaties, kur svētkus pavadīt ārpus Rīgas

Gaisā virmos piparkūku un karstvīna smarža, baltā sniegā pārklāsies visa Latvija, gaišas domas veltīsim...

BMW Motorrad 90 gadi. Sacīkstes piecdesmitajos un vēlāk

Kad 1923. gadā dienasgaismu ieraudzīja BMW pirmie sērijveida motocikli, tiem drīz sekoja sporta versijas...

Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...

Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja

Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...

Restorāns Martini's: recepte dzērienam, kas sasildīs aukstā laikā

Kas gan nosalušiem deguniem pēc garākas pastaigas var būt labāks, ja ne silts dzēriens...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.24932504sec.