pavāri.

Apskatām 681 - 720 no 863 vārdam 'pavāri'

Interesanti piedāvājumi nedēļas nogales atpūtai

Travelnews.lv piedāvā ieskatu pasākumos un īpašajos piedāvājumos sadarbības partneru restorānos, viesnīcās un to restorānos...

Daudz laimes 730. dzimšanas dienā, Valmiera!

Valmieras pilsēta no 8. līdz 10.augustam ar daudzveidīgu pasākumu programmu atzīmēs 730. dzimšanas dienu...

Rīgas restorānos sagaida lielu iedzīvotāju un pilsētas viesu pieplūdumu

Sākot ar vakardienu, 5. augustu visas nedēļas garumā, līdz pat 11.augustam, Rīgā norisinās Vasaras...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Kādus ēdienus ikdienā iecienījuši Rīgas restorānu šefpavāri

Ēdiena izvēlē katram cilvēkam sava gaume - vienam garšo veģetārie ēdieni, otrs katru dienu uzturā lieto gaļu...

Ko par tūrismu vēsta pasaules mediju pirmās rindas

Piedāvājam ieskatu trīs pasaules ziņu portālu galvenajās ziņās, kas veltītas ceļošanai – Cnn.com, Euronews.com un Traveldailynews.com...

Jūrmalā sācies konkurss par labāko ēdināšanas uzņēmumu

Jūrmalas pilsētas dome rīko konkursu "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2013", kurā var...

Tapusi Baltijā lielākā lazanja - Foto

25 bildes. Pazīstamais kulinārijas meistars, restorāna Vairāk Saules īpašnieks Endijs Bērziņš kopā ar draugiem, prominentiem pavāriem Māri Jansonu un Lauri Aleksejevu...

Klajā nācis šī gada Igaunijas restorānu Top 50

Igaunijā ir gandrīz 1300 dažādu ēdināšanas vietu, tostarp lieliski restorāni, kafejnīcas, bāri un ēdnīcas. Meklējot jaunus gastronomiskus...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

Lido aicina uz pavasara ēdienkartes atklāšanu

Maijā LIDO atklāj pavasara ēdienu sezonu, piedāvājot jaunus un veselīgus produktus – spinātu, zemeņu salātus, spinātu biezzupu un spinātu ananāsu dzērienu...

Sākušies otrā Titānika kapteiņa meklējumi

Lai gan šis kuģis vēl trīs gadu netiks laist jūrā, jau astoņi cilvēki ir pieteikušies uz kapteiņa vietu. "Daži no šiem pretendentiem ir kruīzu kuģu kapteiņi...

Labu apetīti Elmāra Taņņa Vīna Studijas Restorānā ELMĀRO! - Foto

24 bildes. Vīna Studija īsteno ieceri par sadarbību ar dažādiem šefpavāriem un turpmāk  tajā var baudīt Elmāra Taņņa...

4. maija svētkos ar sportisku pasākumu atklās aktīvās atpūtas parku Lucavsalā

2013. gada 4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, rīdzinieki un pilsētas viesi...

Dinner in the sky - ekskluzīva maltīte debesīs

No 2013. gada 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts/restorāns Dinner in the Sky. Pasākumā piedalīsies labākie...

Sākusies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

No 2013. gada 22. līdz 28. aprīlim 15 Rīgas restorānos, bāros un kafejnīcās norisināsies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa, kuras ietvaros...

Atklāta Rīgas restorānu nedēļa - Foto

16 bildes. Restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums, kura laikā 15 Rīgas restorānu šefpavāri gatavoja ēdienus...

Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, 15 šefpavāri gatavo ēdienus no bērzu sulām, rabarberiem un reņģēm

2013. gada 18. aprīlī, restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Bibliotēka N°1 Restorāns sāk piedāvāt jauno pavasara ēdienkarti

2013. gada 10. aprīlī, viens no Rīgas mūsdienīgākajiem un iecienītākajiem restorāniem...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti

Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Maskavā tiks organizēts dažādu nacionālo virtuvju festivāls

Maskavā starptautiskā ceļojumu gadatirgus ietvaros norisināsies nacionālo virtuvju festivāls, kura laikā apmeklētāji...

Jaunajā viesnīcā «Astor Rīga Hotel» «Live Rīga» atklāj restorānu sezonu - Foto

28 bildes. Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar 35 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem...

Stiprinās Rīgas kā Baltijas gastronomijas galvaspilsētas tēlu

2013. gada 1. martā, tika atklāts Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas...

Intervija: Wolmar – viesnīca sirds siltumam un ķermeņa skaistumam

Wolmar viesnīca pašā Valmieras centrā vilina garāmgājējus un garāmbraucējus...

Franču restorānā Tokijā piedāvā "dubļu ēdienkarti"

Ja jūs bieži vajā ziņkāre par restorānā pasniegtā ēdiena sastāvdaļām, var nākties atzīt, ka reizēm tomēr labāk izbaudīt maltīti, neuzdodot...

Ogrē notiks tikšanās ar kādreizējiem ēdināšanas iestāžu darbiniekiem

19. janvārī, noslēdzot izstādi "Ogres šnicele" par sabiedrisko ēdināšanu Ogres pilsētā padomju gados, muzejā...

Šogad projekta Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga īstenotāji uzsvērs sezonālos produktus

2013. gadā projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga", ko sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pavāru klubs"...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Radisson Blu viesnīcās Rīgā ieviests inovatīvs koncepts "Experience Meetings"

"Radisson Blu" prezentēja inovatīvu konferenču un pasākumu organizēšanas konceptu "Experience Meetings"...

Sniegavīri ienāk Dobeles suvenīru piedāvājumā

Ziemassvētku laikam tuvojoties, kad sākas rosīgais dāvanu meklēšanas laiks, Dobeles tūrisma informācijas centrs ir parūpējies par jaunu ziemas suvenīru...

Vācijā atvērts pirmais onigiri restorāns

Vācijas pilsētā Fankfurtē atvērts japāņu tradicionālās virtuves restorāns, kas piedāvā eksotiskus onigiri. Onigiri ir lieli trīsstūrveida suši...

Kruīzu līniju noslēpumi, kas nodrošina izcilu ēdināšanas servisu

Visus procesus, kas saistīti ar ēdināšanu uz kāda okeāna kruīza kuģa klāja, komplicētības ziņā...

Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā

Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...

Hotel Jūrmala Spa baltās lampas diametrā sasniedz divus metrus

Pēdējo reizi viesnīca Hotel Jūrmala Spa tika rekonstruēta un jauns interjers veidots 2005. gadā. Kopš tā...

Viedoklis: Tatjana Kozačuka - Krāslava plāno kļūt par kulinārā mantojuma centru Latvijā

Latgalē vēl ir saglabājušās saimnieces, kuras bez īpašiem ledusskapjiem, standarta produktiem...

Pavāri cīnās par labākā titulu Riga Food izstādē - Foto

52 bildes. Uz šo konkursu bija pieteikušies vairāk kā 15 dalībnieki, no kuriem par Gada labākā pavāra titulu sacentās astoņi finālisti...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.327214sec.