Latvijas produkti.

Apskatām 721 - 760 no 1208 vārdam 'Latvijas produkti'

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju

Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...

Roundabout Baltic - vizuāls stāsts par dabas un dizaina mijiedarbību mākslas un dizaina muzejā

No 2017. gada 25. janvāra līdz 26. februārim Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja (Rīgā, Skārņu ielā 10/20) jaunajā izstādē “Roundabout Baltic” varēs...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14. janvārī...

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Latvijas valsts simtgades svinību simbolika plašam lietojumam pieejama bez maksas

Latvijas valsts simtgades svinību simbolika – vizuālā piederības zīme un vārdiskais vēstījums „Es esmu Latvija”...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...

Pirmo reizi izdota grāmata par «Rīgas Melnā Balzama» vēsturi

Gada nogalē pie lasītājiem dodas “Ceļojums uz Rīgas Melnā Balzama zemi”, kas ir pirmā 260 gadu laikā izdotā “Rīgas Melnā Balzama” vēsture un arī...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Izlaiž limitētas sērijas «Rīgas Melno Balzamu Upeņu»

AS “Latvijas balzams” svētku priekšvakarā Baltijas valstu tirgos laidis klajā limitētas sērijas “Rīgas Melnais Balzams Upeņu”...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Aktīvās tūrisma sezonas laikā Daugavpils tūrisma objektos palielinājies apmeklētāju skaits

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras apkopotie dati par apmeklētāju skaitu Daugavpils tūrisma objektos...

Ašeradens: sākam būvēt modernu ekonomiku

Lemjot par valsts budžetu 2017. gadam un tam pakārtotajiem likumprojektiem, Saeima atbalstījusi visus Ekonomikas ministrijas...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Marija Patrušenkova: dzīve Arābu Emirātos iemācija kā kontaktēties ar dažādām kultūrām

Marija Petrušenkova ir Apvienoto Arābu Emirātu kompānijas Centre Point Hydraulics mārketinga speciāliste un Biznesa augstskolas Turība...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

KONKURSS: Kokteiļu ballīte gaida Tevi, lai Tu atbildētu uz vienu jautājumu!

Latvijas vārdu pasaulē nes mūsu dziedātāji un sportisti; jaunieši, kas uzvar olimpiādēs un arī Latvijā

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

Oļegs Iļģis: Dienvidkoreja ir vēl neapgūts eksporta tirgus

Par Dienvidkoreju lielai daļai sabiedrības zināms salīdzinoši maz – galvaspilsēta Seula, teikvando dzimtene, atrodas blakus Ziemeļkorejai...

Karšu maksājumu skaits Latvijā pieaudzis par 12,7 %

Pieaugošā maksājumu karšu popularitāte sniedz iespēju uzņēmējiem izmantot tās kā mārketinga rīku, - apvienojot lojalitātes un...

Renāte Cāne: AS «Dzintars» neviens nav dzirdējis par zīmolvedību

Sociālajos tīklos strauji izplatījās aicinājumi iegādāties AS „Dzintars” produkciju, lai glābtu uzņēmumu no bankrota, veikali visā Latvijā tiek izpirkti...

Viedoklis: Kāda ir tūristu apmeklētība Rīgā rudens sezonā?

Vasaras sezona ir noslēgusies un jau aiz loga var manīt pirmās ziemas pazīmes. Aptaujājām viesnīcu un restorānu vadītājus par esošo situāciju...

Kokneses un Cēsu tūrisma nozares speciālisti iepazīst Daugavpils apskates objektu darbu

Lai iepazītos ar populārākajiem tūrisma objektiem un tūrisma produktiem, kā arī uzzinātu, kā darbs tiek organizēts tūrisma objektos, Daugavpili apmeklēja...

Kas jauns skaistumkopšanā? Nāc un uzzini «Baltic Beauty 2016»!

Tiecoties atklāt mūžīgā skaistuma noslēpumu, top arvien jauni, ekskluzīvi skaistumkopšanas produkti. Aktuālākos jaunumus vienuviet varēs redzēt no...

«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā

Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...

Ar jestrām izdarībām Valmiermuižā svinēs Mārtiņdienu

Lai godinātu tradīcijas un kuplā pulkā atzīmētu saulstāvjus, 5. novembrī Valmiermuižā sabrauks Mārtiņbērni no malu malām uz brangām svinībām un tirdziņu „Ar Gardu muti Valmiermuižā”...

Aktuālāko skaistumkopšanā piedāvā «Baltic Beauty 2016»!

No 4. līdz 6. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2016” Ķīpsalā kā pašmāju, tā ārzemju skaistumkopšanas speciālisti lutinās gan ar aktuālāko sejas,  ķermeņa un matu...

Liepāja piedāvā piesātinātu kultūras pasākumu plānu nedēļas nogalei

No 26.oktobra līdz 13.novembrim Liepājas Latviešu biedrības namā būs skatāma zviedru produktu dizaina izstāde “Design for Dignity”, kas Latvijā tiek izstādīta tieši...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

Atlas Aerospace rada vieglu, ātru un izturīgu trikopteri «Erida»

Latvijā strādājošs uzņēmums “Atlas Aerospace” ir radījis novitāti dronu tirgū - vieglu, ātru un izturīgu trikopteri “Erida”...

SIA «Bauskas alus» uzsācis inovatīva produkta rūpniecisku ražošanu

SIA „Bauskas alus” šajā gadā ir uzsācis inovatīva produkta - tējas sēnes dzēriena Dr. Kombucha rūpniecisku ražošanu Baltijā, papildinot bezalkoholisko dzērienu segmentu...

Tūroperatoriem no Igaunijas izrādīs jaunumus tūrisma maršrutā Via Hanseatica

No 12.-13. oktobrim “Via Hanseatica” maršrutu Latvijā dosies iepazīt vairāku tūroperatoru kompāniju pārstāvji no Igaunijas. Tūroperatoru vizīte tiek...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

Piens vai kefīrs – kuru izvēlēties?

Mēdz teikt, ka pasaulē ir divu tipu cilvēki – vieni dzer pienu, savukārt otri priekšroku dod kefīram. Uztura speciāliste Inga Pūce skaidro...

Aktīvā atpūta ārzemēs – ko ņemt vērā?

Latvijas ziemas sporta veidu piekritēji jau iecienījuši aktīvo atpūtu ārzemēs, un arvien vairāk atpūtnieku, dodoties slēpot vai snovot citās valstīs, līdzi...

Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai

Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.78826308sec.