721.
Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»
(24/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...
722.
LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju
(19/01/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...
723.
Roundabout Baltic - vizuāls stāsts par dabas un dizaina mijiedarbību mākslas un dizaina muzejā
(19/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2017. gada 25. janvāra līdz 26. februārim Dekoratīvās mākslas un
dizaina muzeja (Rīgā, Skārņu ielā 10/20) jaunajā izstādē “Roundabout
Baltic” varēs...
724.
Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017
(17/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu
ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -
līdz plkst. 16:00 to
725.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
726.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
727.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
728.
Latvijas valsts simtgades svinību simbolika plašam lietojumam pieejama bez maksas
(06/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas valsts simtgades svinību simbolika – vizuālā piederības zīme un vārdiskais vēstījums „Es esmu Latvija”...
729.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
730.
«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā
(04/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”
ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...
731.
Pirmo reizi izdota grāmata par «Rīgas Melnā Balzama» vēsturi
(28/12/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada nogalē pie lasītājiem dodas “Ceļojums uz Rīgas Melnā Balzama zemi”,
kas ir pirmā 260 gadu laikā izdotā “Rīgas Melnā Balzama” vēsture un arī...
732.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
733.
Izlaiž limitētas sērijas «Rīgas Melno Balzamu Upeņu»
(16/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
AS “Latvijas balzams” svētku priekšvakarā Baltijas valstu tirgos laidis klajā limitētas sērijas “Rīgas Melnais Balzams Upeņu”...
734.
LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju
(15/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcai “Radi un
draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs,
tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...
735.
Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību
(08/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu
un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...
736.
Aktīvās tūrisma sezonas laikā Daugavpils tūrisma objektos palielinājies apmeklētāju skaits
(25/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas
aģentūras apkopotie dati par apmeklētāju skaitu Daugavpils tūrisma
objektos...
737.
Ašeradens: sākam būvēt modernu ekonomiku
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lemjot par valsts budžetu 2017. gadam un tam pakārtotajiem likumprojektiem, Saeima atbalstījusi visus Ekonomikas ministrijas...
738.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
739.
Marija Patrušenkova: dzīve Arābu Emirātos iemācija kā kontaktēties ar dažādām kultūrām
(17/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Marija Petrušenkova ir Apvienoto Arābu Emirātu kompānijas Centre Point
Hydraulics mārketinga speciāliste un Biznesa augstskolas Turība...
740.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
741.
KONKURSS: Kokteiļu ballīte gaida Tevi, lai Tu atbildētu uz vienu jautājumu!
(14/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas vārdu pasaulē nes mūsu dziedātāji un sportisti; jaunieši, kas uzvar olimpiādēs un arī Latvijā
742.
Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?
(10/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir
sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai
svētki būtu...
743.
Oļegs Iļģis: Dienvidkoreja ir vēl neapgūts eksporta tirgus
(04/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Dienvidkoreju lielai daļai sabiedrības zināms salīdzinoši maz –
galvaspilsēta Seula, teikvando dzimtene, atrodas blakus Ziemeļkorejai...
744.
Karšu maksājumu skaits Latvijā pieaudzis par 12,7 %
(04/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pieaugošā maksājumu karšu popularitāte sniedz iespēju uzņēmējiem izmantot tās kā mārketinga rīku, - apvienojot lojalitātes un...
745.
Renāte Cāne: AS «Dzintars» neviens nav dzirdējis par zīmolvedību
(03/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Sociālajos tīklos strauji izplatījās aicinājumi iegādāties AS „Dzintars”
produkciju, lai glābtu uzņēmumu no bankrota, veikali visā Latvijā tiek
izpirkti...
746.
Viedoklis: Kāda ir tūristu apmeklētība Rīgā rudens sezonā?
(02/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras
sezona ir noslēgusies un jau aiz loga var manīt pirmās ziemas pazīmes.
Aptaujājām viesnīcu un restorānu vadītājus par esošo situāciju...
747.
Kokneses un Cēsu tūrisma nozares speciālisti iepazīst Daugavpils apskates objektu darbu
(02/11/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītos ar populārākajiem tūrisma objektiem un tūrisma produktiem,
kā arī uzzinātu, kā darbs tiek organizēts tūrisma objektos, Daugavpili
apmeklēja...
748.
Kas jauns skaistumkopšanā? Nāc un uzzini «Baltic Beauty 2016»!
(31/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tiecoties atklāt mūžīgā skaistuma noslēpumu, top arvien jauni,
ekskluzīvi skaistumkopšanas produkti. Aktuālākos jaunumus vienuviet
varēs redzēt no...
749.
«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā
(31/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail
Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...
750.
Ar jestrām izdarībām Valmiermuižā svinēs Mārtiņdienu
(28/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai godinātu tradīcijas un kuplā pulkā atzīmētu saulstāvjus, 5. novembrī
Valmiermuižā sabrauks Mārtiņbērni no malu malām uz brangām svinībām un
tirdziņu „Ar Gardu muti Valmiermuižā”...
751.
Aktuālāko skaistumkopšanā piedāvā «Baltic Beauty 2016»!
(27/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
No 4. līdz 6. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2016” Ķīpsalā kā pašmāju,
tā ārzemju skaistumkopšanas speciālisti lutinās gan ar aktuālāko
sejas, ķermeņa un matu...
752.
Liepāja piedāvā piesātinātu kultūras pasākumu plānu nedēļas nogalei
(27/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
No 26.oktobra līdz 13.novembrim Liepājas Latviešu biedrības namā būs
skatāma zviedru produktu dizaina izstāde “Design for Dignity”, kas
Latvijā tiek izstādīta tieši...
753.
LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora
(20/10/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...
754.
Atlas Aerospace rada vieglu, ātru un izturīgu trikopteri «Erida»
(17/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā strādājošs uzņēmums “Atlas Aerospace” ir radījis novitāti dronu tirgū - vieglu, ātru un izturīgu trikopteri “Erida”...
755.
SIA «Bauskas alus» uzsācis inovatīva produkta rūpniecisku ražošanu
(14/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
SIA „Bauskas alus” šajā gadā ir uzsācis inovatīva produkta - tējas sēnes
dzēriena Dr. Kombucha rūpniecisku ražošanu Baltijā, papildinot
bezalkoholisko dzērienu segmentu...
756.
Tūroperatoriem no Igaunijas izrādīs jaunumus tūrisma maršrutā Via Hanseatica
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 12.-13. oktobrim “Via Hanseatica” maršrutu Latvijā dosies iepazīt
vairāku tūroperatoru kompāniju pārstāvji no Igaunijas. Tūroperatoru
vizīte tiek...
757.
LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori
(06/10/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms
sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore
Laura Skrodele, kura...
758.
Piens vai kefīrs – kuru izvēlēties?
(30/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēdz teikt, ka pasaulē ir divu tipu cilvēki – vieni dzer pienu, savukārt
otri priekšroku dod kefīram. Uztura speciāliste Inga Pūce skaidro...
759.
Aktīvā atpūta ārzemēs – ko ņemt vērā?
(29/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas ziemas sporta veidu piekritēji jau iecienījuši aktīvo atpūtu
ārzemēs, un arvien vairāk atpūtnieku, dodoties slēpot vai snovot citās
valstīs, līdzi...
760.
Tūrisma izstādē «JATA Tourism Expo Japan» – arvien lielāka uzmanība Baltijai un Somijai
(29/09/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Japāņu interese par mūsu piedāvājumu pārsteidz ar mērķtiecību un sirsnību. Triju Baltijas valstu piedalīšanās ar kopīgu stendu...