gaļa.

Apskatām 721 - 760 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Aptauja: 92% vasaras sezonā grilē gaļu

Pašmāju lielākā gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” veiktajā aptaujā par gaļas grilēšanas paradumiem 92% aptaujāto atzinuši, ka...

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Idejas aktīvai un aizraujošai nedēļas nogalei

Dabā iestājies periods ar visgarākajām dienām un visīsākajām naktīm, un šis ir laiks kad, apzināti vai ne, jau dzīvojam

Kā atpūsties un ko apskatīt Īrijas kultūras sirdī - Dublinā - 2. daļa

Īrijas galvaspilsēta, kur vienkopus apvienotas kā izklaides, baudot alu īstos īru krogos, tā iespējas izglītoties, dodoties tūrē pa pilsētas atzītākajiem muzejiem. Piedāvājam dažas...

10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja" aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...

10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū jautrība un atrakcijas Valmieras dienas ietvaros

Sestdien, 10.jūnijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā norisināsies Valmieras diena. Līdztekus teātrim, izrāžu radīšanai un pagalma spēlēm, ko piedāvās Valmieras vasaras teātra festivāls, īpašu noskaņu galvaspilsētā ievedīs arī Valmie

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei

Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot

Gatavojoties kaķu izstādei un cīņai par titulu, uzzini, kā sevi formā uztur Latvijā populāri kaķi

 10. un 11. jūnijā, Izstāžu centra Ķīpsalā pulcēsies 300 visdažādāko šķirņu kaķi, kas cīnīsies par titulu "Latvijas uzvarētājs 2017". Jau šobrīd notiek aktīva gatavošanās – kažoka pucēšana, nadziņu vīlēšana un citas skaist

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Kā pārdzīvot paģiras dažādās pasaules malās

Reizēm ballītes izvēršas pārlieku jautras, pat, ja tas nemaz nav plānots. Iespējams, viss rit savu gaitu – ceļojumu atzīmē ar pusdienām, glāzi alkohola un var pat nepamanīt, ka pulkstens vietējā krogā sit jau vēlu vakara stundu un tiek c

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Vai Jaungvinejā tiešām joprojām dzīvo kanibāli?

Lai cik neticami tas nebūtu, uz zemeslodes ir atrodamas dažas vietas, kur dzīve joprojām rit kā akmens laikmetā,

Iedvesma ceļojumam - ar mugursomu apkārt Jaunzēlandei (VIDEO)

Jaunzēlande (New Zealand) ir valsts Okeānijā. Tā atrodas Klusā okeāna dienvidaustrumu daļā un no Austrālijas to atdala Tasmāna jūra...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Tuvojas Madonas Lielais pavasara stādu tirgus

29.aprīlī jau no plkst.8:00 Madonas pilsētas centrālajā Saieta laukumā kā ik gadu aprīļa beigās sāksies tradicionālais Stādu gadatirgus. Ņemot vērā, ka Lielās pavasara talkas būs...

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Kazaņu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.aprīlī uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Kazaņu Krievijā...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Pēc kādiem kritērijiem viesnīcas izvēlas savu numuriņu dizainu un iekārtojumu?

Kā veidojies viesnīcas dizains? Kas ir tie pamatkritērīji pēc kuriem veidojat numuriņu dizainu un iekārtojumu...?

Azoru salas – lielisks galamērķis pavasara ceļojumiem

Azoru salas neietilpst pasaules populārāko galamērķu topā, un labi, ka tā – tur joprojām saglabājušas masu tūrisma...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu! Apmeklētājus gaida jauna dzērienu un ēdienkarte, netradicionāli saviesīgi pasākumi...

Liepājas Latviešu Biedrības nams aicina Lieldienu brīvdienās apmeklēt trušu izstādi un ikgadējo mājražotāju tirdziņu

Liepājas Latviešu Biedrības nams aicina dienu pirms Lieldienām, 15. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 15:00 liepājniekus un pilsētas viesus apskatīt daudzveidīgo šķirņu trušu izstādi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Cēsīs norisināsies tematiskie pavasara pārgājieni

Pavasaris ir īstais laiks, kad doties garās pastaigās un pārgājienos, lai uzņemtu dabas vitamīnus un pavasara saules...

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»

Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...

Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu  perfektu. Specializētais...

Noslēgusies pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža «Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis»

23. martā noslēdzās Daugavpils pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža „Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.73674607sec.