ēdiens.

Apskatām 761 - 800 no 1292 vārdam 'ēdiens'

LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"

31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Kristīni Ziemeli, kura dod priekšroku stopēšanai

Mūsdienās ceļot var visdažādākajos veidos un uz visdažādākajām pasaules vietām. Teju katrs ceļotājs var atrast sev piemērotu ceļošanas...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Horvātija kļuvusi par pasaulē meklētāko ceļojumu galamērķi internetā

Horvātija ir īsts ceļotāju saldais ēdiens - te valda ļoti maigs Vidusjūras klimats un ceļotājs priecē daudz...

Dziedātājs Roberto Meloni atzīstas mīlestībā Latgalei (video)

Temperamentīgais itāļu dziedātājs no Sardīnijas Latviju iepazina tālajā 2001. gadā, kad ieradās te, lai pasniegtu...

Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda

Lai veicinātu sabiedrības domāšanu ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...

Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības

Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...

Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss

15. augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode” aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...

Siguldā notiks ekstrēmas sacensības (video)

Vasaras ekstrēmākās sacīkstes Bobsleja trasē arī šovasar priecēs Latvijas līdzjutējus Siguldā...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Pārliecinies par savām zināšanām: pirmā palīdzība bērnam

Atvaļinājuma laiks pie ūdens, pārgājieni un ceļojumi – saprotama ir vecāku vēlme atpūsties, ļaujot bērniem brīvu vaļu. Speciālisti atgādina – neatstāj...

Kā cīnīties ar vientulības sajūtu vasarā?

Daudziem no mums vasara ir gada gaidītākais laiks, uz kuru mēdzam skatīties caur "rozā brillēm". Iztēlojamies, ka tā paies...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku

ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...

Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?

Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus

Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...

Ēdienu pārpalikumi Rio Olimpiskajās spēlēs tiks novirzīti trūcīgajiem

Jau pēc pāris nedēļām visu pasauli satricinās Vasaras Olimpisko spēļu drudzis. Riodežaneiro spēļu organizatori...

Londonas restorāns iepazīstina ar emocijzīmju ēdienkarti

Daudzos smalkos restorānos ēdienu nosaukumi ir tik sarežģīti, ka to skaidrojumu jāprasa viesmīlim...

Pasauli apceļos pirmais restorāns, kas veido ēdienus ar 3D printera palīdzību (video)

Modernākie šefpavāri šobrīd izmanto plaša diapazona resursus, gan tradicionālus, gan pavisam jaunus...

5 veidi kā nepārmaksājot izbaudīt tradicionālos ēdienus ārzemēs

Tradicionālo ēdienu baudīšana ir visai svarīga ceļošanas sastāvdaļa, caur kuru iespējams...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Inesi Deideri, kura uzvarēja konkursā un apceļoja Neapoli Itālijā

Pirms pāris nedēļām portāls Travelnews.lv kopā ar ceļojumu aģentūru "Novatours" rīkoja konkursu, kurā bija...

Zviedru emuāristes Rīgā ciemojas, nogaršo un bauda

Diāna Flobekere šo iepazīšanās braucienu nopelnīja ar uzvaru ideju konkursā emuāristu sarīkojumā “The Travellink Blog Event” Stokholmā pagājušajā rudenī, kad...

Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?

Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...

Londonā ēdienu piegādi jau pavisam drīz veiks roboti

Ēdienu piegāde gluži kā iepirkšanās internetā jau labu laiku ir gluži kā neatņemama
ikdienas sastāvdaļa...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Gatavojoties Līgo svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Klāt Līgo svētki un drīz arī vasarīgi karstais laiks, tādēļ Pārtikas un veterinārais dienests atgādina – iegādājoties...

Vija Ikauniece: Svētkus vajag baudīt ar mēru

Tuvojoties Līgo svētkiem, Stopiņu ambulances direktore, ģimenes ārste, Biznesa augstskolas Turība absolvente Vija Ikauniece sniedz padomus, kā svinēt, lai pēc svētkiem nav...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

8 kļūdas, ko cilvēki pieļauj ceļojot

Ceļošana vienmēr izvēršas par jautru piedzīvojumu līdz brīdim, kad nākas saskarties ar...

Dodies ceļojumā kopā ar saviem mājdzīvniekiem

Dodoties ceļojumā ir grūti ( reizēm pat neiespējami) atstāt savu mājdzīvnieku mājās...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

8 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Lai lidojums būtu komfortabls, tad ir izveidots produktu apkopojums, kurus neiesaka ēst...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu

BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24562383sec.