761.
LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"
(02/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi
tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais
LIDO restorāns Latvijā un...
762.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
763.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Kristīni Ziemeli, kura dod priekšroku stopēšanai
(23/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās ceļot var visdažādākajos veidos un uz visdažādākajām pasaules vietām. Teju katrs ceļotājs var atrast sev piemērotu ceļošanas...
764.
Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...
765.
Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!
(22/08/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa
augstskolas Turība absolvente Viktorija
Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un
apstiprina...
766.
Horvātija kļuvusi par pasaulē meklētāko ceļojumu galamērķi internetā
(22/08/2016 05:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Horvātija ir īsts ceļotāju saldais ēdiens - te valda ļoti maigs Vidusjūras klimats un ceļotājs priecē daudz...
767.
Dziedātājs Roberto Meloni atzīstas mīlestībā Latgalei (video)
(19/08/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Temperamentīgais itāļu dziedātājs no Sardīnijas Latviju iepazina tālajā 2001. gadā, kad ieradās te, lai pasniegtu...
768.
Electrolux Ideas Lab: lai gards, veselīgs, mājās gatavots ēdiens ir uz katra vakariņu galda
(17/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu sabiedrības domāšanu
ārpus ierastā un iedvesmotu cilvēkus visā pasaulē radīt gardāku, veselīgāku un
videi draudzīgāku maltīti savā virtuvē...
769.
Liepājā aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības
(16/08/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas muzejs aicina iepazīt mūsdienu kurzemnieka virtuves īpatnības pasākumā...
770.
Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss
(16/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
15.
augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode”
aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt
zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...
771.
Siguldā notiks ekstrēmas sacensības (video)
(13/08/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras ekstrēmākās sacīkstes Bobsleja trasē arī šovasar priecēs Latvijas līdzjutējus Siguldā...
772.
LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju
(11/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...
773.
Pārliecinies par savām zināšanām: pirmā palīdzība bērnam
(08/08/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Atvaļinājuma laiks pie ūdens, pārgājieni un ceļojumi – saprotama ir
vecāku vēlme atpūsties, ļaujot bērniem brīvu vaļu. Speciālisti
atgādina – neatstāj...
774.
Kā cīnīties ar vientulības sajūtu vasarā?
(05/08/2016 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudziem no mums vasara ir gada gaidītākais laiks, uz kuru mēdzam skatīties caur "rozā brillēm". Iztēlojamies, ka tā paies...
775.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku
(02/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...
776.
Viedoklis: Kas virtuvē pārsteidz Latvijas šefpavārus?
(28/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Labs šefpavārs ir audzis un veiksmīgi veidojis savu karjeru, gūstot pieredzi, izejot cauri teju vai visiem posmiem...
777.
Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?
(27/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...
778.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus
(26/07/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...
779.
Ēdienu pārpalikumi Rio Olimpiskajās spēlēs tiks novirzīti trūcīgajiem
(22/07/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc pāris nedēļām visu pasauli satricinās Vasaras Olimpisko spēļu drudzis. Riodežaneiro spēļu organizatori...
780.
Londonas restorāns iepazīstina ar emocijzīmju ēdienkarti
(21/07/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzos smalkos restorānos ēdienu nosaukumi ir tik sarežģīti, ka to skaidrojumu jāprasa viesmīlim...
781.
Pasauli apceļos pirmais restorāns, kas veido ēdienus ar 3D printera palīdzību (video)
(18/07/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Modernākie šefpavāri šobrīd izmanto plaša diapazona resursus, gan tradicionālus, gan pavisam jaunus...
782.
5 veidi kā nepārmaksājot izbaudīt tradicionālos ēdienus ārzemēs
(18/07/2016 05:59)
[lv]
Skatīt vairāk
Tradicionālo ēdienu baudīšana ir visai svarīga ceļošanas sastāvdaļa, caur kuru iespējams...
783.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Inesi Deideri, kura uzvarēja konkursā un apceļoja Neapoli Itālijā
(14/07/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms pāris nedēļām portāls Travelnews.lv kopā ar ceļojumu aģentūru
"Novatours" rīkoja konkursu, kurā bija...
784.
Zviedru emuāristes Rīgā ciemojas, nogaršo un bauda
(14/07/2016 05:40)
[lv]
Skatīt vairāk
Diāna Flobekere šo iepazīšanās braucienu nopelnīja ar uzvaru ideju
konkursā emuāristu sarīkojumā “The Travellink Blog Event” Stokholmā
pagājušajā rudenī, kad...
785.
Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?
(13/07/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...
786.
Londonā ēdienu piegādi jau pavisam drīz veiks roboti
(11/07/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ēdienu piegāde gluži kā iepirkšanās internetā jau labu laiku ir gluži kā neatņemama
ikdienas sastāvdaļa...
787.
Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?
(29/06/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...
788.
Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls
(29/06/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules
malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat
Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...
789.
Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»
(25/06/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...
790.
Gatavojoties Līgo svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!
(23/06/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Klāt Līgo svētki un drīz arī vasarīgi karstais laiks, tādēļ Pārtikas un veterinārais dienests atgādina – iegādājoties...
791.
Vija Ikauniece: Svētkus vajag baudīt ar mēru
(22/06/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Līgo svētkiem, Stopiņu
ambulances direktore, ģimenes ārste, Biznesa augstskolas Turība absolvente Vija Ikauniece sniedz padomus, kā svinēt, lai pēc
svētkiem nav...
792.
Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?
(16/06/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...
793.
8 kļūdas, ko cilvēki pieļauj ceļojot
(16/06/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļošana vienmēr izvēršas par jautru piedzīvojumu līdz brīdim, kad nākas saskarties ar...
794.
Dodies ceļojumā kopā ar saviem mājdzīvniekiem
(07/06/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Dodoties ceļojumā ir grūti ( reizēm pat neiespējami) atstāt savu mājdzīvnieku mājās...
795.
Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)
(03/06/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...
796.
8 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma
(30/05/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai lidojums būtu komfortabls, tad ir izveidots produktu apkopojums, kurus neiesaka ēst...
797.
Valmieras puse iepriecina gardēžus
(27/05/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra,
Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā
meistarklase–degustācija...
798.
LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu
(26/05/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...
799.
Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus
(24/05/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam
asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...
800.
Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?
(23/05/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojuma
neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana,
turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...