761.
Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?
(13/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.
762.
Japānā veido tortes no kāda unikāla materiāla
(13/03/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja esiet unikālu un netradicionālu galamērķu cienītājus, jums noteikti
jādodas uz Japānu. Šī valsts nekad nebeidz pārsteigt, kā ceļotājus, tā
vietējos...
763.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
764.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
765.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
766.
Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros
(27/02/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos
restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un
apņēmušies saviem...
767.
«Bērni zina labāk» jeb pēc bērnu domām aizraujošākie Igaunijas muzeji
(14/02/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Dodoties brīvdienās ar ģimeni, lieliski ir nokļūt vietā, kas interesanta
ir gan vecākiem, gan bērniem. Tieši tādi ir Igaunijas muzeji, kuri
pēdējā desmitgadē...
768.
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %
(13/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...
769.
Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"
(11/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
770.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 10.02.2017 - 12.02.2017
(10/02/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
771.
Rīgas Centrāltirgū būtiski pārbūvēs pagrabus un teritoriju pie kanāla
(30/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Centrāltirgus daļā pie pilsētas kanāla nākamo gadu laikā tiks
veikta vērienīga rekonstrukcija, kas pēc “Rail Baltica” projekta laikā...
772.
Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks
(26/01/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas
ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas
rehabilitācijas centra...
773.
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”
(26/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
774.
Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?
(25/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa
cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana
rada...
775.
Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?
(24/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks,
kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā
izvairīties?...
776.
Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»
(24/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...
777.
Londonā atver pirmo ceptās vistiņas veikalu vegāniem!
(23/01/2017 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Anglijas pirmais vegānu Fried Chicken, jeb eļļā ceptas vistas veikalu
2017. gada Janvārī atvēra Hackney, Austrumu Londonā. Savā pirmajā
nedēļas nogalē...
778.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
779.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?
(13/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
780.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
781.
Dodieties uz Šveici pavasarī? Pamēģiniet viņu jauno trakumu – kukaiņu burgerus
(06/01/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pienāca 2016. gada beigas, tika sasniegti daudz un dažādi
gastronomiskie sasniegumi. Taču 2017. gada sākumā neviens neiedomājās,
ka viena no...
782.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
783.
Kādus ēdienus baudīt pēc jaungada svinību laikā iegūtām paģirām?
(30/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ne visi lieto alkoholu, taču liela daļa cilvēku, visticamāk, svinēs
2017. gada iestāšanos ar vismaz vienu glāzi šampanieša vai citiem
dzērieniem. Un viena...
784.
PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu
(28/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un
tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...
785.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
786.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
787.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?
(22/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
788.
TOP 10 - nosauktas pasaules laimīgākās valstis
(02/12/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Organizācija ‘The World Happiness Report’ ir ir noskaidrojusi šī gada
laimīgākās valstis pasaulē. Jau kopš 2012. gada, kad organizācija sāka
veikt...
789.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
790.
Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem
(24/11/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt
dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem
gaļa un jūras...
791.
Valencijas vēsturiskā Mercado centrāltirgus svin simto gadadienu
(17/11/2016 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Šomēnes, slavenais Mercado Central centrāltirgus svin savu simto
gadadienu. Vēsturiskais tirgus, kas atrodas Modernist tipa ēkā,
mūsdienās kalpo tam pašam...
792.
Viedoklis: Kā uzņēmumu darbību un garastvokli ietekmē pirmais sniegs?
(14/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmais sniegs jau kādu laiku klāj Latvijas zemi un mēs vēlējāmies
noskaidrot, kā pirmais sniegs ietekmē, vai gluži pretēji, vispār
neietekmē dažādu...
793.
Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?
(10/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir
sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai
svētki būtu...
794.
Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā
(24/10/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli,
apmeklētu atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs
pilsētas daļu? Ekskursiju...
795.
Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)
(14/10/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek
liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki.
Restorānu...
796.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
797.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...
798.
Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?
(21/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no
kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par
savu figūru...
799.
Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki
(20/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā
norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides
programmu...
800.
Miķeļdienas gadatirgū Rēzeknē veidos burkānu Jumi
(20/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Miķeļi iezīmē rudens saulgriežus un senlatvieši šai laikā svinēja
apjumības un izspēlēja auglības dievības Jumja ķeršanu, lai arī nākamajā
gadā būtu bagātīga raža...