virtuve.

Apskatām 761 - 800 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Restaurant Elefant,

Bellevue Park Hotel Riga,

Restorāns PRIMAVERA,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

View Restaurant & Lounge,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

il Sole,

Pullman Riga Old Town,

Iedvesmojies ceļojumam - Kočanga sala Taizemē (video)

Kočanga ir Taizemes sala. Tā atrodas Siāmas līcī. Kočangas salā atrodas unikāls jūras dabas rezervāts, tāpēc tā...

Bauskā jau otro gadu norisināsies «Vimbu svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 15. aprīlī jau otro reizi norisināsies pasākums...

Rīgā notiks akcija «Francijas garša», tās laikā atklāta izstāde par Bordo vīniem

21.martā jau ceturto gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies akcija “Francijas garša”. To iedibinājusi Francijas Eiropas un...

Starptautiskā konkursā noskaidroti Baltijas restorāni un bāri ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēja Baltic Wine List Awards jeb...

Iepazīsties ar slavas pilno «Alfa Romeo» vēsturi un dinamisko tagadni

Automašīnu ražotājs, kurš savu vēsturi skaita jau kopš 1910. gada, ir labi zināms ikvienā pasaules malā. Uzņēmuma logotips...

Septiņas idejas pavasara brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Pavasara brīvlaikā ģimenes ar bērniem aicinātas Jūrmalā piedalīties izzinošās aktivitātēs – piedalīties robotikas nodarbībās...

«ITB 2018» tika uzsākta ar garšīgu pieņemšanu baltiešu stendos

Izstāde “ITB Berlin” pulcē tūrisma uzņēmējus un galamērķu pārstāvjus no visas pasaules. Atklāšanas sarīkojuma dalībniekus...

Konkurss «Dižprojekts» – inovatīvi un ilgspējīgi risinājumi Latvijas lauku attīstībai

Dižošanās akcija - konkurss „Dižprojekts” notiek jau septīto reizi. Biedrība „Latvijas Lauku forums” konkursu organizē, lai...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 09.03.2018 - 11.03.2018

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

Eksperti: Latvija nākotnē varētu kļūt par Ziemeļeiropas gastronomisko galvaspilsētu

Ar katru gadu gastronomiskais tūrisms Latvijā kļūst arvien pievilcīgāks. Vietējā virtuve un uz vietas audzētie ekoloģiskie produkti piesaista...

5 padomi kā nepārmaksāt par tradicionālu ēdienu ceļojuma laikā

Nacionālās virtuves baudīšana ir visai svarīga ceļojuma sastāvdaļa - un tieši tā iespējams arī plašāk iepazīt valsts kultūru...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekānes Agitas Doniņas

Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne, Tūrisma un viesmīlības...

«Airbnb» piedāvās jaunu pakalpojumu - «Airbnb plus» ar īpaši izmeklētiem mājokļiem

Mājokļu izīrēšanas pakalpojums "Airbnb" paziņojis, ka sāks saviem klientiem piedāvāt īpašus - augstakās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Vai zini, kuras ir netīrākās vietas lidostās?

Justies slikti pēc brīvdienām ir diezgan iespējams, it īpaši, ja esi pavadījis kādu daļu no sava ceļojuma lidmašīnā...

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

Aicina uz izstādi «Suns mākslā no jūgendstila līdz mūsdienām»

No 2018. gada 9. februāra  muzejā “Rīgas Jūgendstila centrs” būs skatāma tematiska izstāde “Suns mākslā no jūgendstila...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Iepazīsti 15 labākās ASV pilsētas

No Ņujorkas līdz Santafē, no Honolulu līdz Našvilai, Amerikas pilsētas reprezentē dažus no veiksmīgākajiem...

Jau sestdien Valmiermuižā svinēs Meteņdienu

Sestdien, 3. februārī, no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas norisināsies Meteņdienas...

Šefpavāram - valmierietim Valteram Zirdziņam tiks veltīts gardēžu vakars Valmiermuižā

20. janvārī, sestdien, gardēži Valmieras pusē tiek aicināti uz īpašu notikumu – šefpavāra Valtera Zirdziņa autorvakaru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» valdes priekšsēdētāja Viestura Tīles

Ja Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle savulaik būtu palicis...

Valmiermuižā daudzinās Meteņdienu un andelēsies

Lai ieskandinātu pavasara tuvošanos, 3. februārī no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas norisināsies...

22 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

2018. gada 25. janvārī Rīgas pilī Latvijas Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs...

Biznesa ceļotāji visvairāk vēlas komfortu

Kādas biznesa ceļotāju aptaujas rezultāti norāda, ka šīs klases tūristi visvairāk vēlas augstu komforta līmeni, kā arī...

Starptautiskā konkursā pirmoreiz noskaidros Latvijas, Igaunijas un Lietuvas restorānus ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēs Baltic Wine List Awards jeb...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši

Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas, taču...

Vīnes lidostā atvērts Džeimija Olivera restorāns

Kurš gan ir sacījis, ka ēdienam lidostā ir jābūt... parastam? Šis cilvēks, noteikti, nav rēķinājies ar to, ka kādu dienu...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

9 mīti par budžeta ceļošanu

Ryanair uzvaras gājiens Eiropā, kļūstot par lielāko lidsabiedrību kontinentā pierāda - ceļotāju tradīcijas mainās...

Tradicionālais starptautiskais Ziemassvētku labdarības tirdziņš notiks Rīgā, 2.decembrī

Sestdien, 2.decembrī, Rīgas domes telpās notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba un 29 ārvalstu vēstniecību organizētais...

Gadu mija – eksotiskāk, kā ierasts

Jaunais gads ir priekpilns notikums, kuru svin it visā pasaulē. Ar dažnedažādām tradīcijām un...

Kempinski Hotels svinīgā ceremonijā atklāj Grand Hotel Kempinski Riga

24. Novembra vakarā, Grand Hotel Kempinski Riga, ar svinīgu sarkanās lentas griešanas ceremoniju oficiāli atklāj...

Valmiermuižas saime aicina uz Ziemas saulgriežu tradīciju vakaru

Valmiermuižas saime 16.decembrī plkst. 19.00 aicina uz īpašu Ziemas saulgriežu tradīciju vakaru, kur folkloras kopas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.82083797sec.