Ēdiens.

Apskatām 81 - 120 no 132 vārdam 'Ēdiens'

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Bērni izgaršo un vērtē lidmašīnās piedāvātos ēdienus (video)

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ko agrāk cilvēki ēda lidmašīnās? Cēzara salāti, sēnes, kaviārs, rīsi, lasis, pica – tie ir tikai daži ēdieni, ko ir bijis...

Vienradžu kafejnīca Bangkokā iemanto lielu popularitāti (video)

Visiem ir zināms, ka vienradži neeksistē, taču tie eksistē mūsu iztēlē un arī kafejnīcā Bangkokā, Taizemē. Tur tie ir atrodami visdažādākajās krāsās, formās un izmēros...

Uzzini knifus, kā vari ceļot ekonomiski!

Liela daļa cilvēku ceļojumos nedodas tāpēc, ka ceļošana šķiet pārāk dārga. Taču, pieaugot cilvēku skaitam, kas vēlas ceļot izdevīgi, ir...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Noskaidro iemeslus, kādēļ apmeklēt Ņujorku

Pilsēta, kas nekad neguļ, Betona Džungļi un Lielais Ābols – tie ir tikai daži pazīstamākie apzīmējumi Amerikas Savienoto...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Londonā ēdienu piegādi jau pavisam drīz veiks roboti

Ēdienu piegāde gluži kā iepirkšanās internetā jau labu laiku ir gluži kā neatņemama
ikdienas sastāvdaļa...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Gatavojoties Līgo svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Klāt Līgo svētki un drīz arī vasarīgi karstais laiks, tādēļ Pārtikas un veterinārais dienests atgādina – iegādājoties...

8 kļūdas, ko cilvēki pieļauj ceļojot

Ceļošana vienmēr izvēršas par jautru piedzīvojumu līdz brīdim, kad nākas saskarties ar...

Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un...

7 fantastiskas lietas, ko Jūrmalā darīt skolēnu brīvdienās

Skolēnu brīvdienas nozīmē to, ka atvaļinājums jāņem arī vecākiem. Un līdz ar to uzpeld...

Ceļotāja stāsts: Viena diena Melnkalnē un saulrieta ķeršana

Piektajā dienā pēc izbraukšanas no Rīgas dodamies izpētīt Melnkalnes piekrasti. Pēc Kotoras un Budvas apskates...

Ēdiens lidmašīnas biznesa klasē

Bieži vien aviosabiedrību pasniegtajām maltītēm ir slikts izskats un tie nav pārāk garšīgi, bet ne vienmēr lidmašīnās pasniegtie...

Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu

Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki uzņemtajām...

Četri iemesli, kādēļ Ķīnai vajadzētu būt tavu nākotnes ceļojumu sarakstā

Ķīna ir viena no brīnumainākajām valstīm, kuras apceļot. No vienas puses tā ir cilvēkiem pārbagāta...

Rīgas centrā izveidota instalācija «Ēdiens bez noslēpuma»

Rīgas centrā izveidota instalācija, kas provokatīvi atklāj un izskaidro dažādas ēdienā sastopamas...

Padomi labu fotogrāfiju uzņemšanai atrodoties uz kruīza kuģa

Suvenīri un fotogrāfijas ir tās lietas, kas mums paliek pēc lieliskā atvaļinājuma...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Īpaši asa burgera dēļ ēstuves klienti nonāk slimnīcā

Kādā Braitonas ēstuvē nopērkams burgers nodēvēts par asāko Lielbritānijā pēc tam, kad pēc īpaši asā ēdiena baudīšanas...

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Dārgu Valentīndienu! 70 000 eiro par Visu mīlētāju dienas vakariņām

Valentīndiena tuvojas straujiem soļiem, un visdažādākajos restorānos visā pasaulē tiek rezervēti...

7 izplatīti mīti par Parīzi, kas var traucēt tās apmeklējumam

Stereotipi, subjektīvi viedokļi vai kaimiņa izklāstītais atgadījums – par Parīzi ceļotājiem nākas dzirdēt...

Septiņas lietas, ko nevajadzētu ņemt līdzi ceļojumā

Vai brīvdienās jums patiešām katrai dienai nepieciešams cits džinsu pāris? Taupiet vietu, taupiet spēkus bagāžas pārvietošanai un...

Maltīte drosmīgajiem: 7 neparasti un, iespējams, šķebinoši pasaules ēdieni

Dzīve pavisam noteikti ir pārāk īsa, lai pieturētos pie vienveidīgas ēdienkartes. Taču vai jūs...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Vai zini, kuri ir ieteiktākie restorāni Eiropā 2013. gadā

Kā vēsta Trip Advisor lasītāju atsauksmes, Eiropā labākie restorāni 2013. gadā atrodas Francijā, Spānijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Itālijā...

Ir noskaidrotas «Travelnews.lv desmit populārākās restorānu vasaras terases 2013»

No 2013. gada 30. jūlija līdz 2013. gada 16. septembrim tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv lasītāji aktīvi...

Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Travelnews.lv turpina iepazīstināt lasītājus ar dažādiem restorāniem visā Latvijā. Šoreiz sarunājāmies ar...

Lielā piektdienas izpārdošana - Ziemeļitālija

Ak šī dolce vita – maiga saule, garšīgs ēdiens, dzīvespriecīgi ļaudis, modes veikali – tā ir Itālija. Teritoriāli nelielā valsts Itālija...

ASV restorānā pasniegs atkritumos atrastu pārtiku

Vēlaties iekost pavisam netradicionālā ēstuvē? Kāds ASV students izveidojis eksperimentālu restorānu, kurā klienti varēs...

Relaks Tūre piedāvā pavisam jaunu ceļojumu garšu un sajūtu baudītājiem

Relaks Tūres "krāsaino" ceļojumu klāstam pievienojies vēl kāds – "Māja Toskānā"...

Kāpēc vēl pirms 50 gadiem Maldivu salās nebija ne elektrības, ne lidostas?

Pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados Maldivu salās tūrisma attīstība tika uzskatīta par neiespējamu...

Artūrs Birnbaums par dūmošanu, interjeru un auru Čarlstonā

Ir ceturtdienas pēcpusdiena, kad pusdienlaiks Čarlstonā jau pagājis. Izejot cauri jau ierastajai priekštelpai...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

6 padomi, kā neapkaunot sevi, runājot svešvalodā

Lai iemācītos tekoši runāt kādā svešvalodā, nebūt nepietiek ar dažām, pie vārdnīcām pavadītām nedēļām. Dodoties neilgā atpūtā uz kādu zemi...

Sākās Valkas – Valgas dvīņu pilsētu festivāls «Skanošā Livonija»

No 7. līdz 11. jūnijam ar dvīņu pilsētu festivālu „Skanošā Livonija” Valka un Valga kopīgi svinēs pilsētas svētkus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.81567597sec.