Ziemas garšas.

Apskatām 81 - 120 no 156 vārdam 'Ziemas garšas'

Viesnīcā «Grand Palace Hotel» varēs nobaudīt izcilas Ziemassvētku vakariņas

Pieczvaigžņu viesnīcā "Hotel Grand Palace" azcina pavadīt šo maģisko svētku laiku ar...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

3 sildošas alus dzērienu receptes aukstai ziemas dienai

Līdz ar ziemas iestāšanos, var šķist, ka alus sezona ir beigusies, bet šis dzēriens labi iederas arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» decembrī valdīs Ziemassvētku noskaņa

Rīgas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā, un viesnīca...

Iepazīsti 5 unikālus Ziemassvētku tirdziņus Vācijā

Pirmais sniegs un svētku dekorācijas veikalu plauktos norāda uz brīnumaino Ziemassvētku laiku. Prātā rodas...

Tukumā ir sācies Patriotiskās garšas mēnesis

Novembris Latvijā pēdējos gados jau iesaukts par Patriotu mēnesi. Savukārt ēdinātāji, kas nolēmuši...

Festivāls «Riga Street Food» iekļuvis pasaules gada labāko publisko pasākumu pieciniekā

13. janvārī Vecrīgā notikušais ielu ēdienu festivāls "Riga Street Food" iekļuvis 2018. gada labāko publisko pasākumu piecniekā un...

Latvijas novados pilis un muižas aicina viesus baudīt īpašu gaisotni

Jau septīto reizi Latvijas novados pilis un muižas aicina viesus baudīt īpašu gaisotni un aizraujošus pasākumus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Uzzini, kuri ir 50 garšīgākie dzērieni pasaulē! (2. daļa)

Šķidruma uzņemšana ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Dzērienus var lietot dažādiem mērķiem...

Valmierā norisināsies Restorānu nedēļa - pavasara garšās

Saules stari, trāpīdami atsperīgajā zemē, aizlido uz visām pusēm. Tie atstāj nebēdnīgi košas pēdas ieturētajā ziemas paletē, izbārsta dzīvespriecīgas...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.01.2018 - 14.01.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcij

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Šīs ziemas kokteiļu ceļojums apkārt pasaulei

Starptautiskā bārmeņu konkursa World Class pasaules vēstnieks Spaiks Merčants (Spike Merchant) vairāk...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 15.12.2017 - 17.12.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju

Brīvdabas muzejā norisināsies Ziemas saulgriežu svinības

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz līksmām Ziemas saulgriežu svinībām un Bluķa vakaru 17. decembrī...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Šmakovkas muzejs Daugavpilī piedāvā ziemas sezonas jaunumus

Šmakovkas muzejs Daugavpilī rudens un ziemas sezonā piedāvā aizraujošu un izglītojošu ceļojumu...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19. februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots”.

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt ģimenei?

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt mammai, tētim un vectēvam. Ik gadu mūs nomoka jautājums par to, kā...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Izlaiž limitētas sērijas «Rīgas Melno Balzamu Upeņu»

AS “Latvijas balzams” svētku priekšvakarā Baltijas valstu tirgos laidis klajā limitētas sērijas “Rīgas Melnais Balzams Upeņu”...

Noskaidro iemeslus, kādēļ apmeklēt Ņujorku

Pilsēta, kas nekad neguļ, Betona Džungļi un Lielais Ābols – tie ir tikai daži pazīstamākie apzīmējumi Amerikas Savienoto...

10 kārdinoši ēdieni dažādās pasaules valstīs

Katrā valstī ir savi nacionālie ēdieni, ar ko katras valsts virtuve atšķiras no citām. Ēdieni un paražas reizēm mēdz ļoti...

Viedoklis: Kādus ēdienus restorānos visbiežāk izvēlas vietējie un ārzemju viesi?

Mēdz teikt, ka garda maltīte pieskaitāma pie lielākajām baudām uz zemes. Ceļotāji nereti izvēlas...

Apskatot ledus skulptūras, izmanto iespēju iepazīt Jelgavu!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs festivāla laikā aicina iepazīt pilsētu dodoties izbraukumā ar autobusu kopā ar gidu...

Uzzini, kādas tūrisma pērles atrodas Jelgavā

Jelgavas pilsētā svētki un festivāli tiek svinēti īpaši vērienīgi. Kā katru gadu, arī šogad pilsētā...

Pagatavo karsto dzērienu ziemas vakariem

Līdz ar janvāri, ir atnācis arī ilgi gaidītais gadalaiks – ziema. Sals kniebj degunā, visapkārt, kur paveras skats, redzama balta sniega...

Viegli pagatavojama piparkūku mīkla ar fantastiskiem garšas elementiem

Tieši tikko pagatavotu piparkūku smarža ir tā, kas ievieš mājās Ziemassvētku sajūtu...

Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm

Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.16096902sec.