asi ēdieni.

Apskatām 81 - 120 no 732 vārdam 'asi ēdieni'

Idejas rudens brīvlaika pavadīšanai Daugavpilī

Rudenim piemīt sava burvība, it īpaši tad, kad brīvdienās laiks lutina un var vērot krāšņo lapkriti. Ja vēlies apskatīt košo gadalaiku visā pilnībā...

MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā

Valsts labāko restorānu saraksta atklāšana norisināsies īpašā pasākumā 2023. gada 21. novembrī...

Vislatvijas akcija “Mājas kafejnīcu dienas” noslēgsies tieši Tukuma pusē!

Mājas kafejnīcu dienu akcija aizsākās kā “Covid-19” laika projekts, kura galvenais mērķis bija mudināt cilvēkus apceļot Latviju...

Nepalaid garām Street Food festivālu Daugavpilī “Garšu toņi”!

2023. gada 16. septembrī Daugavpilī, Rīgas ielas svētku laikā, notiks Street Food festivāls “Garšu toņi”. Nāc gardi paēst, paklausīties mūziku, dziedāt, dejot vai...

Baudīsim Kanāriju salu gaisotni Likteņdārza Saieta namā

2023. gada 9.septembrī Likteņdārza Saieta nams aicina ikvienu, kam patīk saule, spāņu kultūra un ēdieni uz Spāņu vakaru.  Pasākums sāksies  18.00 un ilgs līdz 22.00...

Vai tiešām no alus veidojas vēders un citi izplatīti mīti par alu

Alus ir viens no populārākajiem alkoholiskajiem dzērieniem Latvijā un ļoti svarīga daļa no mūsu mantojuma – alus brūvēts jau sendienās...

Vēl tikai divas nedēļas nogales, lai izbaudītu «Mājas kafejnīcu dienas»

Jau 2023. gada 17. septembrī noslēgsies akcija “Mājas kafejnīcu dienas”, kurā kulinārus piedzīvojumus un kultūras pārsteigumus aicina izbaudīt vietās...

Kā mazināt kāri pēc saldumiem? Iesaka speciālisti

Mūsdienās saldo našķu klāsts ir tik plašs, ka ir grūti stāties pretī tā vilinājumam. Turklāt arī ēdieni un našķi, ko neuztveram kā saldumus, var saturēt diezgan lielu cukura daudzumu...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

Durvis apmeklētājiem aizver vēl viens populārs restorāns Rīgā

Katru nedēļu Latviju pārsteidz nepatīkamas ziņas – durvis ver kāds no iecienītiem restorāniem Latvijas galvaspilsētā. Arī šī nedēļa nav izņēmums...

Izbaudiet Mājas kafejnīcu dienas Cēsu novadā

Ar pirmo pasākumu Skujenē šajā nedēļas nogalē startē Mājas kafejnīcu dienas Cēsu novadā! Cēsu novada iedzīvotāji vienmēr ir bijuši aktīvi darītāji...

Ko darīt, ja ceļošanu apgrūtina jūras slimība? Iesaka speciālisti

Atvaļinājumu, ceļojumu un aktīvās atpūtas sezona rit pilnā sparā. Taču ko darīt, ja pilnvērtīgi izbaudīt šī laika aktivitātes traucē kinetoze jeb jūras slimība...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Jānis Vanks: Ēdiens vai telefons pie stūres – vai tikpat bīstami, kā braukšana reibumā?

Nevajadzētu uzskatīt, ka dažādu blakus lietu darīšana pie stūres ir mazāk riskanta, nekā, piemēram, alkohola lietošana. Bīstama ir arī uzmanības dalīšana, kad...

Aicina uz Sklandraušu festivālu Dundagā

2023. gada 22. jūlijā no 12.00 līdz pat trijiem rītā Dundagā ikvienu apmeklētāju gaidīs tradicionālajā  Sklandraušu festivālā “Pie galda, pie goda, pie labiem ļaudīm’...

LIAA: jau trešo reizi notiks «Mājas kafejnīcu dienas» visā Latvijā

Jau 2023. gada 14.jūlijā durvis vērs pirmās mājas kafejnīcas, lai cienātu apmeklētājus ar lokāliem ēdieniem un iepriecinātu ar vietējo kultūras un aktivitāšu programmu. Līdz septembra vidum visā Latvijā darbosies 41 galamērķis, katrs ar savu odziņu

Desmit kļūdas, ko cilvēki pieļauj, dodoties pārgājienā karstā laikā

Varētu šķist, ka pārgājiens vasarā ir nebeidzama romantika un piedzīvojumi. Nevar jau teikt, ka tā nav taisnība, tomēr neaizmirstiet, ka karsta...

8 ieteikumi siera baudīšanai, lai būtu garšīgāk

Daudziem siers ir iecīnīts ēdiens gan ikdienā, gan svētkos. Tas tiek baudīts kā uzkoda vai pievienots citiem ēdieniem – zupām, salātiem, pamatēdieniem vai pat desertiem...

Kā izvairīties no pārēšanās un ko darīt, ja apēsts par daudz?

Bagātīgi klāti svētku galdi, grila sezonas gardumi un pikniki pie dabas – vasarā roka tā vien sniedzas pēc papildporcijas vai kāda neveselīga našķa...

Lielais Līgo un Jāņu nakts pasākumu kalendārs 2023

Travelnews.lv sāk apkopot Līgo svētku un Jāņu nakts pasākumus Latvijā! Pasākumu ir gana daudz, bet, lai kalendāru varētu nosaukt par Lielo...

Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs «Easy Wine»

Jūnijā Vecrīgā (Audēju ielā 11) durvis vēris jauns vīna bārs – picērija EASY WINE – Latvijā vienīgā vieta, kur viena vakara laikā var degustēt pa glāzei neskaitāmu šķirņu vīnu...

10 padomi veselīgākam pavasarim un vasaras sākumam

Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Aicina uz alus meistarklasi un padomju laika bunkuru «Aldara» teritorijā

Muzeju naktij, kas šogad norisināsies 13. maijā, Aldara alus darbnīca sagatavojusi saviem apmeklētājiem plašu programmu, kuras tēma ir “Mežpilsētā”...

Tunisija: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo tuksneša un jūras valsti

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo iedzīvotāju karstasinīgums...

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm

Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...

Pieredzes stāsts: kāpēc ir vērts ceļot uz Seišelu salām

Idilliskas pludmales, vasarīgs miers, lēns dzīves ritms, zaļi pakalni un lepni, eksotiski džungļi – ne velti Seišelu salas tiek sauktas par paradīzes salām...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Investējot 1,8 miljonus eiro, rekonstruēts «LIDO» restorāns «Spicē»

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā Spice, darbu atsāk LIDO restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni eiro...

6 pārtikas produkti, kas vairo laimes sajūtu

Endorfīns, laimes hormons - kas tev par to zināms? Pārsvarā tiek runāts, ka tas visvairāk izdalās mīlas brīžos un sportisku aktivitāšu rezultātā...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.38369608sec.