asi ēdieni.

Apskatām 81 - 120 no 721 vārdam 'asi ēdieni'

Ko darīt, ja ceļošanu apgrūtina jūras slimība? Iesaka speciālisti

Atvaļinājumu, ceļojumu un aktīvās atpūtas sezona rit pilnā sparā. Taču ko darīt, ja pilnvērtīgi izbaudīt šī laika aktivitātes traucē kinetoze jeb jūras slimība...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Jānis Vanks: Ēdiens vai telefons pie stūres – vai tikpat bīstami, kā braukšana reibumā?

Nevajadzētu uzskatīt, ka dažādu blakus lietu darīšana pie stūres ir mazāk riskanta, nekā, piemēram, alkohola lietošana. Bīstama ir arī uzmanības dalīšana, kad...

Aicina uz Sklandraušu festivālu Dundagā

2023. gada 22. jūlijā no 12.00 līdz pat trijiem rītā Dundagā ikvienu apmeklētāju gaidīs tradicionālajā  Sklandraušu festivālā “Pie galda, pie goda, pie labiem ļaudīm’...

LIAA: jau trešo reizi notiks «Mājas kafejnīcu dienas» visā Latvijā

Jau 2023. gada 14.jūlijā durvis vērs pirmās mājas kafejnīcas, lai cienātu apmeklētājus ar lokāliem ēdieniem un iepriecinātu ar vietējo kultūras un aktivitāšu programmu. Līdz septembra vidum visā Latvijā darbosies 41 galamērķis, katrs ar savu odziņu

Desmit kļūdas, ko cilvēki pieļauj, dodoties pārgājienā karstā laikā

Varētu šķist, ka pārgājiens vasarā ir nebeidzama romantika un piedzīvojumi. Nevar jau teikt, ka tā nav taisnība, tomēr neaizmirstiet, ka karsta...

8 ieteikumi siera baudīšanai, lai būtu garšīgāk

Daudziem siers ir iecīnīts ēdiens gan ikdienā, gan svētkos. Tas tiek baudīts kā uzkoda vai pievienots citiem ēdieniem – zupām, salātiem, pamatēdieniem vai pat desertiem...

Kā izvairīties no pārēšanās un ko darīt, ja apēsts par daudz?

Bagātīgi klāti svētku galdi, grila sezonas gardumi un pikniki pie dabas – vasarā roka tā vien sniedzas pēc papildporcijas vai kāda neveselīga našķa...

Lielais Līgo un Jāņu nakts pasākumu kalendārs 2023

Travelnews.lv sāk apkopot Līgo svētku un Jāņu nakts pasākumus Latvijā! Pasākumu ir gana daudz, bet, lai kalendāru varētu nosaukt par Lielo...

Vecrīgā atvērts unikālas koncepcijas vīna bārs «Easy Wine»

Jūnijā Vecrīgā (Audēju ielā 11) durvis vēris jauns vīna bārs – picērija EASY WINE – Latvijā vienīgā vieta, kur viena vakara laikā var degustēt pa glāzei neskaitāmu šķirņu vīnu...

10 padomi veselīgākam pavasarim un vasaras sākumam

Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Aicina uz alus meistarklasi un padomju laika bunkuru «Aldara» teritorijā

Muzeju naktij, kas šogad norisināsies 13. maijā, Aldara alus darbnīca sagatavojusi saviem apmeklētājiem plašu programmu, kuras tēma ir “Mežpilsētā”...

Tunisija: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo tuksneša un jūras valsti

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo iedzīvotāju karstasinīgums...

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm

Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...

Pieredzes stāsts: kāpēc ir vērts ceļot uz Seišelu salām

Idilliskas pludmales, vasarīgs miers, lēns dzīves ritms, zaļi pakalni un lepni, eksotiski džungļi – ne velti Seišelu salas tiek sauktas par paradīzes salām...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Investējot 1,8 miljonus eiro, rekonstruēts «LIDO» restorāns «Spicē»

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā Spice, darbu atsāk LIDO restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni eiro...

6 pārtikas produkti, kas vairo laimes sajūtu

Endorfīns, laimes hormons - kas tev par to zināms? Pārsvarā tiek runāts, ka tas visvairāk izdalās mīlas brīžos un sportisku aktivitāšu rezultātā...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Ko saka speciālisti par populārākajiem Ziemassvētku ticējumiem?

Teju ikviens ir dzirdējis kādu Ziemassvētku ticējumu, piemēram, par ēdienu skaitu, kas jāliek svētku galdā, vai par zirņu ēšanu...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Ziemas saulgriežus pēc latviskām tradīcijām aicina ieskandināt Jelgavas Vecpilsētas ielā

Jelgavai līdz šim netradicionālā vietā – jaunajā Dzīvesziņas un arodu sētā, kas nupat durvis pēc restaurācijas ver Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartālā...

Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām, gaismas spēlēm Ventas rumbā un Ziemassvētku dunu

Jau 5. decembrī, visas nedēļas garumā līdz 11. decembrim, Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās svinēs gardēžu svētkus “Kuldīgas restorānu nedēļa 2022”...

Praktiski padomi labam atvaļinājumam Hurgadā

Viens skaists ceļojums ir noslēdzies – infotūre uz Hurgadu, ko organizēja tūroperators “Coral Travel”. Ļoti vērtīga, izzinoša un jauka infotūre, pateicoties lieliskajai organizācijai un...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» dodas uz Hurgadu. Ēģipte sagaida ar maigu sauli

Patiešām kauns atzīties, bet līdz šim Hurgada manā ceļojumu kartē bijusi melnais plankums – kaut kā nekad nebija sanācis apciemot šo Ēģiptes daļu. Pateicoties tūroperatoram “Coral Trave”, tagad...

Veselīga ēšanas uzvedība – kas tas ir un kā to veicināt bērnos

Mūsdienās daudz tiek runāts par veselīgu ēšanas uzvedību un to, cik lielā mērā no tās atkarīga produktu izvēle, ēšanas paradumi, ķermeņa svars...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.44714403sec.