burkāni.

Apskatām 81 - 120 no 133 vārdam 'burkāni'

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Karstie dzērieni sasilda un uzlabo garastāvokli drēgnajā rudenī

Rudens ir laiks, kad cilvēkiem visvairāk kārojas pēc siltuma un omulības. Šajā drēgnajā un tumšajā laikā...

Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine

Vēsturiskajā Brīvības bulvāra  19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...

Jaunpils pilī norisināsies Rudens leģendu nakts

Rudens ir viens no četriem gadalaikiem, bet ar ko mums vēl asociējas rudens? Klīst leģendas, ka rudens...

Tikai šonedēļ nobaudāms īpašais Restorānu nedēļas piedāvājums

No 13. līdz 19. oktobrim jau sesto reizi pilsētas gardēžus un viesus priecēs Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...

Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem

Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Ieteikumi, kā pavadīt maija brīvdienas

Maija sākums ir brīvdienām ražens! Kopā būšanai ar sev mīļiem cilvēkiem, aktīvai atpūtai vai varbūt ceļojumam - katrs izlems pats...

Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem...

Restorānā Burkāns notikušas sezonas pirmās «Gardēžu vakariņas» - Foto

35 bildes. Vakara galdā tika celti Latvijas zemes produkti - ievārījums, bietes, burkāni u.c. Pie šefpavāra...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Kādēļ restorānā Upe šī nedēļa veltīta ķirbim

Liepājas restorāns Upe, kas atrodas trīszvaigžņu viesnīcas Līva ēkā, turpina viesus lutināt ar tematiskajām nedēļām. Jau tikām ziņojuši, ka iepriekšējās nedēļās...

Lido šefpavāre iesaka gavēņa laikam atbilstošu sautējuma recepti

Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka gavēņa laikam atbilstoša ēdiena recepti, kas paplašinās katra...

Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks

5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...

Liepājas restorānā Upe šī nedēļa veltīta burkāniem

Sākot ar šo nedēļu, Liepājas restorānā Upe tiek rīkotas tematiskās nedēļas. Restorāna visiem tiks atklātas arvien jaunas...

Lido: Fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem

Visi zina, ka burkāns ir oranžs, taču ne visi zina, ka vēsturiski tā oriģinālā krāsa ir purpursarkana un oranžo krāsu tas ieguva...

Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai

Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...

Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā

Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Baltic Care kopā ar Latvijas Amerikas Acu Centru "apgāž" šķietami patiesus mītus par acīm

Bieži vien ir dzirdēts: "Ēd burkānus, lai uzlabotu redzi", "Nestrādā tik ilgi pie datora, sabojāsi redzi"...

Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas studenti Biznesa augstskolā Turība gatavo tradicionālo plovu

Vakar, 2013. gada 11. septembrī, Biznesa augstskolas Turība teritorijā Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas...

Rallija Latvija 2013 skatītāji varēs vērot vairākas izklaidējošas sacensības

Pēc aizrautīgām cīņām Rallija Latvija 2013 desmit ātrumposmos, skatītāji varēs vērot arī...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Gardēžu baudai – īpaši ražojumi no Zemgales

Jau ierasts, ka gadskārtējā izstādē "Rīga Food", kas no 4. līdz 7. septembrim notiks Ķīpsalā, Zemgali plaši prezentē gan lieli Eiropas...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Džems kopā ar jauno ēdienkarti piesaka ceturtdienas vakara izklaidi

Šodien, 2013. gada 19. jūnijā, restorāns Džems atklāj jauno ēdienkarti, bet ar 20. jūniju sāk piedāvāt...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Lido: burkāns izmantojams arī sukāžu un šerbertu pagatavošanā

Jau ierasts, ka katru nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv veido nedēļas rakstu sēriju...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži

Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži. Piekopjot mūsu senču tradīcijas, svinības būs īsti latviskā garā. Laikā, kad nakts ir visgarākā...

Jaunķemeri aicina uzsākt pirmssvētku tievēšanas maratonu

Tuvojas gada tumšākais periods un daba mūs iekārtojusi tā, ka, tuvojoties gada aukstajam periodam...

Oktobris ir Latvijas zivju mēnesis

Latvija ir ūdeņiem bagāta, tāpēc zivju ēdieni galdā tiek celti jau izsenis. Latviešu virtuvei raksturīgi dažādi zivju ēdieni...

Uzsāc talkas dienas organismam Jaunķemeru sulu kūrē

Pēdējais laiks uzkrāt pamatīgu vitamīnu devu garajai ziemai. Šeit atradīsiet arī vairākas variācijas...

Lieldienu pasākumu kalendārs Latvijai

Tuvojoties Lieldienām, laiks izdomāt, kuru no pasākumiem, kas notiek visur Latvijā, izvēlēties...

Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās

Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...

Uztura bagātinātāji nav veselības garants

No uztura bagātinātāju izplatītājiem pat ir dzirdēta frāze, ka nākotnē veseli būs tikai tie, kuri varēs atļauties lietot šos produktus...

Kurš dārzenis ir atzīts par Latvijas nacionālo dārzeni?

Raksturojot savus dārzeņu un augļu ēšanas paradumus, 51% aptaujas dalībnieku norādījuši, ka dārzeņus un augļus ikdienas ēdienkartē iekļauj...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.29998302sec.