81.
Gatavo no ziemas sezonas gardumiem
(12/12/2014 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...
82.
Ar konjaku «Martell» gatavo sulīgu laša fileju
(06/12/2014 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētkiem, tika rīkota īpašā Martell konjaka meistarklase, kurā atzītais šefpavārs Lauris Aleksējevs un un dzērienu eksperts Edgars Grišulis...
83.
TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem
(01/11/2014 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...
84.
Karstie dzērieni sasilda un uzlabo garastāvokli drēgnajā rudenī
(30/10/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudens ir laiks, kad cilvēkiem visvairāk kārojas pēc siltuma un
omulības. Šajā drēgnajā un tumšajā laikā...
85.
Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine
(28/10/2014 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēsturiskajā Brīvības bulvāra 19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...
86.
Jaunpils pilī norisināsies Rudens leģendu nakts
(21/10/2014 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudens ir viens no četriem gadalaikiem, bet ar ko mums vēl asociējas rudens? Klīst leģendas, ka rudens...
87.
Tikai šonedēļ nobaudāms īpašais Restorānu nedēļas piedāvājums
(13/10/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No 13. līdz 19. oktobrim jau sesto reizi pilsētas gardēžus un viesus priecēs Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā...
88.
Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»
(11/09/2014 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...
89.
«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas
(06/09/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...
90.
Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem
(11/08/2014 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...
91.
Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti
(11/06/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...
92.
Ieteikumi, kā pavadīt maija brīvdienas
(02/05/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Maija sākums ir brīvdienām ražens! Kopā būšanai ar sev mīļiem
cilvēkiem, aktīvai atpūtai vai varbūt ceļojumam - katrs izlems pats...
93.
Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)
(16/04/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem
Lieldienu svinētājiem...
94.
Restorānā Burkāns notikušas sezonas pirmās «Gardēžu vakariņas» - Foto
(15/04/2014 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
35 bildes. Vakara galdā tika celti Latvijas zemes produkti - ievārījums, bietes, burkāni u.c. Pie šefpavāra...
95.
Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?
(11/04/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...
96.
Kādēļ restorānā Upe šī nedēļa veltīta ķirbim
(25/03/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Liepājas restorāns Upe, kas atrodas trīszvaigžņu viesnīcas Līva ēkā, turpina viesus lutināt ar tematiskajām nedēļām. Jau tikām ziņojuši, ka iepriekšējās nedēļās...
97.
Lido šefpavāre iesaka gavēņa laikam atbilstošu sautējuma recepti
(10/03/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka gavēņa laikam atbilstoša ēdiena recepti, kas paplašinās katra...
98.
Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks
(06/03/2014 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...
99.
Liepājas restorānā Upe šī nedēļa veltīta burkāniem
(26/02/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākot ar šo nedēļu, Liepājas restorānā Upe tiek rīkotas tematiskās nedēļas. Restorāna visiem tiks atklātas arvien jaunas...
100.
Lido: Fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem
(31/01/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Visi zina, ka burkāns ir oranžs, taču ne visi zina, ka vēsturiski tā oriģinālā krāsa ir purpursarkana un oranžo krāsu tas ieguva...
101.
Lido šefpavāre iesaka veselīgu recepti burkānu mandarīnu salātu pagatavošanai
(23/01/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Sastāvdaļām nepieciešami četri vidēja lieluma burkāni, divi mandarīni, viens laims, buntīte svaigu pētersīļu...
102.
Burkāns – vasarā uzkrāto vitamīnu deva ziemā
(21/01/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Burkāns ir viens no pilnvērtīgākajiem rudens dārzeņiem, kas ziemas laikā
piedāvā vasarā uzkrātos vitamīnus. Pilnvērtīgo uzturvielu dēļ...
103.
Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai
(10/10/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...
104.
Baltic Care kopā ar Latvijas Amerikas Acu Centru "apgāž" šķietami patiesus mītus par acīm
(19/09/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien ir dzirdēts: "Ēd burkānus, lai uzlabotu redzi", "Nestrādā tik ilgi pie datora, sabojāsi redzi"...
105.
Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas studenti Biznesa augstskolā Turība gatavo tradicionālo plovu
(12/09/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 2013. gada 11. septembrī, Biznesa augstskolas Turība teritorijā Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas...
106.
Rallija Latvija 2013 skatītāji varēs vērot vairākas izklaidējošas sacensības
(11/09/2013 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc aizrautīgām cīņām Rallija Latvija 2013 desmit ātrumposmos, skatītāji varēs vērot arī...
107.
Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"
(07/09/2013 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...
108.
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā
(30/08/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...
109.
Gardēžu baudai – īpaši ražojumi no Zemgales
(29/08/2013 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau ierasts, ka gadskārtējā izstādē "Rīga Food", kas no 4. līdz 7. septembrim notiks Ķīpsalā, Zemgali plaši prezentē gan lieli Eiropas...
110.
Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru
(25/07/2013 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...
111.
Džems kopā ar jauno ēdienkarti piesaka ceturtdienas vakara izklaidi
(19/06/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Šodien, 2013. gada 19. jūnijā, restorāns Džems atklāj jauno ēdienkarti, bet ar 20. jūniju sāk piedāvāt...
112.
Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?
(12/06/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...
113.
Lido: burkāns izmantojams arī sukāžu un šerbertu pagatavošanā
(11/04/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau ierasts, ka katru nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv veido nedēļas rakstu sēriju...
114.
Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā
(24/12/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots,
ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...
115.
Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži
(22/12/2012 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži. Piekopjot mūsu senču tradīcijas, svinības būs īsti latviskā garā. Laikā, kad nakts ir visgarākā...
116.
Jaunķemeri aicina uzsākt pirmssvētku tievēšanas maratonu
(24/10/2012 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas gada tumšākais periods un daba mūs iekārtojusi tā, ka, tuvojoties gada aukstajam periodam...
117.
Oktobris ir Latvijas zivju mēnesis
(10/10/2012 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvija ir ūdeņiem bagāta, tāpēc zivju ēdieni galdā tiek celti jau izsenis. Latviešu virtuvei raksturīgi dažādi zivju ēdieni...
118.
Uzsāc talkas dienas organismam Jaunķemeru sulu kūrē
(07/09/2012 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēdējais laiks uzkrāt pamatīgu vitamīnu devu garajai ziemai. Šeit
atradīsiet arī vairākas variācijas...
119.
Lieldienu pasākumu kalendārs Latvijai
(07/04/2012 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Lieldienām, laiks izdomāt, kuru no pasākumiem, kas notiek visur Latvijā, izvēlēties...
120.
Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās
(28/11/2011 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...