garšviela.

Apskatām 81 - 120 no 337 vārdam 'garšviela'

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Viktora Kuhaļska personālizstāde «Dabas krāsas klūgās»

Vienības nama Tradīciju mājā (Rīgas ielā 22a, Daugavpilī (ieeja no Saules ielas puses)) 2. septembrī plkst. 12.30  tiks atklāta Viktora Kuhaļska personālizstāde «Dabas krāsas klūgās».

Valdemārpils gatava Mājas kafejnīcu dienai

27. un  28. augustā, Valdemārpilī garšu un sajūtu piedzīvojumā aicinās Mājas kafejnīca “Es gatavoju Dārzā”. Apvienojot 4 radošu personību spēkus...

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Neparastas sastāvdaļas kafijas tasē: kā ierastajam dzērienam dot jaunu garšu?

Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti. Tās ir klasiskas garšu kombinācijas, kas pazīstamas un iecienītas visā pasaulē...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Uz vasarīgu satikšanos Valmieras dzimšanas dienā aicina tirgotāji

Valmieras 739. dzimšanas dienas “Svētku randiņš” laikā, 23. jūlijā no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00, uz košu, vasarīgu un garšīgu satikšanos – svētku tirdziņu...

Kalendārs: Mājas kafejnīcu dienas visā Latvijā – Tavs kumoss Latvijas vasaras garšas

Arī šogad no jūlija līdz pat septembra vidum dažādās vietās  Latvijā notiks “Mājas kafejnīcu dienas”. Tā ir iespēja apceļot Latviju...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Vai no alus tiešām var izaugt «alus vēders»?

Būsiet pārsteigti, bet “alus vēders” mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm...

5 padomi, kā uz grila iegūt sulīgu gaļu

Gaļas grilēšana ir viens no populārākajiem maltītes sagatavošanas veidiem vasarā. Ja pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunas metodes...

«Saab» citplanētiešu stilā un citi krāšņi spēkrati izstādē «Auto 2022» jau šajā nedēļas nogalē

Reaktīvā turbīna aizmugurē un elektriski atverams stikla kupola jumts – tieši tāds ir spilgti zaļais “Saab” jeb “Wasaabi”, kas jau šajā nedēļas nogalē – no 29. aprīļa līdz 1. maijam...

Valmierā notiks Pavasara tirdziņš

Esam sagaidījuši pavasari! Katru dienu saule silda arvien vairāk, zied pirmie pavasara ziedi un sākušies dārza darbi. Pienācis laiks tikties Pavasara tirdziņā...

Ieteikumi, kā Lieldienās olas padarīt īpaši krāsainas (video)

Pastāv vairākas versijas par to, kā radusies Lieldienu tradīcija dāvināt un krāsot olas. Leģenda vēsta, ka...

Pārtikas paliekas palīdzēs tikt pie košām un krāsainām Lieldienu olām

Olu krāsošana un krāsaino olu kaujas ir viena no daudzu ģimeņu svarīgākajām Lieldienu tradīcijām, kurai vērts gatavoties laikus, izplānojot gan nepieciešamo olu daudzumu, gan materiālus to krāsošanai...

Piešķir pankūkām jaunu garšu!

Viens no slavenākajiem brokastu ēdieniem ir pankūkas - plānās, rauga, biezpiena, amerikāņu u.c. Ir tik daudz veidu, kā dienu iesākt garšīgi...

Uzņēmums «Paulig» pamet Krieviju

Starptautiskais pārtikas un dzērienu uzņēmums Paulig paziņojis par Krievijas pamešanu, un pašreiz tiek gatavots šim procesam nepieciešamo darbību grafiks, lai...

Padomi gremošanas sistēmas atslogošanai svētku laikā

Tāpēc būtiski padomāt par veidiem, kā atslogot gremošanas sistēmu, lai organismam būtu vieglāk veikt savas funkcijas un pašsajūta būtu laba...

Diētas vietā – veselīgākas attiecības ar ēdienu

Tomēr sevis ierobežošana un pārlieka kontrolēšana ilgtermiņā ne vienmēr sniedz cerēto rezultātu...

Seši soļi, lai Jaunā gada apņemšanās izdotos

Jaunā gada sākumā tradicionāli atskatāmies uz aizvadītā gada laikā paveikto un izvirzām sev jaunus mērķus vai uzņemamies kādu apņemšanos...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO

No 7. līdz 9. novembrim 11 pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas piedalīsies starptautiskajās izstādēs YUMMEX un The Speciality Food Festival, kas norisināsies paralēli EXPO 2020...

No plēsējiem līdz pikantām garšvielām: kas iedvesmoja «Porsche» modeļu nosaukumus?

Arī vācu sporta automobiļu ražotājs “Porsche” saviem modeļiem devis spilgtus un neparastus vārdus...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

Turcija ir atvērta Latvijas atpūtniekiem - viesnīcas ir sertificētas saskaņā ar Droša tūrisma programmu

Lai nodrošinātu tūristiem iespēju izbaudīt drošas brīvdienas visos ceļojuma posmos un neapdraudēt veselību, valstī tiek īstenota droša tūrisma sertifikācijas programma (Safe Tourism Sertificate), kas stājās spēkā 2021. gada sākumā...

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm «EXPO 2020» ietvaros, pieejams LIAA atbalsts

Vēl līdz 26. maijam Latvijas pārtikas uzņēmumiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā trijās EXPO 2020 paralēlās programmas izstādēs, kas veltītas gourmet kategorijas produktiem, saldumiem un bioloģiskajai pārtikai un dzērieniem...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Gardumi no Latgales tieši uz mājām

Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...

Četri ieteikumi kā padarīt terasi mājīgāku

Tomēr, mēs bieži nepievēršam uzmanību āra terasei un tajā novietojam vecu, nestabilu galdu, kādu nevajadzīgu krēslu un tādas mēbeles, kas nemaz nav piemērotas lietošanai ārpus telpām...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Termoss vai termokrūze: kas labāk der pārgājienam? Un viena pārbaudīta siltā dzēriena recepte

Latvijā dzīvojošajiem ir paveicies, jo, lai arī joprojām atrodamies ārkārtas stāvoklī, mūsu kustības brīvība nav ierobežota vismaz dienas laikā...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.26371789sec.